Nadam se sledecoj podeli za vozace stigli su do 16.02.2018...Uzas...evo ulazimo u 15 mesec cekanja...i jos nista........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se sledecoj podeli za vozace stigli su do 16.02.2018...Uzas...evo ulazimo u 15 mesec cekanja...i jos nista........
Drzim ti figevaljda cu i ja...Nadam se sledecoj podeli za vozace stigli su do 16.02.2018...
Kako sam ja ispratio za noks 1-2 se stiglo do 07.02.2019. Nadajmo se da će se ubrzati, jer sada više nema ni naših a ni Nemačkih praznika. Ambasada praznuje i naše i njihove praznike.Registracija 05.02.2018
Termin 03.06.2019
Noks 1/2
Konacno juce stigao termin
Noks 1-2 su stigli do 07.02.19.Registracija 05.02.2018
Termin 03.06.2019
Noks 1/2
Konacno juce stigao termin
Nisu vozace delili....nadam se sutra podeli...Hoce li deliti jos nesto ovaj mesec za 1-2 i 3-5 ili je to to ?![]()
3-5 nisu uopste delili samo spjanje i 1-2...Nisu vozace delili....nadam se sutra podeli...
Zanima me 1-2, da li ce jos nesto deliti ovaj mesec ili samo ova tri dana... ako nastave ovako ovu agoniju, onda februar nece ceo podeliti do Nove godine3-5 nisu uopste delili samo spjanje i 1-2...
Kolega nije da vozaci neodlaze...odlaze brt grupnim terminima...a saznao sam da je jedan kolega koji je aplicirao u martu prosle godine otisao za 6 meseci...znao je gde da gurne lovu..Noks 3-5 ove godine ni da mrdne prestigao nas je skoro noks 1-2 . Strasno . Mi vozaci ispadosmo najgori a kao nas i medicinare su najvise trazili . Ko je izmislio ti da do septemvra moraju da iciste 2018mu . Koja glupost, daj boze al to je naucna fantastika . Znas li mozda sta ce se desiti sa nama koji smo aplicirali po staron ja npr 12.04.2018 ako ne stignemo ove godine da dobijemo vizu ? Oce li nas kacit novi zakon i ispaliti naravno il ce nas obraditi po starom . A da , moracu da trazim i treceg poslodavca jel ovaj drugi me ceka jos mjesec dana
Videcemo sutra dali ce nesto jos podeliti...ali pouceni iskustvom male su sanse..Zanima me 1-2, da li ce jos nesto deliti ovaj mesec ili samo ova tri dana... ako nastave ovako ovu agoniju, onda februar nece ceo podeliti do Nove godine
Probaj da storniras...pa apliciraj ponovo posle odredjenog vremena...Molim vas, da li neko zna da odgovori na moj post, sta da radim pogresio sam sa unosom jezika prilikom aplikacije za radnu vizu, sada kada pokusavam da unesem kaze da je vec aplikacija sa mojim brojem pasosa obavljena, a nisam dobio identifikacioni broj u mejlu.
To i mene interesuje...Jel ima neko možda iskustva sa viznim odeljenjem, da je predao skenirani (stigao preko mejla) i kasnije odštampani ugovor (sa potpisom poslodavca) umesto originalnog ugovora? Hvala na odgovoru.
Po informatorima treba da bude original...za dopunu dokumentacije moze skenirano...posto sam na ovom forumu vise od godinu dana...video sam par postova da je prosao skenirani ugovor...nebi se sa tim igrao...ako neprodje takav ugovor samo povecavas duzinu cekanja sto i ovako prelazi sve granice..najbolje je imati original..moje misljenjeTo i mene interesuje...