Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima????
Ja sam vedj jednom postavljao pitanje ovde na forumu,ali jos jednom bih hteo da to proverim.
Dali mi je za poso kuvara po noksu 3-5 potreban sertifikat o polozenom jeziki pri predavanju papira za vizu.
Hvala unapred i izvinjavam se sto ponavljam pitanje vezano za ovo

Ovih dana kuvari bili na termin ali zakazano pre novembra nisu im trazili. A po novom pise da treba, ali ambasada zadrzava pravo da trazi. Najbolje da pitate ambasadu.

Jos niko se ne javlja, ocigledno nema nista. Od kog datuma bese cekate. Sve nade mi bile u ovaj dan. Znaci nista januar, mizemo februar da cekamo.

Cekam od 21.09.tri meseca,a jos nije podeljen ni avgust.Trebalo bi ipak danas nesto da se desi,videcemo...

- - - - - - - - - -

Cekam od 21.09.tri meseca,a jos nije podeljen ni avgust.Trebalo bi ipak danas nesto da se desi,videcemo...
Pa valjda ce i u januaru nesto da rade......???

Molim vas, da li moze neko da mi kaze sta da radim u slučaju gde nisam dobila ni registarski broj? U oktobru sam registrovala, za zeta, ni posle nedelju dana nisam dobila povratni E-Mail, pisala sam im i poslali su mi onaj automatski o pogrešnoj registraciji, zatim sam se pre dve nedelje opet registrovala i opet nista. Pisala sam im vec 3 puta ali, kao i uvek, ne odgovaraju. Nisam toliko nenormalna da ne mogu podatke da ukucam pravilno????

Molim vas, da li moze neko da mi kaze sta da radim u slučaju gde nisam dobila ni registarski broj? U oktobru sam registrovala, za zeta, ni posle nedelju dana nisam dobila povratni E-Mail, pisala sam im i poslali su mi onaj automatski o pogrešnoj registraciji, zatim sam se pre dve nedelje opet registrovala i opet nista. Pisala sam im vec 3 puta ali, kao i uvek, ne odgovaraju. Nisam toliko nenormalna da ne mogu podatke da ukucam pravilno????

Opet probaj da se registrujes očigledno niste zavrsili registraciju umesto potvrde potvrdili ste odustajanje. Ako prihvati broj pasosa znaci niste u sistemu.

Hvala Vam. Upravo sam još jednom pokušala pa sta bude.

Probaj jos jednom. Do god prihvata pasos nije uspelo. Na levu stranu se registruje a na desnu odustaje.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pa valjda ce i u januaru nesto da rade......???

Radice očigledno sa druge vize. I spajanje podelili 5 termina. Ovomi lici ko da ce stopiraju zakon.

Probaj jos jednom. Do god prihvata pasos nije uspelo. Na levu stranu se registruje a na desnu odustaje.

- - - - - - - - - -

Radice očigledno sa druge vize. I spajanje podelili 5 termina. Ovomi lici ko da ce stopiraju zakon.
To nece sigurno,a i na forumu nisu svi ljudi koji cekaju vize,a imaju vremena i sledece nedelje jer je neradni dan ambasade samo za bozic

Zvala sam ambasadu da pitam kad ce podela. Rekli su mi da takve informacije ne daju telefonski. Da pustim mejl i pitam. I ja im ljubazno rekla da sam vec pisala i dobila šablonski odgovor. Oni su mi zatim rekli da to nije šablonski vec mi neko ljubazno iz ambasade odgovorio, i da mogu mejlom. Da pitam ili cekam.

Moze li neko da mi preporuci neku agenciju u Bg koja sredjuje dokumentaciju i papire za vizu? Ako ima i broj telefona pozeljno,kakva su vasa iskustva?

Najbolje vam je da sami to popunite i prikupite dokumentaciju, imate sve na sajtu. Jer ce vam uzeti mnogo para za uslugu koja nije komplikovana uopste, to je neko moje misljenje.
Takodje te agencije nemaju nista sa ambasadom i ne znaju nista oko procedure, uzimaju jednostavno pare nizasta. Moje iskustvo je lose i agencija u kojoj sam bio zove se Eurotrag blizu ambasade je, covek je jako neljubazan i drzak, pravi se prepametan a ustvari nema pojma. Kad sam ga pitao ok, koliko trazite za tu informaciju on kaze kol'ko das, krajnji neprofezionalizam. Nisam ja druze dosao kod tebe da se svadjamo ali sta ces, tek kad sam i ja nastupio agresivno zbog njegove neljubaznosti i stava kao ja sve znam onda je spustio ton, neverovatno.

Srecno.

Pozdrav.

Pozdrav svima danas sam predao papire za radnu vizu pa da podelim iskustva. Registrovao 25.07,dobio termin 17.11,predao 22.12.2017god. Dokumentaciju sam skupljao i predao po starom obrascu iz avgusta 26.2 i sve je proslo bez problema. Jedino sto sam uradio van informatora je apostile pecat na diplomu iz srednje,nista vise. Sto se jezika tice,imam ösd A1 sertifikat,i gospodja na salteru mi je postavila dva kratka pitanja,koliko dugo ucim nemacki i gde sam ucio,nista vise. Posao u nemackoj mi je u masinstvu ako nekog zanima. Srecno svima,i ne gubite nadu!! Srecni praznici! :)

Pozdrav svima danas sam predao papire za radnu vizu pa da podelim iskustva. Registrovao 25.07,dobio termin 17.11,predao 22.12.2017god. Dokumentaciju sam skupljao i predao po starom obrascu iz avgusta 26.2 i sve je proslo bez problema. Jedino sto sam uradio van informatora je apostile pecat na diplomu iz srednje,nista vise. Sto se jezika tice,imam ösd A1 sertifikat,i gospodja na salteru mi je postavila dva kratka pitanja,koliko dugo ucim nemacki i gde sam ucio,nista vise. Posao u nemackoj mi je u masinstvu ako nekog zanima. Srecno svima,i ne gubite nadu!! Srecni praznici! :)
Dexters,svaka cast na informacijama koje ste ovde podelili,sve jasno i precizno i bas tako treba svako da podeli svoje iskustvo.A ja sam se bas pitao da li se moze predati sa starim obrascem 26.2 znaci MOZE,s obzirom da vam nista nisu rekli.Neka Vam je sa srecom

- - - - - - - - - -

Dexters,svaka cast na informacijama koje ste ovde podelili,sve jasno i precizno i bas tako treba svako da podeli svoje iskustvo.A ja sam se bas pitao da li se moze predati sa starim obrascem 26.2 znaci MOZE,s obzirom da vam nista nisu rekli.Neka Vam je sa srecom

Da li mozete samo da napisete koliko ljudi prodje dnevno odprilike,sudeci po tome sta ste videli ispred ambasade?

Druze,potrudi se bar malo da procitas nesto sa sajta nemackog konzulata ili malo unazad ovog foruma.Svi smo mi ove voljni da pomognemo ali ti si pao sa neba i ocekujes da ti neko objasni vec objasnjavano po ko zna koji put na ovom forumu. Citaj.....

- - - - - - - - - -

Sta je potrebno od dokumentacije da bi se uopste zakazao termin u ambasadi? Koji to formulari i dokumenti,sta se to popunjava?
. Brojevi i slova...

Ne mogu na sajtu nemacke ambasade nigde da pronadjem sta je potrebno od dokumentacije da bi se zakazao termin,ako moze mala pomoc?

Nista vam ne treba sem pasosa. Udjete na zakazivanje termina, izaberete noks pod kojim pripadate, ukucate podatke ime, prezime imejl i broj pasosa i one brojeve i slova na kraju i potvrdite registraciju. Za nekih sat vremena dodje vam mejl sa registracionim brojem. Za termin vam treba ugovor od poslodavca, kopija pasosa, popunjeni zahtevi, izvod iz pio fonda, i odstampan informator. Imate informator na sajtu i formulare skinite i videcete koliko i sta treba i u koliko primeraka.

- - - - - - - - - -

Kako mislite ako potvrde broj pasosa,kad je meni po starom prijavljivanju trazili broj pasosa I stigao mi registarski broj,ali I dalje ne znam je l je trebao da se daje Mein Zeichen broj kad se prijavljujes,ako neko moze da me uputi,bilo bi lepo.
Hvala unapred!

Ako imate zustimmung treba broj i datum zustimmung, ako nemate ne treba. Broj pasosa obavezan i to tacan bez greske.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back