Onda uzdajmo se u "srecu"...i mene ceka poslodavac,licno nemam problem s tim,ali mislila sam uopsteno,jer ima ljudi koji cekaju po 5/6 meseci,dobiju termin a poslodavci otkazu. Srecno nam bilo svima koji cekamo "sutra"...
LjUDI,SRECNO SUTRA !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda uzdajmo se u "srecu"...i mene ceka poslodavac,licno nemam problem s tim,ali mislila sam uopsteno,jer ima ljudi koji cekaju po 5/6 meseci,dobiju termin a poslodavci otkazu. Srecno nam bilo svima koji cekamo "sutra"...
Dejanz74
Kako nije potreban kad na sajtu ambasade piše A1-A2? Imaš li ti nešto položeno? Ja u januaru izlazim na A1. Inače po Nemačkoj skoro svi traže jezik kao uslov jer je "vozač predstavnik firme za koju vozi", tako su mi rekli neki vlasnici sa kojima sam se čuo, a i u neku ruku su upravu.
Ajde ljudi javljajte odmah kad dodje termin
. Danas nam je posljednja nada u ovoj godini
. Možda mi ovo srećan dan bude, na ovaj dan rodila sam sina, mozda dobijem i termin danas.

Sve u svemu danas cemo dobiti termin ili slom zivaca !![]()
Sve u svemu danas cemo dobiti termin ili slom zivaca !
- - - - - - - - - -
Salim se sta bude bice,sto je najvaznije srecno svima !
Хаха 25 недеља и нешто ситно17 nedelja 4 dana 10 sati 5 minuta jos uvek nista

Da ne budemo kao trudnice i udjemo u 28 nedelja

Cim nema dosad moguce da će puste desetak kao ovih dana oko 15h.

Wtf???????Ambasada petkom radi do 14h
Ljudi krenula podela termina za avgust!Koleginica se reg. 1.8. termin joj 15.1.-medicina po clanu 26.2
uzas!!!26,2/medicina?Upravo saznala koleginica reg. 2.11. dobila za 16.1.uzas!!!
Pa ne idu redom, imaju prioritete i birkaju sta im je potrebno vise...moze im se.
26,2/medicina?
Upravo saznala koleginica reg. 2.11. dobila za 16.1.uzas!!!