Pogledajte prilog 536298
Bitno da ste vi pametnice
A sto se tice inteligencije vidi se da nisi dalje od vecine ovde,kao Živina ste,reagujete samo na iš.
Rasulo,raspad idemooo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 536298
Bitno da ste vi pametnice
A sto se tice inteligencije vidi se da nisi dalje od vecine ovde,kao Živina ste,reagujete samo na iš.
Mene treba grašak
Ja sam poslala i drugi su poslali. I da jutros je isto radilo. I da mi hirurzi i lekari smo verovatno glupi i primitivni sva sreca imamo takve kao ti...
Nema mladu samo postari...Mene treba grašak
Joj, majko Bozija, kako tek obicni stetoskop koristis, kad ne koristis zarez i veliko slovo u recenici...
Pisi mail gde hoces, kad mozes i kad umes. Cao.
Hajde danas da prebacimo 15.2. ljudiiii, ovo se vise ne moze...
Hajde februarci...
Mozda zato sto pisem dok hodam... mozda... a drugo ne vidim sta je lose sto su se ljudi udruzili da posalju zalbu na rad ambasade?? Tebe niko ne tera ti cekaj 5 godina. Vidim da je ovaj forum samo za vozace i ove sa osnovnom skolom jer svi samo kukaju i vredjaju druge ljude, psuju i tako dalje, ja sam malo obrazovanija, malo vise, doduse, pa cu ovaj forum napustiti.
Vama ce sa takvim obrazovanjem i nekulturom svuda biti lose i u Nemackoj i u Americi i bilo gde za bolje od vozenja kamiona i niste.
E nabijem vas sve koji ste obrazovani a volite to da isticete,da se hvalite i da se poredite sa drugima ,naravno sa onima koji su manje obrazovaniji od vas,a nikako sa nekim ko je uspeo vise nego vi.
Mozda zato sto pisem dok hodam... mozda... a drugo ne vidim sta je lose sto su se ljudi udruzili da posalju zalbu na rad ambasade?? Tebe niko ne tera ti cekaj 5 godina. Vidim da je ovaj forum samo za vozace i ove sa osnovnom skolom jer svi samo kukaju i vredjaju druge ljude, psuju i tako dalje, ja sam malo obrazovanija, malo vise, doduse, pa cu ovaj forum napustiti.
Vama ce sa takvim obrazovanjem i nekulturom svuda biti lose i u Nemackoj i u Americi i bilo gde za bolje od vozenja kamiona i niste.
.......doduše od ovakvog tretmana, kakav imamo od strane cenjene ambasade, i najstaloženiji da polude!!!Stari je srpski običaj da se svi isposvađamo i podavimo......
I mene to toliko zanima I upravo htedoh pitati medjutim Zorica me je preduhitrila mada Sam vozač, Al eto ako neko moze I DA potvrdi za vozace DA Li Su do 5.2 stali...Da li neko zna TACNU informaciju,dokle su stigli sa noks 3-5,za vozace mislim da su stigli 05.02 ...a ostali dokle su stigli (noks 3-5) ????
Da li neko zna TACNU informaciju,dokle su stigli sa noks 3-5,za vozace mislim da su stigli 05.02 ...a ostali dokle su stigli (noks 3-5) ????
Mala pomoc ako ko zna ,kao dipl.inzenjer gradjevine idem da radim a to mi pise i u ugovoru i naravno pripadam nosksu 6-8 i ne radi se o plavoj karti,medjutim kad udjem na sajt ambasade gde treba da se prijavim na termin i izaberm noks 6-8 onda mi se dalje pojavi da izaberem sledece kategorije.sta ja od ovoga da izaberem; Pogledajte prilog 536354
Hvala Madzar.Isti problem sam i ja imao, pa ti mogu 100% potvrditi. Biras plava karta/visokokavlifikovani!
Za plavu kartu je bitna plata, ako imas manju od propisane jednostavno dobijas obicnu vizu, kao i svi ostali, samo mnogo brze.
Ja se samo pitam da li je ovo moguće, da ni jedan termin nisu dali, znaci i ova nedelja bez termina jer sutra ne rade. Definitivno se nesto sumnjivo desava ,ne pamtim da je u Bg ovako bilo.
Nista do 15og.Sprdaju se ljudi.moze im se!