Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tek dva puna meseca kako sam se prijavio i rekoh cekacu opusteno pa kad bude. Kako veeme prolazi sve je trema i frka veca, tako da mogu da ocekujem da cu za jedno 2/3 sigurno da odlepim od neizvesnosti i iscekuvanja. Pratim temu i citam ali sto vise pratim i citam to mi se ima manje logike i smisla.
Mada cekam, mozda i docekam tu radnu vizu. Ovde sigurno necu docekati da bude bolje.

Tek dva puna meseca kako sam se prijavio i rekoh cekacu opusteno pa kad bude. Kako veeme prolazi sve je trema i frka veca, tako da mogu da ocekujem da cu za jedno 2/3 sigurno da odlepim od neizvesnosti i iscekuvanja. Pratim temu i citam ali sto vise pratim i citam to mi se ima manje logike i smisla.
Mada cekam, mozda i docekam tu radnu vizu. Ovde sigurno necu docekati da bude bolje.
Samo polako strpljen spasen .Idemo 22 nedelja

Da li je neko u skorije vreme dobio vizu za spajanje porodice?
Supruga je sa decom podnela zahtev za vizu 12. Oktobra. Na sajtu je navedeno da obrada moze trajati do 10 nedelja, ali u njihovom slucaju proslo je 14 nedelja i jos uvek traje.

Ja posedujem plavu kartu. Kompletna dokumentacija je predata u ambasadi u Beogradu. Na telefon ne daju informacije, na email ne odgovaraju.
Jos vise frustirajuca je informacija koju sam juce saznao (na fb grupi posvecenoj ovoj temi) da treba da idem u ured za strance "Behörde", da tu nesto "proverim" itd. Iskreno, prvi put sam cuo za tako nesto. Pristupili smo po onome kako je navedeno na sajtu ambasade. Verujem da su ogromne guzve i da to prouzrokuje zakasnjenje. Hvala za bilo kakvu informaciju.

Evo jedan vic onda :
Proba covek Vijagru na nagovor prijatelja i pored erekcije dobije i nevoravtan nagon i tako on poebe sve po kuci i ne pada
Nezna covek sta ce gde ce i ode kod doktora.A doktor mu kaze lavor pun mleka i potopi samo muda dva sata i procice .Doso covek kuci lavor na sred sobe cucnuo i potopio m... kad nailazi deda i zabezeknut iz sveg glasa kaze " beste svi ovaj ga puni ponovo" ????????????????????

Evo jedan vic onda :
Proba covek Vijagru na nagovor prijatelja i pored erekcije dobije i nevoravtan nagon i tako on poebe sve po kuci i ne pada
Nezna covek sta ce gde ce i ode kod doktora.A doktor mu kaze lavor pun mleka i potopi samo muda dva sata i procice .Doso covek kuci lavor na sred sobe cucnuo i potopio m... kad nailazi deda i zabezeknut iz sveg glasa kaze " beste svi ovaj ga puni ponovo" ????????????????????
Hahaha,bice zajebano ako mi uzmemo vijagru pa pravac u ambasadu,bice gadno po njih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back