Do anala je došlo...

Do analnog seksa je došlo...

• Na insistiranje partnera...

glasova: 7 24,1%
  • Lićne želje da probam...

glasova: 10 34,5%
  • Nije (još) došlo...

glasova: 3 10,3%
  • Niti će doći...

glasova: 9 31,0%

• Ukupno glasova
    29
Nego sta. Pricaj slobodno o gnusnom analnom, a moralisti nek se poture ispod i mirisnu da vide da li je higijensko/eticki/tehnicki ispravno.
Moj stav je da ako nisi imao analni s njom , to je neiskrena ljubav. Niste dosli do tog nivoa intime i sve ostalo je laz. Jer mora da budu prepusteni i opusteni u potpunosti. Mislim ne mora, naravno, nista se ne mora, ali sad da je nesto uzimam u obzir kao ljubav, veza bla bla, ni to se ne mora, jer bi bila laz. Zar ne?
Pa sigurno da nije, jer da jeste zvalao bi se prirodni blud a ne protiv prirodni blud, ali nije ni coca-cola zdrava ako ćemo tako..

Pa onda ni pusenje nije. Ni lizanje, ni drkanye, nije ni romanticna vecera, nije ni odeca, bolje idi go, prirodan, pa kad dune vetric da te pitam sta je prirodno?
Pa ne treba ići u krajnost ipak postoje neke norme u društvu koji se trebaju poštovati, ali ja opet kažem u seksu je sve normalno što se dva partnera dogovore daj nije u redu.. ako jedno od partnera nije baš 100% za taj predlog i to je ok i to treba poštovati

Pa ne treba ići u krajnost ipak postoje neke norme u društvu koji se trebaju poštovati, ali ja opet kažem u seksu je sve normalno što se dva partnera dogovore daj nije u redu.. ako jedno od partnera nije baš 100% za taj predlog i to je ok i to treba poštovati
Pa krajnost je reci da je to protiv prirodno.
A ako ona nije za to, ok, respect i draga: nismo mi jedno za drugo. Como no?

Back