Nerealno zaista. Angažovan sam za sezonu od aprila , a prema prognozi poslodavac ima strpljenja , za sada. Ne nadam se puno , znam da ću preče dobiti vizu za Grčku i drugu zemlju nego za N. Kad bude, ako bude. Ne oslanjam se samo na to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da je neto verovatno su nam tako rekli da ne bi objasnjavali sta je bruto, mi Srbi to slabo razumemo. Imam broj ovog naseg posrednika ali nesto ne bih da cimam, valjda agencija zna kolika treba da bude minimalna satnica.1200 bruto ili neto?Standardno za Nemacku je da je ugovor uvek bruto...proveri koliko je za tu struku najmanja satnica jer ako je bruto to je nesto prilicno malo,a ako je manja satnica od propisane za tu struku ambasada nece dati vizu.
jeste Jovana tako je. sad sam resio to
kod mene je stajalo pflegefachkraft sto ne odgovara mojoj kvalifikacije.
zalba i sa zalobom novi ugovor sa novim zanimanjem
Da li ima neko info za avgust dokle su stigli sa terminima.
Hvala unapred na dogovoru
Do 18 08 su stigli
Kako napreduju vozaci registrovani u 12.mesecu 2017,ima li ko info. Hvala
Ja sam bio 26.januara na razgovoru. Termin sam cekao, falio 1 dan do 6 meseci. Sad cekam odgovor!
Ja sam bio 26.januara na razgovoru. Termin sam cekao, falio 1 dan do 6 meseci. Sad cekam odgovor!
Da li je imao neko problem sa datumom pocetka rada u ugovoru s poslodavcem.Poceo mu rad po ugovoru,a jos nije ni dobio termin od ambasade,jel mora nov ugovor,ako je ugovor na 3 godine.
Zdravoo
Da li znate mozda do kog datuma su stigli sa spajanjem porodice?
Muma neka je sa srecom i brzo da dobije vizu...da li mu je radni ugovor bio stariji od 6 meseci ili je imao sa skorijim datumom?Muž juce bio na termin za radnu vizu. Uzeli mu stari informator i prvi mej odstampan o registraciji za termin od 11 avgusta. Sertifikat jezika nisu trazili niti sta pitali. Ceo razgovor protekao lepo. Zustimmung je vratila kao ne treba, on joj rekao da smonzvali zav i da rekli da vazi. Zatim je sluzbenica rekla da oni to drugacije to sad zavode kad provere. Ispitivala ga o diplome, zasto toliko tezak posao drvosece ide da radi. Tako je rekla da očekuje da ga obaveste o ishodu i da treba jos putno osiguranje.
Muma neka je sa srecom i brzo da dobije vizu...da li mu je radni ugovor bio stariji od 6 meseci ili je imao sa skorijim datumom?