Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja koliko znam i koliko sam video ovde na forumu, a procitao sam ga od pocetka, zustimmung vazi 6 meseci

Ljudi ozbiljan sam , 13.7.2017 bis 12.7.2020 procitajte vi to malo bolje,,ja sam se pitao kako cu sad kad mi istice moram traziti novi i lepo javim kolegi da mi salje a on ce meni: PROCITAJ MALO BOLJE PA MI SE JAVI i bi covek u pravu 3 godine u mom slucaju. Poslacu sliku nevernom tomici ! Poz...

Ljudi ozbiljan sam , 13.7.2017 bis 12.7.2020 procitajte vi to malo bolje,,ja sam se pitao kako cu sad kad mi istice moram traziti novi i lepo javim kolegi da mi salje a on ce meni: PROCITAJ MALO BOLJE PA MI SE JAVI i bi covek u pravu 3 godine u mom slucaju. Poslacu sliku nevernom tomici ! Poz...

jeste zustimmung vazi vam 3 godine, ALI od DATUMA izdavanja vazi sest meseci. znaci vi u toku tih sest meseci morate da predate u ambasadu..

i nema potrebe da se ljutite, niko ovde ne zeli lose nikomem, a i verovatno ste clan grupe na FB hiljadu puta se ponavljalo to.
pozdrav

Ma ok, ja samo kazem sta sam citao ovde na forumu. Nisam bas kopetentan i nebih da tvrdim nesto u sta nisam 100 posto siguran, jer i sam nemam zustimmung, samo kazem sta su ostali pisali ovde.

Dejo molim te okreni drugu stranu Zeistumunga ma potvrde sa Nemackog biroa i treci red odozdo iznad pecata je boldovan i tu ti pise
Diese Zusage ist ab dem Asstellungsdatum 6 Monate lang gülting.
Pa mi prevedi a mozemo se naci blizu si mi pa uporediti nase papire .
Potvrda vazi 6 meseci .

- - - - - - - - - -

Molim vas možete li mi reći kad bih trebao da dobijem
Termin za spajanje porodice Aplicirao sam
26.09.2017 ili kad se dele termini za septembar

Da si procitao zadnje 20 strane foruma pohvatao bi i sam datume dokle su stigli sa terminima za spajanje porodice ali posto nisi drug trebao bi doci na red u sledecoj podeli termina ali opet sve je to razlicito od predmeta do predmeta .

- - - - - - - - - -

Molim vas možete li mi reći kad bih trebao da dobijem
Termin za spajanje porodice Aplicirao sam
26.09.2017 ili kad se dele termini za septembar

I ovde Vam nece niko za sigurno reci kad cete dobiti termin vec cemo samo nagadjati jer i odgovor baziran na pretpostavkama je nesto u odnosu na nikakav odgovr.

Okreni drugu stranu i pise ti da imas 6 meseci da ga iskoristis. Niko nije neverni toma, i kad izadjde tih 6 meseci mora drugi, koji ambasada trazi i bice tesko da se dobije.

Cao svima. Molim vas za pomoc. Danas sam dobila pisamce iz ambasade da ne mogu da mi dodele vizu zato sto ne im nisam dostavila sve dokaze, i ne ispunjavam uslove iz nekog njihovog zakona 82. Abs 1 AufenthG. Inace sam trazila vizu za obrazovanje ( lekar sam po struci, imam ugovor o obrazovanju sa bolnicom). Jel znate mozda koji je sledeci korak? Da li mogu da se zalim i da pitam sta im jos fali? ( osim malo zdravog razuma i ljudskosti- to im ne mogu dostaviti) .
Hvala vam.

Cao svima. Molim vas za pomoc. Danas sam dobila pisamce iz ambasade da ne mogu da mi dodele vizu zato sto ne im nisam dostavila sve dokaze, i ne ispunjavam uslove iz nekog njihovog zakona 82. Abs 1 AufenthG. Inace sam trazila vizu za obrazovanje ( lekar sam po struci, imam ugovor o obrazovanju sa bolnicom). Jel znate mozda koji je sledeci korak? Da li mogu da se zalim i da pitam sta im jos fali? ( osim malo zdravog razuma i ljudskosti- to im ne mogu dostaviti) .
Hvala vam.
Moras prvo da saznas taj zakon i vidis sta fali od dokumenta. Ponekad izgube dokumenta i daju odbijenicu. Mojoj prijateljici muz dobio odbijenicu zbog kod 95,a zatim bez zalbe dobio vizu posle mesec dana.

Cekaj,sta kao nece dati poslodavcu,ili u slucaju da poslodavac moze,ambasada nece priznati.(mi ko ji smo se registrovali po starom)?
Jer u tom slucaju,s obzirom kako (ne) dele termine) moze proci jos sest meseci i tako u nedogled...

Nece izdati poslodavcu uopste, da će napismeno da ambasadi izdaju samo. Kad odes na termin i predas ambasada potrazice novi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back