Da, covek sve gleda da ide legalno i brine se oko svakakvih gluposti i papira, a azilanti najbolje prodju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamolio bi kolegu ( vozaca c i e ) koji ceka kao i ja da se javi kako bi podelili znanje i informacije .ja sam registrovao za termin 9.08. Po starom 26.2 a termina ni na vidiku.
Prisutan sve kategorije imam a imam i stalni posao ako ovo potraje odustacu od 27.08.2017 cekam slali smo im mailova i ja i kolega i gazda iz nemacke ali dzaba samo kazu cekaj .Jos cu poceti da verujem u onu buvu za 01.01.2018 i odem direktno u Stuttgart u opstinu i izvadim vizu za nedelju dana.Kazi drug ima nas dvoje vozaca
Druze,nemoj da otkazujes sigurno ce mo biti krajem februara u Nemackoj,evo ti e-mail da ti dam br.telefona dejanzivkovic063@gmail.com
Pozdrav svima.
Zna li se dokle su stigli sa vizama za spajanja porodice? Ja jos uvek cekam termin, a prijavio sam se 21.09.2017.
Jel neko skoro dobio?
15.9 dotle dosli prosle srede
Da li neko zna dokle se stiglo sa terminima za radnu vizu? Ja prijavio po NOKSU 3-5 za medicinske radnike...Hvala unapred
Da li neko zna dokle se stiglo sa terminima za radnu vizu? Ja prijavio po NOKSU 3-5 za medicinske radnike...Hvala unapred
Kraj jula...
Gile,da li ste vi dobili odgovor od ambasade vezano za termin? Kazete stigli do kraja jula...a mi koji smi s pocetka jula...?
Hvala na odgovoru. Zanima me jer jos nisam videla da je neko napisao da je dobio drugaciji mejl,recimo kao ja.Ne,nisam dobio termin,ja cekam od septembra i pre neki dan sam pisao ambasadi i poslali mi onaj cuveni odgovor da svi koji cekaju od pre 01.11.budu strpljivi.A informacija da su stigli do kraja jula potice iz raznih grupa na internetu i iskustva ljudi koji su dobili termine,a koliko sam video ima jos po neko ko ceka od jula meseca.Ne razumem zasto se toliko ceka ali to pitanje muci sve nas.Valjda ce podeliti termine do kraja ove nedelje,ostaje nam samo da cekamo...
Prosto ne mogu da verujem, vec sam mislio da nema nista od toga....
Bas mi je drago sto si dobio termin a sto se jezika tice mozda ce biti po starom da nije potreban,posto je predato pre 01.11.Zamolio bih te da napises ovde na forumu kako si prosao kad budes predao papire u ambasadi.Sretno ti biloGde mi nestade ona poruka?
Da ponovim ipak 29.7 registrovan
Termin stigao danas (14:20) za 8.1 u 9:45
Gile pise da spremim dokumentaciju po Noksu 1-2... sertifikat jezika nemam al ucim pa se nadam da ce mi ako je bas obavezno , dati vremena da ga dostavim posle...
Gde mi nestade ona poruka?
Da ponovim ipak 29.7 registrovan
Termin stigao danas (14:20) za 8.1 u 9:45
Gile pise da spremim dokumentaciju po Noksu 1-2... sertifikat jezika nemam al ucim pa se nadam da ce mi ako je bas obavezno , dati vremena da ga dostavim posle...