Jel mozes d mi kazes sa kojeg broja su te zvali, ja sam danas imala propusten poziv neki 011, i kad sam zvala nejavlja se niko, sumnjam da je ambasada, jer vec su trebali da me kontaktiraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi mogao da posaljes broj, sa kog su te zvali, ocekujem i ja poziv, a bas danas sam imala propusteni s 011, i kad sam zvala niko se nejavlja
Pozdrav! Dobio sam odbijenicu. Da li znate kome bi mogao da se obratim da mi pomogne u vezi zalbe?
Pozdrav. potrebna mi je jedna informacija; dobio sam ugovor od poslodavca iz nemacke za posao vozaca. Ugovor je ostampan ma memorandumu firme potpisan od strane direktora firme ali na njemu nema pecata.Jedni govore da je to uredu a drugi da nije. A nemacki konzulat nece da da informaciju. ima li ko slicnih iskustava nebi da mi propadne termin u ambasadi. hvala unapred.
Zašto su Vas odbili? I da li Vam je poštom stigla odbijenica kao preporučeno ili obično pismo?Pozdrav! Dobio sam odbijenicu. Da li znate kome bi mogao da se obratim da mi pomogne u vezi zalbe?
Ja čekam vizu od 5.1.Ne znam gde je "zapelo"....da mi je i odbijenicu da dobijem....bar bih znala u čemu je problem....A ovo čekanje me "sahrani " ....
znam ovo je njihov broj pise i na netu, ali da li sa nega zovu ili nekog drugogOvo je broj: 011/3064-400
@dragceh
Da predas za ženu mislim da nećeš moći sem ako i ona nema termin kad i ti. Ja sam probala i rekli su mi da ne može ono sto bih ti savetovala da odmah uzme termin za spajanje porodice jer će i to da čeka min 3meseca a do tad ćeš ti imati i adresu i vizu . Moj muž je danas dobio odgovor da mu je odobrena viza a termin mu je bio 7.2 iako mu je na salteru rekla da može da sanja da dobije vizu za manje od 3nedeljeu pitanju je Berlin i ja imam blue card.
Pomocni negovatelj, predao ugovor, saglasnost i diplomu kursa za negovatelja. Koliko shvatam, nesto im se ne slaze u ta 3 dokumenta.
Ima li nekog iz avgusta da je dobio danas termin?