Sve si u pravu,daleko je sve ovo otislo...Ocigledno je Nemacka najgora za emigraciju..postoje i druge drzave ,ali eto,svi mi se za nemce uhvatili kao pijan plota...to sto rade je nenormalno ali mi nikako ne mozemo da uticemo na to.. ili da izguramo do kraja ili da dignemo ruke pa da srecu trazimo na nekom drugom mestu.. ja cekam da mi jave odluku za vizu po NOKS 3-5,imao termin 30.1. ali ne bi me cudilo da primene novi zakon retroaktivno i u mom slucaju...Ovo je ludnica sta rade.Jos malo i odustacu od njih
Tolke papire i zajebavanje samo menjaju a nista ne rade bre sram ih bilo
Gledaju nas ko govna bre sta nam rade a migrantima sve daju
Daj bre stoka su bre velika poslali i veliko se umesala politika.Koje oslaksice ovde da dajes sad i 1000e radi diplome pa ce svi ljudi to da rade pa ce i tu da cekas 5meseci pa jezik na b1 i to godinu dana ako krenes sad.Mislim daj bre to se sve radi da se zaustavlja bre odluvim ljudi iz nas edrzave od strane naseg Vucica dobrog.Kad su krenuli treba saglasnost za vozace onda ne moze da dobijes pa sta ste obljavili sto onda ne delis termine nego stoji 3 mesec asram ih bilo bre
Tuziti ih sve redom govna kako bre mogu da se igraju sa nama.Cekas 2 godine i onda t eubaci po novom,a vamo prica ne vi idete po starom sram ih bilo sve redom
Nastave ovako bole ce me dupe bre ostacu u svojoj zemlji ili otidji bre drugde lepo ko covek za mesec dva i dovidjena
Serem im s eu Nemacku i njihovu politiku
Sad ce da ih gaze migranti...
Sta rade sa narodom cekaju porodice da se spoje bre po 2 godine sramota,razdvojenost tako od dece majke zene.Strasno
Ne dam im nista bre necu diplomu da npstifikujem nista boli me dupe ne idem po tom zakoni odem u druge drzave radi brate nema placas nista i posle mozes da ides gde hoces.