Hvala.
Dva puta sam pogresio I stornirao. Treci put ne mogu I obavestava da je vec zakazan a nisam. Kao da me ima u sistemu.
Imam jedno pitanje, kada se stornira termin da li dobijes mail kao potvrdu da si ga stornirao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala.
Dva puta sam pogresio I stornirao. Treci put ne mogu I obavestava da je vec zakazan a nisam. Kao da me ima u sistemu.
Ja sam cuo i da su dosta laksi testovi na Goethe institutima u DE, jel ti delovao dosta lako taj test u Minhenu?Ja sam A1 polagao na goethe institutu u Minhenu. Pre podne je Prüfung a popodne rezultati i odmah dele sertifikate. A platio sam 95 eura naravno isto unapred prilikom zakazivanja.
Vas za ministra inostranih poslova.. Svaka pohvala za pomoc ljudima i strpljenju.
Hvala.
Iskreno se nadam.Ljudi sta mislite oce deliti termine od sutra?
Iskreno se nadam.
Nisu delili od 8.3. a poslednji zakazani termini su 4.4.
Mislim da ambasada ne radi u petak i ponedeljak oko 1.4. zbog katolickog vaskrsa tako da bi trebalo da podele neke termine do petka.
Ljudi, jel ima nekih novosti za podelu termina? 3 aprila ce biti tacno 7 meseci kako cekam termin kao medicinski tehnicar![]()
Ne bih da "mracim "... ali....za stare "terminase" ,one od pre 1.11. termini su deljeni za ponedeljak i petak do sada ....to znači da pre 9.4 . od termina nema ništa (a to će vam javiti tek posle njihovog Uskrsa verovatno najkasnije )Sva sledeća petka ne rade kao i sledeći ponedeljak... a za Noks 3-5 ,postoji nada da i ove nedelje podele,jer za njih je rezervisan utorak ili četvrtak....zavisi do kog su datuma stigli ....
Ja sam po staro pa mi termin bio u utorak 20 marta a da jesu bili vecinom medicinari i ja i medju njima sa decu. I jos jedna zena bila sa decu. Znnaci da ubacili sve u utorak.
Da li ste se pre 1.11. prijavili vec na termin?Bas taj tekst u e-mail-u se pojavi pri dobijanju referentnog broja...Zustimmung se tada dobijao od poslodavca.Bilo je vazno uneti broj i datum Zustimmung-a za apliciranje na termin.Posto vidim da mi niko nije odgovorio da se ponovim, i da postavim jos koje pitanje .... Pored ArbeitVetraga Imam i papir za Agentur für arbeit ... Da li mi je potreban jos neki papir? I zasto pri registraciji Mi je pisalo na Noksu 1-2 u meilu REGISTRIERUNGT/WARTELISTE TERMIN ARBEITSAUFNAHME MIT ZUSTIMMUNG DER BUNDSAGENTUR FÜR ARBEIT / REGISTROVANJA ZAPOSLENJE SA IZDATOM DOZVOLOM ZA RAD OD SAVEZNE AGENCIJE ZA ZAPOŠLJAVANJE Kad od 01.10.17 nije potrebno i da li ce to prestavljati problem?
Daleko bilo da je apliciran termin 9.3.2017.Vec bi prosla puna godina...I u Sarajevu su zavrsili mart 2017 i skoro zavrsili april...Zelim sto pre svima termine,vize,stalni boravak...Jel ima nekih novosti oko podele termina? 9.3.2017 sam se registrovao, evo jos malo pa 7 meseci kako cekam termin kao medicinski tehnicar![]()
Ovo jeste dobra preporuka za sve koji imaju priliku da odu i polože. Na žalost u Srbistanu se čeka duže.
Medicinari i vozaci su uglavnom...Ostali budu u manjini.Verovatno tako spajaju po datumima...Ja pretpostavljam da po broju Zustimmung-a znaju da je neko medicinar,vozac...Ja sam po staro pa mi termin bio u utorak 20 marta a da jesu bili vecinom medicinari i ja i medju njima sa decu. I jos jedna zena bila sa decu. Znnaci da ubacili sve u utorak.
@Timeiris
Rezervisao sam po Noksu 1-2 09.03.2018
Da li to moze biti problem, kad se nisam prijavio po starom, vec po novom nacinu? Ili je to samo greska u naslovu e-mail automatske poruke?