A sta je sa nama koji nemamo Zustimmung? Mi nosimo samo ugovor koji imamo?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi ja se stvarno izvinjavam ako sam naporan, kojim danom oni dele vize, petkom?
Tako kao da sam cuo. Hvala.
Pozdrav.
Ja Imam ugovor koji sam potisala pre Zustimmunga i isti planiram da ponesem na termin s obzirom da je na neodredjeno. Ako mi trage sveziji dostavicu im naknadno. Da li mislite kao i ja da je to OK.
- - - - - - - - - -
Hvala muma ajde da i to citam,da ubijem vreme dok cekam taj famozni termin
stvarno, ko je bio toliko lud da poveruje u ovu pricu i stornira zahtev, taj ne treba da mrdne sa Balkana...
mada, meni se cak i svidjaju ovi poostreni propisi od 1.11. zato sto ce doci do neke selekcije i nece svaka susa da pravi konkurenciju. sedni brate, uci jezik oznoj stolicu godinu dana, nostrifikuj diplomu.
Zdravo jedno pitanje dal neko zna il ima iskustva koliko se dugo čeka viza za spajanje porodice bez zustimunga
? Sta je pesnik hteo da Kaze?
21. septembra 2017 sam poslao zahtev za termin i još uvek čekam (med. tehničar). U jesen ove godine mi ističe pasoš tako da sam prinuđen da ga već sada menjam za novi (6 meseci viza + najmanje 3 meseca do isteka...). Interesuje me da li ću imati problema obzirom da se neće podudarati podaci iz novog pasoša sa podacima koji su uneti u prijavu za vizu. Pozdrav i zahvaljujem na odgovorima.
Ja sam danas dobio termim za02.02. Čekam od 07.08.Imam jedno pitanje ugovor mi je iz 27.07.dali neko zna koliko važi ugovor dali mora drugi ili ne.
Hvala i srećno svima.
Ja sam danas dobio termim za02.02. Čekam od 07.08.Imam jedno pitanje ugovor mi je iz 27.07.dali neko zna koliko važi ugovor dali mora drugi ili ne.
Hvala i srećno svima.
Hvala i srećno svima.
Hvala i srećno svima.
Ovu pricu od 1.1.2018-te da nece biti potrebna viza je pogresno protumacena.Prvobitna objava je glasila da ce od 1. januara svi gradjani koji nisu EU biti izjednaceni sa gradjanima EU oko trazenja posla,ZNACI SAMO OKO TRAZENJA POSLA, VIZA je i dalje POTREBNA samo sto mozemo da trazimo posao ravnopravno kao da smo EU,e sad to sto je neko procitao...IZJEDNACENI...MOCI DA TRAZE POSAO,pa poceo da siri po raznim forumima,grupama,portalima...kao ne trebaju vize itd je napravilo takvu pometnju .A sto se tice dobijanja vize,strucni kadar i to jos sa deficitarnim zanimanjem je u prednosti od onih koji imaju neki kurs ili hoce da idu kao helferi.Inace,nadao sam se da ce bar od 1. januara uvesti to da se ta prva viza na godinu dana moze dobiti u Nemackoj,kao sto se moze dobiti u Austriji i Svedskoj,ali od toga izgleda nema nista.U pitanju je vrlo jaka filtracija struke,gledace dlaku u jajetu,preostaje nam cekanje i da smo spremni papiroloski sa svim sto zahtevaju da predamo.Viliki pozdrav svima.
Misli covek da za spajanje treba zustimmung. Ne treba za spajanje nista osim onoga sto pise na sajtu ambasade.
A1 zertifikat, izvod iz MK venčanih, pasos, slike, zahtev za izdavanje vize, 3 platne liste i original prijava boravka od supružnika koji je u Nemačkoj.
Ovde su ljudi komentarisali zustimmung za zapošljavanje, nema to veze sa spajanjem porodice.
- - - - - - - - - -
Stari (poništeni) nosite na uvid sa kojim ste zakazali termin, a sve sa novog popunjavate u zahtev i nosite takodje u ambasadu, novi i kopirati da se upotpuni dokumentacija.
Misli covek da za spajanje treba zustimmung. Ne treba za spajanje nista osim onoga sto pise na sajtu ambasade.
A1 zertifikat, izvod iz MK venčanih, pasos, slike, zahtev za izdavanje vize, 3 platne liste i original prijava boravka od supružnika koji je u Nemačkoj.
Ovde su ljudi komentarisali zustimmung za zapošljavanje, nema to veze sa spajanjem porodice.
- - - - - - - - - -
Stari (poništeni) nosite na uvid sa kojim ste zakazali termin, a sve sa novog popunjavate u zahtev i nosite takodje u ambasadu, novi i kopirati da se upotpuni dokumentacija.
Ne nego misli na vorabzustimmung familienzusammenführung. To izdaje Ausladnderbehorde da je unapred odobrio spajanje. To ubrzava vizu. Umesto mesec cekanja na tri, četiri dana. A termin normalno se ceka a nekad dodele vanredni, zavisi od prioriteta.
Ne nego misli na vorabzustimmung familienzusammenführung. To izdaje Ausladnderbehorde da je unapred odobrio spajanje. To ubrzava vizu. Umesto mesec cekanja na tri, četiri dana. A termin normalno se ceka a nekad dodele vanredni, zavisi od prioriteta.
Moj suprug ceka mesec dana na odobravanje vize, tako da ne znam da li je bas proverena informacija da se ne ceka duze od 7 dana, jer i na samom sajtu ambasade pise da se na odgovor moze cekati od 9 do 10 nedelja. E sad, zasto nekome odgovore za 2 dana, a nekome za 2 meseca, ko ce ga znati.
Muma, moze li pitanje vezano za taj dokument ako znate.
Pitao sam na fejsu ali sam dobio vrlo sture odgovore. Da li znate ko ima pravo da aplicira za taj dokument? Da li postoje neki posebni uslovi?
Pratim forum od Jula prosle godine i evo tek sad sam primetio da se ovo spominje.
Hvala na odgovoru
Mozes da izvadis nov pasos a na termin poneses oba,inace i ja imam isti taj slucaj pa cu izvaditi i ja nov a da slucajnost bude veca i ja cekam termin od 21.septembra(elektricar),pa videcemo kad cemo da dobijemo termine...21. septembra 2017 sam poslao zahtev za termin i još uvek čekam (med. tehničar). U jesen ove godine mi ističe pasoš tako da sam prinuđen da ga već sada menjam za novi (6 meseci viza + najmanje 3 meseca do isteka...). Interesuje me da li ću imati problema obzirom da se neće podudarati podaci iz novog pasoša sa podacima koji su uneti u prijavu za vizu. Pozdrav i zahvaljujem na odgovorima.