- Poruka
- 67.393
Ma nek zna, ja to kazem odma. Dosledan sam coek.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
de bre normalan..to sramota..A dajte ljudi jeste li vi pri sebi.. analni ili bilo koji drugi seks je normalan.. sve zavisi kako se partneri dogovore, ako nekome paše da visi s plafona ili da radi neke druge egzibicije to je stvar ličnog izbora.. ne treba osuđivati ljude koji praktikuju te neke druge vrste seksualnih zanimacija..
....znači..isprobavali ste..ej,ovde smo jednom vec ustanovili da to ne postoji
Pa sigurno da nije, jer da jeste zvalao bi se prirodni blud a ne protiv prirodni blud, ali nije ni coca-cola zdrava ako ćemo tako..Nego sta. Pricaj slobodno o gnusnom analnom, a moralisti nek se poture ispod i mirisnu da vide da li je higijensko/eticki/tehnicki ispravno.
Moj stav je da ako nisi imao analni s njom , to je neiskrena ljubav. Niste dosli do tog nivoa intime i sve ostalo je laz. Jer mora da budu prepusteni i opusteni u potpunosti. Mislim ne mora, naravno, nista se ne mora, ali sad da je nesto uzimam u obzir kao ljubav, veza bla bla, ni to se ne mora, jer bi bila laz. Zar ne?
ne,citali smo na forumu!....znači..isprobavali ste..
Pa onda ni pusenje nije. Ni lizanje, ni drkanye, nije ni romanticna vecera, nije ni odeca, bolje idi go, prirodan, pa kad dune vetric da te pitam sta je prirodno?Pa sigurno da nije, jer da jeste zvalao bi se prirodni blud a ne protiv prirodni blud, ali nije ni coca-cola zdrava ako ćemo tako..
I sramota je relativan pojam zavisi kako za koga.. mene je sramota izaći nedoteran u grad recimo, imati fleku na majici ili smatram da je prilično intimno Kada jedem tako da imam problem u restoranu ne volim kada me ljudi gledaju kako jedem..de bre normalan..to sramota..
Pa ne treba ići u krajnost ipak postoje neke norme u društvu koji se trebaju poštovati, ali ja opet kažem u seksu je sve normalno što se dva partnera dogovore daj nije u redu.. ako jedno od partnera nije baš 100% za taj predlog i to je ok i to treba poštovatiPa onda ni pusenje nije. Ni lizanje, ni drkanye, nije ni romanticna vecera, nije ni odeca, bolje idi go, prirodan, pa kad dune vetric da te pitam sta je prirodno?
Pa krajnost je reci da je to protiv prirodno.Pa ne treba ići u krajnost ipak postoje neke norme u društvu koji se trebaju poštovati, ali ja opet kažem u seksu je sve normalno što se dva partnera dogovore daj nije u redu.. ako jedno od partnera nije baš 100% za taj predlog i to je ok i to treba poštovati
kakvo je iskustvo?ne,citali smo na forumu!
Pa dobro tako se u praksi kaže protiv prirodni blud..Pa krajnost je reci da je to protiv prirodno.
A ako ona nije za to, ok, respect i draga: nismo mi jedno za drugo. Como no?
e nema stranih izrazaPa krajnost je reci da je to protiv prirodno.
A ako ona nije za to, ok, respect i draga: nismo mi jedno za drugo. Como no?
ti si perverzija neka a?Pa dobro tako se u praksi kaže protiv prirodni blud..
kazu analni samo ako je partneru malikakvo je iskustvo?
Pusti ti praksu. Zamisli ti dodjes kod mene da popravis zub i vidis me kako brisem ruke posle bureka : izvini, jes ti zubar? ma jook brate, to se samo tako kaze u praksi.Pa dobro tako se u praksi kaže protiv prirodni blud..
Pa zavisi... Šta podrazumevaš pod perverzija.. verovatno da jesam u nekim stvarima isto toliko koliko i nisam u nekim drugim stvarima tako da ...to je relativnoti si perverzija neka a?
Ma vidli ljudi pa lažu...kazu analni samo ako je partneru mali
jbg zato ga je nemamkazu analni samo ako je partneru mali
ko ti je kriv!jbg zato ga je nemam
i ja sam.. al nije za javnost.. demoni me kidaju baš često..pokušavam da se izborim ..Pa zavisi... Šta podrazumevaš pod perverzija.. verovatno da jesam u nekim stvarima isto toliko koliko i nisam u nekim drugim stvarima tako da ...to je relativno
hehko ti je kriv!