NOKS 6-8
Prijava: 30.04.2019.
Potvrda o terminu: 14.05.2019.
Termin: 28.06.2019.
Prijava: 30.04.2019.
Potvrda o terminu: 14.05.2019.
Termin: 28.06.2019.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalaa ti na odgovoruPretpostavljam da mislis na spajanje porodice. Ja nisam u toj kategoriji, ali su ljudi ovde pisali da te pitaju nesto lako, tipa koje ti je boje jakna, da kazes nesto o sebi... Taksa mislim da se placa kod njih, kad dobijes termin, a osiguranje tek kad ti odobre vizu. Osiguranje kupujes u nekom osiguravajucem drustvu po izboru, na 6 meseci, od dana od kada hoces da ti vazi viza.
Zelim ti svu srecu druze...ja sad imam treci ugovor...po dva sam isao licno u Nemacku...@BUJALICA
Moram da ti se izvinim, tamo piše u informatoru original za ugovor (vidi se i na slici koju sam postovao na 636. strani). Ali ipak ću probati sada za 10 dana prvo da odnesem skenirani odštampani pa ćemo videti, uostalom ima primera da su neki već prošli tako.
Sve sto si naveo je tako...Hvalaa ti na odgovoru
Znanje nemačkog jezika, u principu, nije definisano. Međutim, Ambasada ukazuje na činjenicu da se za određene delatnosti i profesije koje podrazumevaju rad sa strankom podrazumeva određeno poznavanje jezika, te se naknadno može i zatražiti potvrda o znanju jezika. Potvrde moraju obavezno biti izdate od strane Geteovog instituta, Austrijskog kulturnog instituta u skladu sa ÖSD ili škole za učenje stranih jezika koja je certificirana u skladu sa TestDaF ili Telc.Da li ispituju na terminu jezik i šta uglavnom pitaju ga A1 nivo?
Svaka cast, stigao termin. U koji grad ides i ja sam u B.W.Noks 3-5 vozac
Aplicirao 19.02.2018.
Termin 13.06.2019.
Konacno si docekao , cestitamNoks 3-5 vozac
Aplicirao 19.02.2018.
Termin 13.06.2019.
Sekula pokrajina Bavarska...grad Detenbah...opstina Wizburg...Svaka cast, stigao termin. U koji grad ides i ja sam u B.W.
Nemanja je u De.. vec 2 meseca..radi...otisao preko keve na Eu pasos..Znali neko sta je sa vozaccem
hvala Cimbo brate..Konacno si docekao , cestitam
Moze neko da mi odgovoriPozz ja I dalje nekontam sta znaci podela,podela termina recimo za moj noks 3-5 je stigla do 16.2 i to razumem Ali podeljeno do 16.5 podela za isti noks???
kada ce poceti martSekula pokrajina Bavarska...grad Detenbah...opstina Wizburg...
Memara do tog datuma su podeljeni termini..tako da obicno sledecu podelu mozes ocekivati jednu nedelju pre..Moze neko da mi odgovori
nebi da lupetam alikada ce poceti mart
nemam nemacki ali imam cod95 nemacki za bus kakve su mi sansenebi da lupetam ali
zadnja tri meseca je podeljeno po tri dana za vozace konkretno
Joj izvini druze ali samo ovo za termine Sam razumeo,mada ako su podeljeni do 16.5 zasto nisam obavesten o terminu,ovo oko podele nekontam...Memara do tog datuma su podeljeni termini..tako da obicno sledecu podelu mozes ocekivati jednu nedelju pre..