Gotika
Ističe se
- Poruka
- 2.476
Nije. Nisam se lepo izrazila...mislim da znaš na šta sam mislila, ne pecaj me na sitnicamaisus nije mongoloid
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Nisam se lepo izrazila...mislim da znaš na šta sam mislila, ne pecaj me na sitnicamaisus nije mongoloid

E sad, ti mislis da znas da ja znam na sta si ti mislila. Kad bi to moglo tako...![]()
...ti si vrač

Č je Č...vrac nemam pojma šta je a i vracam, pricaju maalaa deca....i plave se blesavaVracam ono sto je izgubljeno... al samo kad nadjemnekad se napravim lud, pa, znas i sama, niko video niko cuo
![]()

Ne znam ni ja. Desio mi se skoro cudan fenomen, presao sam crnoj macki put umesto ona meni. Stala macka na sred puta kao ukopana i gleda![]()
Deca sve znaju. Ali ne vracaju, daj im bilo sta nece da vrate ni pod razno. Njihovo je i kraj price.
Stala macka na sred puta kao ukopana i gleda
Nije čovek dobar, ali mu se omakne pa bude dobar.....volim mačke, volim i kučiće.....nikada da imam dvorište kokošku ili petla ne bih iskoristila za supu, nadam se da sam shvaćena, a čovek sam (zaključili smo da ljudi nisu dobri pa ni ja)....prosto bi ih gajila.....lepo je produžiti život domaćoj živini ili stoci.Naravoucenije, covek nije dobar. Dat primer preko psa i sebicne dece, a macka je ubacena da figurativno docara fabulu konverzacije dajuci misticni osecaj cudnovatosti koju sam zivot ispoljava sa vremena na vreme.

Nije čovek dobar, ali mu se omakne pa bude dobar.....volim mačke, volim i kučiće.....nikada da imam dvorište kokošku ili petla ne bih iskoristila za supu, nadam se da sam shvaćena, a čovek sam (zaključili smo da ljudi nisu dobri pa ni ja)....prosto bi ih gajila.....lepo je produžiti život domaćoj živini ili stoci.
Kada ti možeš da zakomplikuješ misao mogu i ja......veštac![]()

Nije čovek dobar, ali mu se omakne pa bude dobar.....volim mačke, volim i kučiće.....nikada da imam dvorište kokošku ili petla ne bih iskoristila za supu, nadam se da sam shvaćena, a čovek sam (zaključili smo da ljudi nisu dobri pa ni ja)....prosto bi ih gajila.....lepo je produžiti život domaćoj živini ili stoci.
Kada ti možeš da zakomplikuješ misao mogu i ja......veštac![]()
kad ubijash starce jer su smetnja, ko ce se bakce
mozda ne bukvalno nego samo im ne odvajas parce da jedu