- Poruka
- 71.948
Brate...e nema stranih izraza![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate...e nema stranih izraza![]()
Razumem te prijatelju u potpunosti ja kada bi napisao ovde šta su moje skrivene fantazije mislim da bi dobio doživotni Ban sa interneta ne samo sa foruma krstarice..i ja sam.. al nije za javnost.. demoni me kidaju baš često..pokušavam da se izborim ..
ne spamujDaada.. nisam ti poželio dobro jutro Anđelijaa..
jbg bolje čuvaj to za sebe... što je sigurno sigurno jeRazumem te prijatelju u potpunosti ja kada bi napisao ovde šta su moje skrivene fantazije mislim da bi dobio doživotni Ban sa interneta ne samo sa foruma krstarice..![]()
A ne bi mogao sad stvarno.. možda drugi put... Evo nosim tetki lek, nešto joj nije dobro skočio joj pritisak od jutros..E sqd jbga, sad tek moras da kazes.
Nisam anal praktikovaoPa ne znams a kim si ti imao i kad je jela zadnji put pre toga i jel se setila da se zapere.
Brao...super zapažanje..I analni je super jer mozes da svrsis unutra. perfect birth control. Ne mora spirale, ne mora tablete.
E pa hvala na savetu..Nisam anal praktikovao
Iskreno gadljiv sam na ideju
Ne osuđujem zaista ko to radi, šalim se malo
Uživajte i lagano
A dobro sta je? neki bizarni horor sado mazo? tipa da je okacis goulu u sumi naopacke i sapuces na uvce: oljusticu te poujescu teu.A ne bi mogao sad stvarno.. možda drugi put... Evo nosim tetki lek, nešto joj nije dobro skočio joj pritisak od jutros..![]()
Ma opusteno brate, znamo da se salis. Nema veze ako te to ne interesuje. Samo bez gowana, jer to se radi sa posebnom, samosvesnom i cistom devojkom.Nisam anal praktikovao
Iskreno gadljiv sam na ideju
Ne osuđujem zaista ko to radi, šalim se malo
Uživajte i lagano
Uh bre.. izgleda da moje fantazija i nisu toliko prljave kao tvoje..A dobro sta je? neki bizarni horor sado mazo? tipa da je okacis goulu u sumi naopacke i sapuces na uvce: oljusticu te poujescu teu.
Eto vidis, dao sam ti boost, sad peglaj slobodno, reci sta je?Uh bre.. izgleda da moje fantazija i nisu toliko prljave kao tvoje..![]()
Ne ne ja u stvari nemam fantazija.. moja uverenja se zasnivaju samo na realnim činjenicama.. dakle samo ono što je u praksi dokazano ili teoretski moguće...Eto vidis, dao sam ti boost, sad peglaj slobodno, reci sta je?
haha a dobro brate. Tvoje fantazije su u stvari kupanje s njom u laticama lavande i ruza. I kad ona prdne ti kazes: intermecou za mister proper bejbeu.Ne ne ja u stvari nemam fantazija.. moja uverenja se zasnivaju samo na realnim činjenicama.. dakle samo ono što je u praksi dokazano ili teoretski moguće...![]()
mnogi ljenivci kad bi imali puno vremena koje trose na boravak netu u kombo sa jacim potrebama ...Razumem te prijatelju u potpunosti ja kada bi napisao ovde šta su moje skrivene fantazije mislim da bi dobio doživotni Ban sa interneta ne samo sa foruma krstarice..![]()

Dadda..mnogi ljenivci kad bi imali puno vremena koje trose na boravak netu u kombo sa jacim potrebama ...
oh, ne - pa to i jeste danas tako![]()
ajde u k.Ako su u pitanju dva muskarca, onda je do anala doslo neizbezno

Dadada.Ako su u pitanju dva muskarca, onda je do anala doslo neizbezno
Do anala je doslo ... kad je istorija pocela da se pise u narativu godinu za godinu....ili neki drugi razlog...