presretac77
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
Ajde bre gde ti smisao za salu opusti se malo... gledam unervozili ste se, mislim nije lako ali nije ni samak sveta ako se ne ode za Nemacku
Nisam ni bot a ni to drugo, kome mogu da pomognem i nikada nisam poturao lazne informacije.
Ja sam skoro odustao od ovakve seme odlaska u Nemacku, sad kao cekam slovenacku vizu sa kojom me firma salje u Nemacku, mnogo mi jednostavnije nego vas put.
Inace sam Veoma opusten???? i ni jedan komenatr ne smatram kao uvredu ????ili smaranje cak sta vise kako vreme prolazi kad izadju neka pitanja slatko se nasmejem???? tako da nisam ljut i sam neznam sto sam spomenuo botove???? i hejtere???? al nema veze .Sto se tice slovenije moj kolega je isto otisao da vozi ????sleper tamo dobio vizu za mesec dana slovenacku.eto pocecu da koristim i ove male emotikone ????
- - - - - - - - - -
а знате ли неке проверене добре огласе немачка, аустрија за посао?
Ajd ovako odes na Fejs pa nadji npr.grupu "Idemo za nemacku-narodna grupa " uclani se i onda listaj postove i nacice dosta slikanih oglasa od strane ljudi koji u prolazu vide oglas na nekoj firmi ili neku drugu slicnu grupu ili nadji neku agenciju a ima ih dosta koje traze radnike za preko pa odluci sam .
Poslednja izmena:
stari ali ako treba nabavicemo pa ce posle samo
da im pomogne