Dobar covek

Vracam ono sto je izgubljeno... al samo kad nadjem
bth_Grave-1.gif
nekad se napravim lud, pa, znas i sama, niko video niko cuo :think:

Poslednja izmena:
Ne znam ni ja. Desio mi se skoro cudan fenomen, presao sam crnoj macki put umesto ona meni. Stala macka na sred puta kao ukopana i gleda
chat-noir.gif

Deca sve znaju. Ali ne vracaju, daj im bilo sta nece da vrate ni pod razno. Njihovo je i kraj price.

Ne znam ni ja. Desio mi se skoro cudan fenomen, presao sam crnoj macki put umesto ona meni. Stala macka na sred puta kao ukopana i gleda
chat-noir.gif

Deca sve znaju. Ali ne vracaju, daj im bilo sta nece da vrate ni pod razno. Njihovo je i kraj price.

Pa ja ti upravo o tome i priČam...mačka ima devet života...morala je da stane ko ukopana, de da ti pređa put, pa da crkne....ni je ne bi, a nisam mačka...

Naravoucenije, covek nije dobar. Dat primer preko psa i sebicne dece, a macka je ubacena da figurativno docara fabulu konverzacije dajuci misticni osecaj cudnovatosti koju sam zivot ispoljava sa vremena na vreme.

Naravoucenije, covek nije dobar. Dat primer preko psa i sebicne dece, a macka je ubacena da figurativno docara fabulu konverzacije dajuci misticni osecaj cudnovatosti koju sam zivot ispoljava sa vremena na vreme.
Nije čovek dobar, ali mu se omakne pa bude dobar.....volim mačke, volim i kučiće.....nikada da imam dvorište kokošku ili petla ne bih iskoristila za supu, nadam se da sam shvaćena, a čovek sam (zaključili smo da ljudi nisu dobri pa ni ja)....prosto bi ih gajila.....lepo je produžiti život domaćoj živini ili stoci.
Kada ti možeš da zakomplikuješ misao mogu i ja......veštac:mrgreen:

Dobar čovek ne pravi razliku između bubamare i bubamare.

- - - - - - - - - -

Nije čovek dobar, ali mu se omakne pa bude dobar.....volim mačke, volim i kučiće.....nikada da imam dvorište kokošku ili petla ne bih iskoristila za supu, nadam se da sam shvaćena, a čovek sam (zaključili smo da ljudi nisu dobri pa ni ja)....prosto bi ih gajila.....lepo je produžiti život domaćoj živini ili stoci.

Puj, kad ne reče vorlok. :zcepanje:

Mozes, da. Sad si me naterala da moram obrazlagati da moj post nije upucivao na odnos coveka ka zivotinjama. Macka, deca i pas se sami namestili kako je tekla diskusija. Primer u vezi supe od petla je ok, ni ja ne bih tako nesto odradio. Znas da postoji obicaj u nekim krajevima da kada se domacinu prvi put dolazi u kucu, da ovaj iz postovanja zakolje svog petla i pocasti gosta?! ... sta sve nece smisliti.

Back