NSdomestic
Početnik
- Poruka
- 15
Ugovor mi je za pomoćnog radnika, postavka laminata.. Jel će me onda odbiti pošto sam stavio noks 3-5?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ugovor mi je za pomoćnog radnika, postavka laminata.. Jel će me onda odbiti pošto sam stavio noks 3-5?
Ja sam se vodio time da pošto je poslodavac naveo da sam kvalifikovan spadam u noks 3-5..
Hvala na info, razmisliću šta dalje.. Verovatno ću stornirati jer je bolje odmah čekati dva meseca duže nego 7 pa opet isto..
A da li neko ima informaciju kao je moguće da su odlazili vozači sa E kategorijom u roku od 25 dana od kad su našli posao. Jel to deficitno zanimanje pa zato?
Kvalifikovani ili ne ako vam u ugovoru stoji da ste pomocni radnik to je 1-2.
Desavalo se ranije da su se organizovali grupni termini i da su brzo odlazili vozaci. Sad i ti grupni traju po 3-4m pre nego sto se nesto desi.
Solo prijave trenutno na 8 punih meseci za vozace.
Ovde je njih 20ak pre 15 dana otišlo a ugovore su potpisali pre mesec i po, tako da to su ti grupni termini koje spominjete.
Ja sam jednom stornirala termin. Kada sam kliknula otvorio se novi prozor..morala sam da upisem ona slova i brojeve (isto kao i kod registracije termina), i posle kliknula da to potvrdim. Kada sam to zavrsila nakon nekoliko sati mi je stigao mejl da je termin uspresno storniran
Nemoj da storniras nista , kad odes na Termin reci da imas jos neke dokumente da sredis. I dace ti vremena, najvaznije je termin dobiti.
^^ eh, samo to je tema za lekare, a ja sam medicinska sestra. Kako su ubrzali te termine, moracu ovaj moj sto sam prijavila 20. Jula izgleda da storniram.. Jer mogu ubrzo stici i do mene, a nemam jos potrebna dokumenta. Sve bih i nekako , ali taj Bescheid me totalno zbunjuje. Neki kazu da bih poslala dokumenta za to treba mi ugovor od poslodavca, drugi kazu ne treba. Nadam se da ce ovde neko znati kako ide taj proces sto se toga tice..