je li kome odobrena viza u skorije vreme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stigao juce u Nemacku.
Jutros se projavio na adresu, otvorio racun u banci, a sutra pocinjem sa poslom.
Ko je ozenjen i ide da se prijabi obavezno poneti i internacionalni izvod iz knjige vencanih. Ja nemam taj papir i sad jurim kako da posaljem iz Beograda za Stuttgart. Ako neko ide neka se javi, treba mi i to do kraka nedelje.
I mene isto to zanima, ali koliko pratim ovde i na FB nije bilo objava zadnjih par dana.je li kome odobrena viza u skorije vreme?
Stigao juce u Nemacku.
Jutros se projavio na adresu, otvorio racun u banci, a sutra pocinjem sa poslom.
Ko je ozenjen i ide da se prijabi obavezno poneti i internacionalni izvod iz knjige vencanih. Ja nemam taj papir i sad jurim kako da posaljem iz Beograda za Stuttgart. Ako neko ide neka se javi, treba mi i to do kraka nedelje.
Stigao juce u Nemacku.
Jel to znaci da sa njim moze da te stave u trecu klasu poreza ili treba iz drugih razloga?
Pozz
Moje pitanje glasi: da li mi je potreban sertifikat nem.jezika posto cu raditi kao negovateljica privatno...U ugovoru mi ne stoji od poslodavca da trazi poznavanje nem.jezika iako ga ja znam pricati...
Da li je neko imao sl.iskustvo u ambasadi? Molim za odg.Hvala...
I jos vaznije:
Ne razumem,nije bas dobro formulisano...ili ja ne znam,a ne znam: gde se stavlja apostil na originalu( sertifikatu , kfalifikacija o zavsrenom kursu za negov.)? Ili na diplomi o zavrsenoj skoli? I takodje molim za odg.sta se prevodi na nem.jezik? Sertifikat ili diploma ili oba? Pomoc?!
Hvala...
(Inace u pitanju je noks1-2
17. Februara ce mi biti god.dana kako sam se registrovala u ambasadi...
Kada mogu ocekivati termin za isto...? I koliko se od prilike ceka odg.za vizu?
Jos jednom,hvala i srecno svima!
Termin mozda oko 10-25 januara!
Srecno, za koji posao ste dobili vizu?aplicirao 17.11.2017. noks 1 2
termin 9.11.2018.
odobrena viza danas
srecno svima pozdrav
aplicirao 17.11.2017. noks 1 2
termin 9.11.2018.
odobrena viza danas
srecno svima pozdrav
Ako je sad podeljen 15.12. A ona je 17.02. To je dva meseca.Nemoj lazne nade da dajes.Termin pre kraja marta neocekuj.Nazalost je tako...Termin mozda oko 10-25 januara!
Hvala na odg.ok.je sve.Svi se nadamo i cekamo...samo da docekamo vise pa makar i do marta,ali da dobijemo!Ako je sad podeljen 15.12. A ona je 17.02. To je dva meseca.Nemoj lazne nade da dajes.Termin pre kraja marta neocekuj.Nazalost je tako...
Pa super,vrlo je moguce da nece trebati vize ako se sve ovo usvoji 19 decembra,ovde pise da cak mozes i da radis dok ti ne rese status diplome,sto znaci po ovome i ako ostanu vize sve ce se resavati ekstremno brzo u ambasadi.
Nisu to lazne nade to su cinjenice sa foruma!Prelistaj malo i nadji mi nekog da je duze od godine cekao!Retki su ti.Na termin se ceka otprilike 11 mesci i 15-20 dana.95% ljudi su delili takve objave!Najdalje do 1 februara bi trebao biti termin,ako ne bude pomeranja opet!Nemam lose namere,samo se drzim objava sa foruma!Evo imas iznad covek objavio uredno sve!Dobio vizu noks 1-2.Ako je sad podeljen 15.12. A ona je 17.02. To je dva meseca.Nemoj lazne nade da dajes.Termin pre kraja marta neocekuj.Nazalost je tako...
Ljudi ko je imao iskustva sa agencijom evropa
Nisu to lazne nade to su cinjenice sa foruma!Prelistaj malo i nadji mi nekog da je duze od godine cekao!Retki su ti.Na termin se ceka otprilike 11 mesci i 15-20 dana.95% ljudi su delili takve objave!Najdalje do 1 februara bi trebao biti termin,ako ne bude pomeranja opet!Nemam lose namere,samo se drzim objava sa foruma!Evo imas iznad covek objavio uredno sve!Dobio vizu noks 1-2.
- - - - - - - - - -
Ja sam predao preko te agencije.