Ko usudjuje pa prvi si poceo da "ujedas"ja sam samo postavio,pitanje je bilo prosto.Staro je oktobar, tu su stigli do 14.10.
taman lekcija da se preispitas ko ne zna i kakvi su to ljudi koji ne znaju i osudjuju pride druge. malo samorefleksije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko usudjuje pa prvi si poceo da "ujedas"ja sam samo postavio,pitanje je bilo prosto.Staro je oktobar, tu su stigli do 14.10.
taman lekcija da se preispitas ko ne zna i kakvi su to ljudi koji ne znaju i osudjuju pride druge. malo samorefleksije
Ko usudjuje pa prvi si poceo da "ujedas"ja sam samo postavio,pitanje je bilo prosto.
A bogami ako kome treba pomoc lekara to si ti, jadan tvoj poslodavac u Svabiji sa tobom,postavim pitanje u vezi teme koja me zanima a ono se nadje kao svugde u Srbiji neka budala da pametuje,i kazu ljudi sto bezimo odavde pa upravo zbog takvi.Staro je oktobar, tu su stigli do 14.10.
taman lekcija da se preispitas ko ne zna i kakvi su to ljudi koji ne znaju i osudjuju pride druge. malo samorefleksije.
od prvog posta ti pricam gde ti je odgovor a sad ti ga i dajem i ti i dalje tovaris nesto. nisi ti ovde zbog odgovora ocigledno, ja lekar nisam da ti pruzam pomoc na taj nacin
to mi je hvala pretpostavljamTi si nas idol....A bogami ako kome treba pomoc lekara to si ti, jadan tvoj poslodavac u Svabiji sa tobom,postavim pitanje u vezi teme koja me zanima a ono se nadje kao svugde u Srbiji neka budala da pametuje,i kazu ljudi sto bezimo odavde pa upravo zbog takvi.
![]()
to mi je hvala pretpostavljam
Ponovo ću da napišem i za ove što ih mrzi da jednu stranu vrate a kamoli prihvate dobronameran savet
"Vozacc je mega car "i čovek se trudi da pomogne svakom koliko zna i ume a odlično je potkovan i informisan što se tiče same teme i ovog foruma a svojim postovima je pokazao da je i dobar - smiren čovek
Od mene ima svako poštovanje i zahvalnost a Vi ostali koji se ne slažete lepo odjebite jer ja nisam ni malo dobar nego vrlo nervozan jer imam termin 24.08 a čekao sam ga osam meseci i puno toga mi zavisi od cele ove ujdurme zvane Dobijanje radne vize u Nemačkoj
Ponovo ću da napišem i za ove što ih mrzi da jednu stranu vrate a kamoli prihvate dobronameran savet
"Vozacc je mega car "i čovek se trudi da pomogne svakom koliko zna i ume a odlično je potkovan i informisan što se tiče same teme i ovog foruma a svojim postovima je pokazao da je i dobar - smiren čovek
Od mene ima svako poštovanje i zahvalnost a Vi ostali koji se ne slažete lepo odjebite jer ja nisam ni malo dobar nego vrlo nervozan jer imam termin 24.08 a čekao sam ga osam meseci i puno toga mi zavisi od cele ove ujdurme zvane Dobijanje radne vize u Nemačkoj
Ma i vamo ti je takvih nasih kolko hoces nasi ljudi su ti cudo.A bogami ako kome treba pomoc lekara to si ti, jadan tvoj poslodavac u Svabiji sa tobom,postavim pitanje u vezi teme koja me zanima a ono se nadje kao svugde u Srbiji neka budala da pametuje,i kazu ljudi sto bezimo odavde pa upravo zbog takvi.
A bogami ako kome treba pomoc lekara to si ti, jadan tvoj poslodavac u Svabiji sa tobom,postavim pitanje u vezi teme koja me zanima a ono se nadje kao svugde u Srbiji neka budala da pametuje,i kazu ljudi sto bezimo odavde pa upravo zbog takvi.
Kog datuma si se registrovao za termin?
Sta mega car?****** on mi je kolega....
07.12.2017
- - - - - - - - - -
Pa eto kolega ti je dobar čovek - to sam mislio
Ima li neko da je bio na terminu u maju da jos nije dobio vuzu?
Sve preko 10 nedelja kada se ceka trebalo bi da se posalje mail konzularnom odeljenju sa nekim odredjenim brojem koji ste dobili kada ste platili taksu. U tom mailu naravno napisete sta vas interesuje u vezi vaseg slucaja.
Poslao sam mail i oni mi odgovorili da cekaju saglasnost od kancelarije za strance i cim oni kao dobiju odgovor od njih da ce mene obavestiti. Od tada je proslo 10 dana i jos uvek nista. Nerealno mi da se toliko ceka za vizu.
Nije mnogo 10 dana ceka se ta saglasnost min. 2 sedmice a max.mesec danaPoslao sam mail i oni mi odgovorili da cekaju saglasnost od kancelarije za strance i cim oni kao dobiju odgovor od njih da ce mene obavestiti. Od tada je proslo 10 dana i jos uvek nista. Nerealno mi da se toliko ceka za vizu.
07.12.2017
- - - - - - - - - -
Pa eto kolega ti je dobar čovek - to sam mislio
Sve preko 10 nedelja kada se ceka trebalo bi da se posalje mail konzularnom odeljenju sa nekim odredjenim brojem koji ste dobili kada ste platili taksu. U tom mailu naravno napisete sta vas interesuje u vezi vaseg slucaja.
Tu taksu, gde treba platiti? Donosimo samo uplatnicu na termin ili ponesemo 75e pa damo tamo? Ako treba uplatnica, gde mozemo da vidimo tekuci racun na koji placamo?
Registracija 17.novembra 2017. NOKS 1-2 Zna li se kada bi mogao ocekivati termin?