Noks 6-8
Podnosioci zahteva za PK su samo jedna podgrupa ovog noksa.
Veliko hvala na brzom odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noks 6-8
Podnosioci zahteva za PK su samo jedna podgrupa ovog noksa.

Poslodavac je zvao ambasadu da trazi grupni termin i rekli su im da ce termini biti tek posle naseg uskrsa, tako da ne znam da li uopste da se nadamo terminima ove nedelje posto su izdelili i za sutra a mozda ima termina i petog ali nisu se hvalili po netu a onda ne rade veliki petak i ponedeljak...
Aaa viiize??
Danas izgleda nista.kad ste imali termin.ja sam 19 .3.2018g
Poslodavac je zvao ambasadu da trazi grupni termin i rekli su im da ce termini biti tek posle naseg uskrsa, tako da ne znam da li uopste da se nadamo terminima ove nedelje posto su izdelili i za sutra a mozda ima termina i petog ali nisu se hvalili po netu a onda ne rade veliki petak i ponedeljak...
JA sam bio na terminu 13.03.2018 I jos uvek nista I dalje cekanjeDanas izgleda nista.kad ste imali termin.ja sam 19 .3.2018g
ja sam 4 dana cekao na odobrenje...u pitanju je vozac...
mozes li mi molim reci koliko si cekao termin
Prijavila sam se za termin za NOKS 3-5 29. marta. Ako stoji od 3 do 4 meseca, da li moze da se desi da dobijem termin i pre 29. juna? Pitam jer treba da putujem pocetkom juna pa ne bih da ne budem u Beogradu ako me pozovu. Kakva su iskustva i da li se desavalo i ranije da bude termin? Hvala unapred!
jos nisam dobio poziv za termin.Vozac87 i ja imam pitanje. Da li si prilozio i svoju taho karticu sa fotokopijama uz dokumenta?
za NOKS 3-5 ce se u narednom periodu cekati minumum 6 meseci...
Ovi sto aplicirali do sredine novembra ili do 20.11,oni zavrsavaju sve za 4 meseca
MI posle njih 5-6 meseci...
Ja sam odavno u petom mesecujos nisam dobio poziv za termin.
pa kad dobijem...pa termin pa viza...Tako da ovi sto sad apliciraju tesko da ce sve zavrsiti i za 6 meseci
To je moje misljenje,a daj boze da gresim!
Treba zaboraviti na cekanje....pa kad pozovu pozvali su..
Pozz svima