Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam poslala i drugi su poslali. I da jutros je isto radilo. I da mi hirurzi i lekari smo verovatno glupi i primitivni sva sreca imamo takve kao ti...

Joj, majko Bozija, kako tek obicni stetoskop koristis, kad ne koristis zarez i veliko slovo u recenici...
Pisi mail gde hoces, kad mozes i kad umes. Cao.
Hajde danas da prebacimo 15.2. ljudiiii, ovo se vise ne moze...
Hajde februarci...

Joj, majko Bozija, kako tek obicni stetoskop koristis, kad ne koristis zarez i veliko slovo u recenici...
Pisi mail gde hoces, kad mozes i kad umes. Cao.
Hajde danas da prebacimo 15.2. ljudiiii, ovo se vise ne moze...
Hajde februarci...

Mozda zato sto pisem dok hodam... mozda... a drugo ne vidim sta je lose sto su se ljudi udruzili da posalju zalbu na rad ambasade?? Tebe niko ne tera ti cekaj 5 godina. Vidim da je ovaj forum samo za vozace i ove sa osnovnom skolom jer svi samo kukaju i vredjaju druge ljude, psuju i tako dalje, ja sam malo obrazovanija, malo vise, doduse, pa cu ovaj forum napustiti.

Vama ce sa takvim obrazovanjem i nekulturom svuda biti lose i u Nemackoj i u Americi i bilo gde za bolje od vozenja kamiona i niste.

Mozda zato sto pisem dok hodam... mozda... a drugo ne vidim sta je lose sto su se ljudi udruzili da posalju zalbu na rad ambasade?? Tebe niko ne tera ti cekaj 5 godina. Vidim da je ovaj forum samo za vozace i ove sa osnovnom skolom jer svi samo kukaju i vredjaju druge ljude, psuju i tako dalje, ja sam malo obrazovanija, malo vise, doduse, pa cu ovaj forum napustiti.

Vama ce sa takvim obrazovanjem i nekulturom svuda biti lose i u Nemackoj i u Americi i bilo gde za bolje od vozenja kamiona i niste.

E nabijem vas sve koji ste obrazovani a volite to da isticete,da se hvalite i da se poredite sa drugima ,naravno sa onima koji su manje obrazovaniji od vas,a nikako sa nekim ko je uspeo vise nego vi.

Duso, dzaba ti i skola i diploma.
Obraz nisi mogla da kupis tamo gde si kupila diplomu.
Stidi se.
Ne zbog nekoga ovde na forumu, nego zbog opanaka, motike, i necijeg znoja od kojeg si i ti potekla, doktorko.
(kao i svi mi obrazovani i neobrazovani :-) )

Glumice da nisi malo preterala sa recnikom?

Mala pomoc ako ko zna ,kao dipl.inzenjer gradjevine idem da radim a to mi pise i u ugovoru i naravno pripadam nosksu 6-8 i ne radi se o plavoj karti,medjutim kad udjem na sajt ambasade gde treba da se prijavim na termin i izaberm noks 6-8 onda mi se dalje pojavi da izaberem sledece kategorije.sta ja od ovoga da izaberem;
20190307_133823.jpg

Ljudi, ovo je mail na koji se zalimo na vreme cekanja i deljenje termina Ministarstvu inostranih poslova u Nemackoj koji su odgovorni za rad ambasade. Sto vise mailova posaljemo to je veca verovatnoca da ce kao i u Bosni reagovati i smanjiti vreme cekanja za spajanje porodice a mozda i za ostale vize ukoliko je moguce pa ko hoce neka objasni svoj slucaj i neka se zali jer je svakako efektnije nego kukanje po forumu:
https://www.auswaertiges-amt.de/action/en/101100/action/-

Ljudi, ovo je mail na koji se zalimo na vreme cekanja i deljenje termina Ministarstvu inostranih poslova u Nemackoj koji su odgovorni za rad ambasade. Sto vise mailova posaljemo to je veca verovatnoca da ce kao i u Bosni reagovati i smanjiti vreme cekanja za spajanje porodice a mozda i za ostale vize ukoliko je moguce pa ko hoce neka objasni svoj slucaj i neka se zali jer je svakako efektnije nego kukanje po forumu:
https://www.auswaertiges-amt.de/action/en/101100/action/-

Mala pomoc ako ko zna ,kao dipl.inzenjer gradjevine idem da radim a to mi pise i u ugovoru i naravno pripadam nosksu 6-8 i ne radi se o plavoj karti,medjutim kad udjem na sajt ambasade gde treba da se prijavim na termin i izaberm noks 6-8 onda mi se dalje pojavi da izaberem sledece kategorije.sta ja od ovoga da izaberem; Pogledajte prilog 536354

Isti problem sam i ja imao, pa ti mogu 100% potvrditi. Biras plava karta/visokokavlifikovani!

Za plavu kartu je bitna plata, ako imas manju od propisane jednostavno dobijas obicnu vizu, kao i svi ostali, samo mnogo brze.

Nista do 15og.Sprdaju se ljudi.moze im se!

Bezobrazluk koji se ne moze opisati, namerno ovo rade, demonstracija moći nad nama,obicnim smrtnicima,kako ih nije sramota. Ne vredi ni zvati ni zaliti se u Berlinu, kako se kaze ono "svoje se meso ne jede" e tako i njih Nemacka ne dira zbog nas, imaju odresene ruke i to je to. Mi u njihovim očima nismo gradjani 3 reda nego 103.!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back