Memara0071
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
I izvinjavam se na mojoj intelegenciji...Joj izvini druze ali samo ovo za termine Sam razumeo,mada ako su podeljeni do 16.5 zasto nisam obavesten o terminu,ovo oko podele nekontam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I izvinjavam se na mojoj intelegenciji...Joj izvini druze ali samo ovo za termine Sam razumeo,mada ako su podeljeni do 16.5 zasto nisam obavesten o terminu,ovo oko podele nekontam...
Spajanje porodice Beograd. Danas podeljeno do 3.7.2018.
https://docs.google.com/document/d/17NKQ50VsPhLDgZdRi8vDSWS6TrY2dTnhNHJfMmWEOBQ/edit?usp=sharing
Molim ostale koji nisu na spisku da se jave
To znaci da oni koji su se registrovali u listu cekanja do 16.2 dobili su datume termina u ambasadi, a ti datumi su do 16.5, znaci tada treba da idu na termin, to je ta podela. I znaci nedelju dana, otprilike, pre tih poslednjih podeljenih termina (16.5), tada se ocekuje deljenje za nove( za one koji su registrovani posle 16.2). ako vam je malo jasnije takoI izvinjavam se na mojoj intelegenciji...
Nisam ni ja, 16.8.2018 ako neko odavde to upisujeNi ja nisam na spisku. 14.08.2018. sam aplicirala
Uh valjda mada, hvala...To znaci da oni koji su se registrovali u listu cekanja do 16.2 dobili su datume termina u ambasadi, a ti datumi su do 16.5, znaci tada treba da idu na termin, to je ta podela. I znaci nedelju dana, otprilike, pre tih poslednjih podeljenih termina (16.5), tada se ocekuje deljenje za nove( za one koji su registrovani posle 16.2). ako vam je malo jasnije tako
Ustvari nije mi jasno kad nas onda obaveste za termin obicno bude 3,4 nedelje pre nego sto treba da dodjemo na termin...Uh valjda mada, hvala...
Katastrofa brt..neznam sta da ti kazemkada ce poceti mart
Pa da evo npr BUJALICA:Ustvari nije mi jasno kad nas onda obaveste za termin obicno bude 3,4 nedelje pre nego sto treba da dodjemo na termin...
Uh hvala drug nadam se da kontamPa da evo npr BUJALICA:
Registrivao se 19.2
Danas dobio mail,znaci 14.5, u kom mu je stigao termin koji je 13.6
Gledaj kad si se registrovao i prati dokle se doslo, ostalo te ne zanimaUh hvala drug nadam se da kontam
nemam nemacki ali imam cod95 nemacki za bus kakve su mi sanse
U pravu si,3.4.2018 noks 3-5 registracija I sad samo pratim datum dokada su stigli...Gledaj kad si se registrovao i prati dokle se doslo, ostalo te ne zanima
Pa stavis da ti osiguranje ide od 1 jula i to je to!Bitno je osiguranje od kad ide...Da li neko zna da kada vas pozovu iz ambasade npr.8 maja i jave da je odobrena viza.planiram da idem 22po vizu i da li mogu da im kazem da mi vazi viza od 1.jula.Da li ce da prihvate to a i zbog osiguranja mi treba informacija.
Ako neko zna hvala puno.
Ma ok.razumem ja to nego da nije previse do jula cuo sam nesto da imas pravo mesec dana da prolongiras kao.Pa stavis da ti osiguranje ide od 1 jula i to je to!Bitno je osiguranje od kad ide...
Varioci i vozaci spadaju u isti noks...noks 3-5 ali vozaci imaju posebnu kategoriju profesionalni vozac ili kraftfahrear...to je razlika u apliciranju..Zdravo svima, nov sam na ovom forumu. Iščitao sam dosta stranica ali nisam sve. Pa bih zamolio za pomoć.
Završio sam gimnaziju, a kasnije na FTN Novi Sad dobio sertifikat za TIG varioca. U Avgustu 2018 god sam se prijavio za posao varioca NOKS 3-5,ali ponuda za posao je istekla.
Dakle pitanje je da li mogu da odem na razgovor ( kad dobijem termin ) sa ugovorom za vozača u nekoj građavinskoj firmi ?
Imam kategorije ali me buni taj NOKS 3-5 i prijava.
Dettelbach, Kitzingen, pozz iz Würzburga,pa se vidimo kad daj bože dođeteSekula pokrajina Bavarska...grad Detenbah...opstina Wizburg...
Имао је словеначки код. Претходно је возио камион у Словенији, па је накнадно полагао и за бус.da li vas muz imao nemacki cod 95 kada je predao za vizu
Пре него што је аплицирао за термин, био је у Немачкој да види за посао. Свуда траже за бус минимум Б1, а у неком државном и Б2. Он је имао А2,па је у међувремену док је чекао на термин учио и положио Б1. Од августа је тамо. Да ли су у међувремену снизили критеријум за језик, немам појма. Чисто сумњам.Имао је словеначки код. Претходно је возио камион у Словенији, па је накнадно полагао и за бус.
Pozz...uskoro..Dettelbach, Kitzingen, pozz iz Würzburga,pa se vidimo kad daj bože dođete