Blizu si negde su stigli oko 20.05.2018 ili su prosli cak taj datum za tvoj smer ocekuj uskoro,stolar kako se secamLjudi ja sam se prijavio za termin
noks 3-5
31.05.2018
Da li su nekog zvali na termin tog datuma ili skorijeg, do kada se stiglo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blizu si negde su stigli oko 20.05.2018 ili su prosli cak taj datum za tvoj smer ocekuj uskoro,stolar kako se secamLjudi ja sam se prijavio za termin
noks 3-5
31.05.2018
Da li su nekog zvali na termin tog datuma ili skorijeg, do kada se stiglo ?
Uh ako je tako onda super!Blizu si negde su stigli oko 20.05.2018 ili su prosli cak taj datum za tvoj smer ocekuj uskoro,stolar kako se secam
imam iz prve rukeI mene isto interesuje.
Da li imas neku info vezano za to?
Pozdrav.
3 meseca,posaljes im sve od skole sto imas,radno iskustvi,gde si radio,sta si radio,indefikacioni dokument, sto vise posaljes papira za dato zanimanje to uspesniji proces nostrifikacije,ono sto nemas ne mozes im ni poslati logicno.Koliko traje proces nostrifikacije otprilike?
Sta je sve potrebno odraditi u Srb pre nego posaljete za Nemacku?
Hvala
Pitanje za one koji znaju ili dobili odbijenicu : ja poslala žalbu ambasadi 17.12.i još ništa. Još uvek čekam. Pitanje glasi koliko se vremenski čeka na poziv? S obzirom da nisam dobila pismo niti išta od ambasade još uvek Hvala...
Ja sam u slicnoj situaciji kao i ti,aplicirao 2 jula 2018 i sad razmisljam svakog dana sta ce biti od svega ovoga. To sa podelom po starom ide mrtvo,a aplicirati po novom a da ne znas da li mozes dobiti to famozno odobrenje...a sto je najcrnje dva puta produzavam ugovor,,pitanje je da li cu firmi uopste vise i trebati.Drugar predao 12.12.2019...dopuna dokumentacije 03.01.2020...odobrena viza 03.02...preuzeo pasos i gas u DE
NOKS 3-5 vozac...aplicirao prvih dana Juna 2018...pisao sam o tome. Ja druga polovina Jula...vozac.
Nadam se da cu stici do Jula...ili po novom u Martu
Dostavljac pisama?to ti je kurir sa tim po novom ne mozes da ides,mozes samo kao profesionalni vozac da ides da vozis kamion ili bus.Imam jedno pitanje ako neko mozda zna, za posao dostavljaca pisama u Nemackoj, po novom ce biti potrebna diploma vozaca motornih vozila, tj srednje saobracajne smer vozac motornih vozila?
Pozdrav
Dostavljac pisama?to ti je kurir sa tim po novom ne mozes da ides,mozes samo kao profesionalni vozac da ides da vozis kamion ili bus.
Kod tebe taj odgovor tesko ko da zna sobzirom na neazurnost ovih iz ambasade ili institucija u Nemackoj.Zatrpavaj ih mejlovima svaki dan mozda se pokrenu.dadoda, a šta misliš o mom pitanju...? Hvala... Evo ja se ovde nadovezala, ne smeta, pozz![]()
Hvala tebi u svakom sl.Kod tebe taj odgovor tesko ko da zna sobzirom na neazurnost ovih iz ambasade ili institucija u Nemackoj.Zatrpavaj ih mejlovima svaki dan mozda se pokrenu.
Koja je onda diploma potrebna za taj posao?Dostavljac pisama?to ti je kurir sa tim po novom ne mozes da ides,mozes samo kao profesionalni vozac da ides da vozis kamion ili bus.
To je nekvalifikovano zanimanje ne moze po novom da se ide da razvozis pisma,mozes samo da ides kao profesionalni vozac sa C,E,D kategorijom.Koja je onda diploma potrebna za taj posao?
Zato sto ima dosta ponuda za taj posao, pa mi nije jasno ko ce da radi ako ne moze po novom, tj nema diploma?To je nekvalifikovano zanimanje ne moze po novom da se ide da razvozis pisma,mozes samo da ides kao profesionalni vozac sa C,E,D kategorijom.
Stigli i stizu arapi preko mora ne brini treba to uposliti sve.Zato sto ima dosta ponuda za taj posao, pa mi nije jasno ko ce da radi ako ne moze po novom, tj nema diploma?
Stigli su oni jos pre 5 godina, pa opet nema ko da im radi, da su hteli oni bi im popunili 1,5 miliona radnih mesta.Stigli i stizu arapi preko mora ne brini treba to uposliti sve.
Ima nego sta samo leze na birou otuda i stizu nama odbijenice sad ce to svabo sve da uposli,da im mi toliko znacimo ne bi nas razvlacili ko gladnu godinu po ambasadama po 2 godine logicno.Stigli su oni jos pre 5 godina, pa opet nema ko da im radi, da su hteli oni bi im popunili 1,5 miliona radnih mesta.
Da znas da jeste, ne znam ni sam sta vise da radim, zahtev za termin sam podneo ali pitanje je da li cu i kad stici na red, mada kad gledam na jos nekim forumima dosta njih naslo nacine neke da odu da rade, ne znam sta je pametno.Ima nego sta samo leze na birou otuda i stizu nama odbijenice sad ce to svabo sve da uposli,da im mi toliko znacimo ne bi nas razvlacili ko gladnu godinu po ambasadama po 2 godine logicno.
Sad nostrifikuj diplomu daj Svabi i do 1000 evra za tu uslugu pa tek onda za Svabiju,sto je najsmesnije sad ce Svabo i od nas da zaradi od taksi koje su za nas standard nimalo jeftine,ma haos opsti.
Postovani, videla sam Vasu objavu pa bih da vas pitam, koja ambasada? Ja sam aplicirala za spajanje porodice u decembru, kad je i suprug za Plavu kartu, ali ni jedno od nas jos uvek nije dobilo termin. (Beograd)po novoj opciji spajanje porodice,prijava 04.01.2020-termin 25.02.2020