Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta mi je potrebno za samu ambasadu viza 1-2
Pasos
Fotografije
Ugovor
Osiguranje
Sta bi jos mogao priloziti ,Ugovor izmadju moje firme i Nemacke firme za koju radim i papire od moje firme gde se vidi da sam vlasnik, i zanima me da li je preporucljivo da ponesem ugovore iz prosle godine i obrt za 2016 gde se vidi da je Nemacka firma na kontu ugovora sa mojom firmom isplatila vecu sumu novca ili to nema nikakvog znacaja. I jos da li trebam poneti ugovore o stanovima koje imam kao zakupac 5 stana u Essenu?

Pasos
Fotografije
Ugovor
Osiguranje
Sta bi jos mogao priloziti ,Ugovor izmadju moje firme i Nemacke firme za koju radim i papire od moje firme gde se vidi da sam vlasnik, i zanima me da li je preporucljivo da ponesem ugovore iz prosle godine i obrt za 2016 gde se vidi da je Nemacka firma na kontu ugovora sa mojom firmom isplatila vecu sumu novca ili to nema nikakvog znacaja. I jos da li trebam poneti ugovore o stanovima koje imam kao zakupac 5 stana u Essenu?

Tesko da je ko imao takvu situaciju i da ce ti dati 100 % tacnu informaciju

Pasos
Fotografije
Ugovor
Osiguranje

Pogresna kategorija druze, ako imas ugovor na tvoje ime da si obican radnik u nemacku firmu onda uredu. Ali ako ugovor nemacka firma sklopila sa tvojom firmom, trebao si da aplicira tvoja firma za dozvolu za detasman radnika. Uzmi pitaj ambasadu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back