Ajmo ajmo mrdaju sa podelo termina. Idemoooooo jos maloooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
14.01.2018 aplicirao danas stigao mejl zakazano za 11.12 termin noks 3-5 vozac
- - - - - - - - - -
Isti daan id3moooo
Pitanje za one koji su vec bili na terminu- stigao mi mejl za termin i isao sam na opciju potvrdi termin i izasao mi novi prozor sa datumom termina i mojim podacima? Jel to to? Vise nigde nevidim nikakve opcije potvrdjivanja
Da li mozes da pojasnis jos malo? Ja sam bio u maju 17 dana, pa u avgustu isto 17 i trenutno sam u Nemackoj vec 15 dana i zanima me da proverim jos kolikl mogu da ostanem..
Cestitke na terminima! Ima li neko ko je u FB grupi pa da zna zasigurno dokle se stiglo sa vozacima?
Ja kolko vidim na fb javio se vozac od 14.01 mada nesto mislim da ce se javiti jos neko do sutra..videcemo...Ali danas su delili i 1-2a podeljeno do 21. 12.a mislim da su ambasada od22.12 ni neradi
Da li je bilo danas deljenja termina za NOKS 1-2? Hvala unapred!
Da li mozes da pojasnis jos malo? Ja sam bio u maju 17 dana, pa u avgustu isto 17 i trenutno sam u Nemackoj vec 15 dana i zanima me da proverim jos kolikl mogu da ostanem..
Gde se vadi taj internacionalni izvod iz knjige vencanih??
Jel ti pise nesto na nemackom uokvireno zelenim i stiklirano kad otvoris to potvrdi? dieser termin wurde bereits bestätigt?
Ako da, potvrdio si.
Gde se vadi taj internacionalni izvod iz knjige vencanih??
Ima zeleno i stiklirano i pored stikliranog pise-sie haben ihren Termin erfolgreich bestatigt.....znaci vec sam na mejlu isao na potvrti i onda mi se otvorio drugi prozor sa tim zelenim i mojim podacima i terminom i ovo sto sam ti napisao- jel se i na tom prozoeu opet nesto potvrdjuje ili ne? Posto nigde nevidim opciju za to
To znaci da ti je potvrdjen termin. Sad samo da odes u ambasadu![]()
Bio sam u Nemačkoj mesec dana od 1 avgusta do 1 septembra.Sada opet planiram da odem na 2 meseca od ona tri ukupno što su mi ostala.Od dana ulaska u Nemačku 1 avgusta teče mi onih 6 meseci u koja mogu biti 3 meseca.Pitanje,da li 1 februara kada mi istekne tih 6 meseci od prvog ulaska a biću tad u Nemačkoj,mogu da produzim još 3 meseca jer 1 februara mi počinje novi 6 mesečni period.