Jokamaki19
Početnik
- Poruka
- 23
Ja sam aplicirao 26.09.2017 dal neko zna kad bi trebao da dobijem termin za spajanje porodice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nista od termina danas
Nema pravila vise.Da li dele jos nekim danima osim petkom?
Muma kako moj zustimmun vazi 3 godine ?Nema pravila vise.
Pozdrav, da li nemacka ambasada vesi proveru kreditnog biro-a lica koje se prijavilo za dobinje radne vize. Da li odobravaju radnu vizu ako ste duznik. Tipa telenor i takve stvari. Hvala unapred

Muma kako moj zustimmun vazi 3 godine ?
Ja koliko znam i koliko sam video ovde na forumu, a procitao sam ga od pocetka, zustimmung vazi 6 meseci
Ljudi ozbiljan sam , 13.7.2017 bis 12.7.2020 procitajte vi to malo bolje,,ja sam se pitao kako cu sad kad mi istice moram traziti novi i lepo javim kolegi da mi salje a on ce meni: PROCITAJ MALO BOLJE PA MI SE JAVI i bi covek u pravu 3 godine u mom slucaju. Poslacu sliku nevernom tomici ! Poz...
Ljudi ozbiljan sam , 13.7.2017 bis 12.7.2020 procitajte vi to malo bolje,,ja sam se pitao kako cu sad kad mi istice moram traziti novi i lepo javim kolegi da mi salje a on ce meni: PROCITAJ MALO BOLJE PA MI SE JAVI i bi covek u pravu 3 godine u mom slucaju. Poslacu sliku nevernom tomici ! Poz...
Molim vas možete li mi reći kad bih trebao da dobijem
Termin za spajanje porodice Aplicirao sam
26.09.2017 ili kad se dele termini za septembar
Molim vas možete li mi reći kad bih trebao da dobijem
Termin za spajanje porodice Aplicirao sam
26.09.2017 ili kad se dele termini za septembar
To nemam ????Jok bre, samo policijski dosije![]()
Moras prvo da saznas taj zakon i vidis sta fali od dokumenta. Ponekad izgube dokumenta i daju odbijenicu. Mojoj prijateljici muz dobio odbijenicu zbog kod 95,a zatim bez zalbe dobio vizu posle mesec dana.Cao svima. Molim vas za pomoc. Danas sam dobila pisamce iz ambasade da ne mogu da mi dodele vizu zato sto ne im nisam dostavila sve dokaze, i ne ispunjavam uslove iz nekog njihovog zakona 82. Abs 1 AufenthG. Inace sam trazila vizu za obrazovanje ( lekar sam po struci, imam ugovor o obrazovanju sa bolnicom). Jel znate mozda koji je sledeci korak? Da li mogu da se zalim i da pitam sta im jos fali? ( osim malo zdravog razuma i ljudskosti- to im ne mogu dostaviti) .
Hvala vam.
Pozdrav svima, da l' taj zustimmung moze poslodavac da posalje?Hvala...
Jer i meni je isteklo 6 meseci( pise na pecatu)
Vise ne samo amvasadi izdaju.
Cekaj,sta kao nece dati poslodavcu,ili u slucaju da poslodavac moze,ambasada nece priznati.(mi ko ji smo se registrovali po starom)?
Jer u tom slucaju,s obzirom kako (ne) dele termine) moze proci jos sest meseci i tako u nedogled...
Nece izdati poslodavcu uopste, da će napismeno da ambasadi izdaju samo. Kad odes na termin i predas ambasada potrazice novi.