Samo opustenosvaka cast na informaciji simsa2410![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo opustenosvaka cast na informaciji simsa2410![]()
Koji je razlog za odbijenicu? Koji ste ono noks i zanimanje bese?Pozz svima, dobila od ije icu, pismo iz amb. Da li neko zna kome da se obratim? Imam mesec dana pravo na žalbu, hvala
Noks 1-2 razlog je mala satnica i takodje cena rada 11,5 takodje sam pod sumnjom da sam želela da imigriram.... Katastrofa.....Koji je razlog za odbijenicu? Koji ste ono noks i zanimanje bese?
Poslala sam ti priv. PorukuKoji je razlog za odbijenicu? Koji ste ono noks i zanimanje bese?
Evo ti i ovde...Noks 1-2 razlog je mala satnica i takodje cena rada 11,5 takodje sam pod sumnjom da sam želela da imigriram.... Katastrofa.....
Negovateljica. Kod fiz. LicaNoks 1-2 razlog je mala satnica i takodje cena rada 11,5 takodje sam pod sumnjom da sam želela da imigriram.... Katastrofa.....
Kao razlog je navedeno zbog čestih odlazaka u nem. Pod sumnjom da radim...... Eto.....Negovateljica. Kod fiz. Lica
A Gospodji Lejli pisala na mesing. Ne javlja se još uvek...Koji je razlog za odbijenicu? Koji ste ono noks i zanimanje bese?
Bas bezveze. Javice se ona i resice ti to,o njoj sam cuo samo reci hvale. Zelim ti svu srecu i da se to resi...A Gospodji Lejli pisala na mesing. Ne javlja se još uvek...
Hvala Ti i ja tebi želim sve najbolje!Bas bezveze. Javice se ona i resice ti to,o njoj sam cuo samo reci hvale. Zelim ti svu srecu i da se to resi...
Upravo stigao pozivDokad su stigli sa vozacima
Kako znaju da ste cesto bili u Nem? Kako su to proverili?Kao razlog je navedeno zbog čestih odlazaka u nem. Pod sumnjom da radim...... Eto.....
Pa vidi se ili u pasosu pecsti ili u zahtjevu za vizu ,gdje je obavezno da se upise kad i koliko se boravilo u Njemačkoj.Kako znaju da ste cesto bili u Nem? Kako su to proverili?
Pa po pečatima u pasošu......Kako znaju da ste cesto bili u Nem? Kako su to proverili?
Pozdrav svima,
Interesuje me ako neko ima informaciju oko ovakve situacije.
Po svom obrazovanju spadam u NOKS 6 kategoriju. Ali ja se bavim necim potpuno drugacijim zahvaljujuci kursevima i licnim usavrsavanjem ( zaposlen sam u IT industriji).
Da li bi ja trebao da nostrifikujem diplomu iako se tim poslom ne bavim i ne konkurisem za te poslove kako bi mogao da idemo pod NOKS 6 i da li uopste mogu da idem pod NOKS 6 ako je ugovor iz druge industrije ili bi za zahtev za termin trebao da ide pod nekim drugim NOKS-om ako bi zeleo da nastavim sa poslovima u IT industriji.
Hvala za informaciju
Vadi covece odmah novi pasos imas malo vremena! Ne nosi stari u SUP nego kazi da si ga izgubio a na tarmin ga ponesi obavezno sa novim pasosem.Pitanje za drugare sa foruma,u napomeni o pravilima apliciranja za vizu stoji da morate imati najmanje jedan list cist prazan bez pecata u pasosu,a ja nemam,koja je procedura,da vadim nov i ponesem stari jer sam pri podnosenju zahteva za termin morao navesti i br pasosa,uzgred,aplicirao 15 12.2018 za posao vozaca,sta mislite kad ce termin,veliko hvala...
a ja pogresno procitao da imas termin 15.12.2019. imas ti vremena do iduceg leta, opusteno.Vadi covece odmah novi pasos imas malo vremena! Ne nosi stari u SUP nego kazi da si ga izgubio a na tarmin ga ponesi obavezno sa novim pasosem.
Nema ili... Kosovo je Srbija. Njima je ionako svejedno sta ces tu da napises.Napokon termin posle tacno 22 meseca cekanja,registracija 23.02.2018 termin 23.12.2019 NOKS 1-2
jedno pitanje da li je neko imao slicnu situaciju pri popunjavanju prijave,posto sam rodjen u Pristini sta da napisem za zemlju rodjenja SFRJ ,Srbija ili ...unapred zahvalan.
Bas tako sam i mislio hvala druzeNema ili... Kosovo je Srbija. Njima je ionako svejedno sta ces tu da napises.
Hehe ta ti dobra,mogu se oni i u Interkontinental preseliti jer nije dodela termina spora iz razloga sto im fali prostora i administracije nego sto oni tako hoce.Iz Beograda sam i svaki dan prodjem pored buduce ambasade nemacke koju grade u kneza milosa koja bi trebalo da bude gotova januara 2020.
Nesto se razmisljam da li ce mozda oni ubrzati to dodeljivanje termina,ne samo zbog novog zakona nego i stari?
Posto ce ta ambasada biti ogromna.