Kolko je satnica ili plata za Bilefeld to je kod Dormunta a necu placati stan kod mame cu biti da li ce i to da gledaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko je satnica ili plata za Bilefeld to je kod Dormunta a necu placati stan kod mame cu biti da li ce i to da gledaju
Sada sam zbunjeniji nego sto sam bio... Gde sada ja pripadam u noksu 3-5 ili u noksu 1-2 ako sam ja negovarelj? Inace sto se prakse tice ja planiram da se zaposlim i starackom domu.
hvala na savetu.tako cu i da uradim.ma znas sta.gazde to jest veranstalter ili verwalter svi su svabe zajedno.inace govorim tecno ali sa greskama.kad sam gore u gradu sam gde nema ni jedan covek iz bivse jugoslavije tako da hteo ne hteo naucio sam da govorim sa njima.al bez obzira oni kad se uhvate za nesto tesko im i na japanskom da se objasni.inace smo poznanici i gotive me.hoce dace novi ali ide samo na okruglo 35 ili 40.pa trazicu 40 sati.nego aj posalji mi ako imas na mail stari informator molim te.gde da ti ostavim mail
ma doda znas sta.okreni ambasadu i pozovi.ali trebalo bi da si 3-5.nisi helfer.ako si profesionalni negovatelj.ako je to neka priznata med.skola za negovatelja.to je to.ako ti ne kazu u ambasadii na taster 1.za par dana okrenes taster 2 kao slucajno si pogresio tu su izuzetno fini i uglavnom sve informacije znaju iako je drugo odeljenje.a reko sam ti na sajtu ambasade imas priznavanje strukovne obuke.udji tu pa na a.imas altepfleger.ako priznaju noks 3-5 si
Kolege vozaci sta se desava sa nasom strukom?Koliko citam najmanje nas odlazi.O cemu se radi?
- - - - - - - - - -
Kolege vozaci sta se desava sa nasom strukom?Koliko citam najmanje nas odlazi.O cemu se radi?Od kad ode onaj famozni avgust ko da je sve stalo.....
- - - - - - - - - -
Sta se desava sa vozacima?Od kad je zavrsen onaj famozni avgust ko da je sve stalo.Sta se desava to?
- - - - - - - - - -
Kolege vozaci sta se sa nama desava?Od kad je otisao onaj famozni avgust ko da je sve stalo.Sta se desava?
Lepo je znati da nas ima, koji znamo jezik...Super...Sto pre vize zelim svima...hvala na savetu.tako cu i da uradim.ma znas sta.gazde to jest veranstalter ili verwalter svi su svabe zajedno.inace govorim tecno ali sa greskama.kad sam gore u gradu sam gde nema ni jedan covek iz bivse jugoslavije tako da hteo ne hteo naucio sam da govorim sa njima.al bez obzira oni kad se uhvate za nesto tesko im i na japanskom da se objasni.inace smo poznanici i gotive me.hoce dace novi ali ide samo na okruglo 35 ili 40.pa trazicu 40 sati.nego aj posalji mi ako imas na mail stari informator molim te.gde da ti ostavim mail
A neko lepljenje kutija pakovanje tako nesto
A prijavio sam se za noks 1-2 cekam taj pisljivi termin uzas kolko to njima traje dugo
Kolko vidim moracu nov ugovor jer ovaj pocinje od 01.07
A jel gledaju kolka je plata mislim ja cu biti kod mame u stanu necu nista placati

Prijavljena sam za noks 3-5 jer cu imati ugovor za obavljanje specificnog administrativnog posla. zavrsena ovde pravno-birotehnicka skola. Dokaz da imam strucno prakticno znanje ce biti referenca firme iz beograda u kojoj sam radila taj specifican posao. dobicu pismo preporuke na engleskom od njih. pitanje: da li da ga prevodim na nemacki ili je ok da bude na engleskom?
Stigli su do sredine novembra po novom i tu je sve stalo.
Pa pise valjda 9e tako nesto po satu
Ipak da ponesem njenu izjavu
Dobro da ste mi to rekli reci cu ja njoj da uradi to
Ja imam posto sam rodjen kod njih jedan papir gde mi je kao neki njihov broj na tom paporu pise ta adresa gde je moja mama stanuje
A i navescu na onom formularu mesto stanovanja
A kolko cu cekati dal cu uspeti da dobijem termin ako sam prijavljen 13.apr mozda
ocigledno se nesto desava po pitanju vozaca....
kruze price kako je stopirano/usporeno izdavanje termina za vozace...
ja samo kazem sta sam cuo koliko je tacno ne znam....sto je najgore takve informacije sam dobio iz DE.
poslednji termini za vozace su podeljeni 8-og marta...
sta se desava ne znam ali nisu sve koze na broju....
ocigledno se nesto desava po pitanju vozaca....
kruze price kako je stopirano/usporeno izdavanje termina za vozace...
ja samo kazem sta sam cuo koliko je tacno ne znam....sto je najgore takve informacije sam dobio iz DE.
poslednji termini za vozace su podeljeni 8-og marta...
sta se desava ne znam ali nisu sve koze na broju....
Ne bih da te razocaram ali do jula nema sanse da bude,za spajanje porodice pise 3-4 meseci ja cekala 4 meseca I 3 Dana dakle informacija je tacna,a za ovo tvoje stoji 8 meseci,nista ne gubis ako poslodavac pokusa da ubrza termin Ali tesko ide kako mi se ciniJoj nece skoro majku mu ja kad nisam upucen bio da sam to ranije a kad ne znam majku
A jel bi mogao ne znam da poslodavac posalje poruku ambasadi ili ja da se to ubrza ako vidim da nece do jula
Nema nista od toga, probao poslodavac, prvo mu nisu ni odgovorili na mail, a posle da ih ne uznemirava, ne moze da se ubrza.Ne bih da te razocaram ali do jula nema sanse da bude,za spajanje porodice pise 3-4 meseci ja cekala 4 meseca I 3 Dana dakle informacija je tacna,a za ovo tvoje stoji 8 meseci,nista ne gubis ako poslodavac pokusa da ubrza termin Ali tesko ide kako mi se cini