Koliko se u proseku ceka za idobrenje vize ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ausbildung ide po noksu 6-8, tamo gde je i plava karta, naucnici, au pair, sportisti itd... samo oznacis polje aus/fortbildung.Treba mi pouzdan odgovor od nekog ko se vec prijavio za Ausbildung ili slucajno zna. Po kom NOKS-u to ide?
Ma nemo se tepas bre, da ne povlacis nogu. Koliko vidim ima dosta potencijalnih ????????????????????Cu se utepav vise ????
Ma nemo se tepas bre, da ne povlacis nogu. Koliko vidim ima dosta potencijalnih ????????????????????
Mada oni se ubijaju pivom i kikirikijem
Dali ima neko da je aplicirao za termin za spajanje porodice 26.10.2017
jel zna neko do kog datuma se stiglo po NOKS-u,jer vidim da brze dobijaju termine po novom?
Na koji način se dostavlja žalba na odbijenicu? Ambasada u Beogradu je u pitanju.
Na kom jeziku? Da li je potrebno da bude overeno ili mogu sama da napišem?
Hvala!
Danas dobila jedna za spajanje za 6.2 a registracija 5.10
Na fejs iusnj spajanje.Stvarno? Gde si videla? Pa zar samo za dva dana delili....![]()
Pa naravno brze prodje vreme a i osmeh je uvek tu da nemam usi smejao bih se u krug![]()
Sta mi je potrebno za samu ambasadu viza 1-2
Pasos
Fotografije
Ugovor
Osiguranje
Sta bi jos mogao priloziti ,Ugovor izmadju moje firme i Nemacke firme za koju radim i papire od moje firme gde se vidi da sam vlasnik, i zanima me da li je preporucljivo da ponesem ugovore iz prosle godine i obrt za 2016 gde se vidi da je Nemacka firma na kontu ugovora sa mojom firmom isplatila vecu sumu novca ili to nema nikakvog znacaja. I jos da li trebam poneti ugovore o stanovima koje imam kao zakupac 5 stana u Essenu?
Sta mi je potrebno za samu ambasadu viza 1-2
Pasos
Fotografije
Ugovor
Osiguranje
Sta bi jos mogao priloziti ,Ugovor izmadju moje firme i Nemacke firme za koju radim i papire od moje firme gde se vidi da sam vlasnik, i zanima me da li je preporucljivo da ponesem ugovore iz prosle godine i obrt za 2016 gde se vidi da je Nemacka firma na kontu ugovora sa mojom firmom isplatila vecu sumu novca ili to nema nikakvog znacaja. I jos da li trebam poneti ugovore o stanovima koje imam kao zakupac 5 stana u Essenu?