Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Staro je oktobar, tu su stigli do 14.10.

taman lekcija da se preispitas ko ne zna i kakvi su to ljudi koji ne znaju i osudjuju pride druge. malo samorefleksije.

od prvog posta ti pricam gde ti je odgovor a sad ti ga i dajem i ti i dalje tovaris nesto. nisi ti ovde zbog odgovora ocigledno, ja lekar nisam da ti pruzam pomoc na taj nacin
A bogami ako kome treba pomoc lekara to si ti, jadan tvoj poslodavac u Svabiji sa tobom,postavim pitanje u vezi teme koja me zanima a ono se nadje kao svugde u Srbiji neka budala da pametuje,i kazu ljudi sto bezimo odavde pa upravo zbog takvi.

:rotf: :hahaha: to mi je hvala pretpostavljam

Ponovo ću da napišem i za ove što ih mrzi da jednu stranu vrate a kamoli prihvate dobronameran savet
"Vozacc je mega car "i čovek se trudi da pomogne svakom koliko zna i ume a odlično je potkovan i informisan što se tiče same teme i ovog foruma a svojim postovima je pokazao da je i dobar - smiren čovek
Od mene ima svako poštovanje i zahvalnost a Vi ostali koji se ne slažete lepo odjebite jer ja nisam ni malo dobar nego vrlo nervozan jer imam termin 24.08 a čekao sam ga osam meseci i puno toga mi zavisi od cele ove ujdurme zvane Dobijanje radne vize u Nemačkoj

Da ne zaboravim upravo mi je stigao na mail Handleregisterauszug, koštalo je 15,47 € sa porezom i vrlo se prosto šalje zahtev na više puta pomenute sajtove par strana unazad! Još da sam bio pametan pa pored posla još više učio jezik sad bih imao više samopouzdanja! Nemam code ali imam potvrdu a gazda mi je rekao da završim slovenacke module tj.spicevalo nakon termina i on bi to trebalo da gore završi da bude priznato iako postoji caka da moraš biti prijavljen u slo bar 6 meseci da bi priznali spricevalo u određenim regijama naravno! Tako da sam odlučio i za to da dam 600€

Ponovo ću da napišem i za ove što ih mrzi da jednu stranu vrate a kamoli prihvate dobronameran savet
"Vozacc je mega car "i čovek se trudi da pomogne svakom koliko zna i ume a odlično je potkovan i informisan što se tiče same teme i ovog foruma a svojim postovima je pokazao da je i dobar - smiren čovek
Od mene ima svako poštovanje i zahvalnost a Vi ostali koji se ne slažete lepo odjebite jer ja nisam ni malo dobar nego vrlo nervozan jer imam termin 24.08 a čekao sam ga osam meseci i puno toga mi zavisi od cele ove ujdurme zvane Dobijanje radne vize u Nemačkoj

Sta mega car?****** on mi je kolega....

Kog datuma si se registrovao za termin?

A bogami ako kome treba pomoc lekara to si ti, jadan tvoj poslodavac u Svabiji sa tobom,postavim pitanje u vezi teme koja me zanima a ono se nadje kao svugde u Srbiji neka budala da pametuje,i kazu ljudi sto bezimo odavde pa upravo zbog takvi.

Druze mnogih je ovde proslo kao ti, koji dodju ovde na forum i odmah postave pitanje a mrzi ih da vrate par stranica unazad i ako ne nadju odgovor na svoje pitanje tek onda da postave svoje. Vozacc je jako dobar prijatelj foruma jer se trudi svakog da uputi sta treba. Zato potrudite se malo vise vi sami a ne da kudite drugoga.

tri puta sam mu rekao da prevrti stranice u nazad jer su delili proslog petka i na kraju sam mu sve datume dao, nema pomoci, usao covek u defanzivni mod. a prvo spamuje forum sa ????????? dva sata. Idemo dalje, sta je tu je.

Avgust ceo je podeljen no bez obzira ocekuje se podela sledece nedelje i to vrlo verovatno petak, jer je i prosli put bila situacija da je prvih 5 radnih dana bilo podeljeno pa su dali dve nedelje ispred toga. dakle do 14og septembra bi trebalo
ako nastave po ovome sto rade sad.

Sve preko 10 nedelja kada se ceka trebalo bi da se posalje mail konzularnom odeljenju sa nekim odredjenim brojem koji ste dobili kada ste platili taksu. U tom mailu naravno napisete sta vas interesuje u vezi vaseg slucaja.

Poslao sam mail i oni mi odgovorili da cekaju saglasnost od kancelarije za strance i cim oni kao dobiju odgovor od njih da ce mene obavestiti. Od tada je proslo 10 dana i jos uvek nista. Nerealno mi da se toliko ceka za vizu.

Sve preko 10 nedelja kada se ceka trebalo bi da se posalje mail konzularnom odeljenju sa nekim odredjenim brojem koji ste dobili kada ste platili taksu. U tom mailu naravno napisete sta vas interesuje u vezi vaseg slucaja.

Tu taksu, gde treba platiti? Donosimo samo uplatnicu na termin ili ponesemo 75e pa damo tamo? Ako treba uplatnica, gde mozemo da vidimo tekuci racun na koji placamo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back