U koje vreme moze da se ide u ambasadu da se postave pitanja?
Bez termina jer sam vec predao dokumente.
Bez termina jer sam vec predao dokumente.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali ima neko informaciju dokle su stigli sa terminima za spajanje porodice
Da li ima neko da ceka termin od avgusta ?
Pozdrav ljudi nov sam na forumu Polovinom avgusta agencija euro trag aplicirala ea termin ,jos uvek nista ,samo kazu u sistemu ste , ugovor ,r dozvola ,sve ,da li ima neko u avgustu da je dobio termin
Dragi forumasi, danas dobio poziv iz ambasade, viza odobrena!!!!
29.7 se registrovao za termin, 27.12 ga dobio za 8.1, onda dopuna 11.1 licno odneo (Gewerbe), sutradan poslao i emailom i onda i postom(za svaki slucaj)... posao elektromonter, satnica 16.5e. Sertifikat jezika nemam. U pitanju je Minhen.
Zelim vam puno srece i puno strpljenja, ja sam vec gubio nadu al eto dodje konacno i to!!!
Srecno svima!!!!
ja sam se prijavio 12.8.2017. i jos uvek nista
29.7 se registrovao za termin, 27.12 ga dobio za 8.1, onda dopuna 11.1 licno odneo (Gewerbe), sutradan poslao i emailom i onda i postom(za svaki slucaj)... posao elektromonter, satnica 16.5e. Sertifikat jezika nemam. U pitanju je Minhen.
Zelim vam puno srece i puno strpljenja, ja sam vec gubio nadu al eto dodje konacno i to!!!
Srecno svima!!!!
Srecno svima!!!!
Neka je sa srecom kolega,jeste proslo 6 meseci ali je ipak napokon sve proslo dobro,sve najbolje..Mi cekamo dalje...Dragi forumasi, danas dobio poziv iz ambasade, viza odobrena!!!!
Srecno svima!!!!
Ja sam predao 08.11. isto za vozača, ali isto još ništa.Pazi sad.ja sam se prijavio 17.11. 2017g.za vozaca moj kolega 2.11. On je 10. 1.2018 dobio mejl za 16.1.kad je odneo papire u ambasadi sa njim je bio lik koji sa prijavio 22.11.i on je doboi termin za 16.1.
E sad koja je fora u pitanju .po kom osnovu ide .ako ide na eci peci ja nikad necu dobiti termin.ako neko ima neke informacije neka prica
Dragi forumasi danas posle godinu dana napokon mi je odobrena radna viza. Papire sam predala 29.06.2017 da bih posle toga 11.09.2017 dobila odbijenicu zbog kako je obrazlozeno u njoj nezakonitog ugovora o radu koji sam predala.Odlazim u DE I dobijam drugi ugovor o radu i odlazim lično u ambasadu I ulazem žalbu 10.11.2017. Danas sam napokon imala telefonski poziv iz ambasade i javili su mi da je viza odobrena. Hvala svim forumasima pratila sam vas svakodnevno I dosta toga saznala od vas. Zelim vam mnogo uspeha i sreće i mogu da vam kažem da ne gubite nadu i samo budite strpljivi. Pozdrav svima i srecno. Interesuje me samo koliko dugo mogu da odlozim put jer moram ovde da imam otkazni rok na poslu.
Pazi sad.ja sam se prijavio 17.11. 2017g.za vozaca moj kolega 2.11. On je 10. 1.2018 dobio mejl za 16.1.kad je odneo papire u ambasadi sa njim je bio lik koji sa prijavio 22.11.i on je doboi termin za 16.1.
E sad koja je fora u pitanju .po kom osnovu ide .ako ide na eci peci ja nikad necu dobiti termin.ako neko ima neke informacije neka prica
Srecno svima!!!!