Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I izvinjavam se na mojoj intelegenciji...
To znaci da oni koji su se registrovali u listu cekanja do 16.2 dobili su datume termina u ambasadi, a ti datumi su do 16.5, znaci tada treba da idu na termin, to je ta podela. I znaci nedelju dana, otprilike, pre tih poslednjih podeljenih termina (16.5), tada se ocekuje deljenje za nove( za one koji su registrovani posle 16.2). ako vam je malo jasnije tako

Poslednja izmena:
To znaci da oni koji su se registrovali u listu cekanja do 16.2 dobili su datume termina u ambasadi, a ti datumi su do 16.5, znaci tada treba da idu na termin, to je ta podela. I znaci nedelju dana, otprilike, pre tih poslednjih podeljenih termina (16.5), tada se ocekuje deljenje za nove( za one koji su registrovani posle 16.2). ako vam je malo jasnije tako
Uh valjda mada, hvala...

Da li neko zna da kada vas pozovu iz ambasade npr.8 maja i jave da je odobrena viza.planiram da idem 22po vizu i da li mogu da im kazem da mi vazi viza od 1.jula.Da li ce da prihvate to a i zbog osiguranja mi treba informacija.
Ako neko zna hvala puno.
Pa stavis da ti osiguranje ide od 1 jula i to je to!Bitno je osiguranje od kad ide...

Zdravo svima, nov sam na ovom forumu. Iščitao sam dosta stranica ali nisam sve. Pa bih zamolio za pomoć.
Završio sam gimnaziju, a kasnije na FTN Novi Sad dobio sertifikat za TIG varioca. U Avgustu 2018 god sam se prijavio za posao varioca NOKS 3-5,ali ponuda za posao je istekla.
Dakle pitanje je da li mogu da odem na razgovor ( kad dobijem termin ) sa ugovorom za vozača u nekoj građavinskoj firmi ?
Imam kategorije ali me buni taj NOKS 3-5 i prijava.

Zdravo svima, nov sam na ovom forumu. Iščitao sam dosta stranica ali nisam sve. Pa bih zamolio za pomoć.
Završio sam gimnaziju, a kasnije na FTN Novi Sad dobio sertifikat za TIG varioca. U Avgustu 2018 god sam se prijavio za posao varioca NOKS 3-5,ali ponuda za posao je istekla.
Dakle pitanje je da li mogu da odem na razgovor ( kad dobijem termin ) sa ugovorom za vozača u nekoj građavinskoj firmi ?
Imam kategorije ali me buni taj NOKS 3-5 i prijava.
Varioci i vozaci spadaju u isti noks...noks 3-5 ali vozaci imaju posebnu kategoriju profesionalni vozac ili kraftfahrear...to je razlika u apliciranju..

Имао је словеначки код. Претходно је возио камион у Словенији, па је накнадно полагао и за бус.
Пре него што је аплицирао за термин, био је у Немачкој да види за посао. Свуда траже за бус минимум Б1, а у неком државном и Б2. Он је имао А2,па је у међувремену док је чекао на термин учио и положио Б1. Од августа је тамо. Да ли су у међувремену снизили критеријум за језик, немам појма. Чисто сумњам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back