Do anala je došlo...

Do analnog seksa je došlo...

• Na insistiranje partnera...

glasova: 7 24,1%
  • Lićne želje da probam...

glasova: 10 34,5%
  • Nije (još) došlo...

glasova: 3 10,3%
  • Niti će doći...

glasova: 9 31,0%

• Ukupno glasova
    29
Sad moram da pitam, posle svog ovog kiselog sarkazma, ove sto se zgrazavaju na analni, sto ne umeju a da ne prokomentarisu i povezu sa domacom hranom i fekalijama, kako vi mozete da yebete te tute vase? Ne sad kao nije vam fazon, kome nije fazon, taj ne osudjuje, svako voli sta voli i to je to. Nego te osude. Kako? Koja je fora? Nacrtas joj cica glise na panju sta da radi? Ko strip iz 3 poteza.
Vidi vako: ovde legnes, vidis kako glisa lezi. Vidim mouzu mouj.
Ovde rasiris noge ko krila.
Vidim muzu mouj.
Onda zazmuris i cekas, a i ja cu.
Ako nesto nije u redu, seti se onog cveca sto ti poklonih za 8mi mart.
A ja cu sad doci, samo da mi nadodje.

Sad moram da pitam, posle svog ovog kiselog sarkazma, ove sto se zgrazavaju na analni, sto ne umeju a da ne prokomentarisu i povezu sa domacom hranom i fekalijama, kako vi mozete da yebete te tute vase? Ne sad kao nije vam fazon, kome nije fazon, taj ne osudjuje, svako voli sta voli i to je to. Nego te osude. Kako? Koja je fora? Nacrtas joj cica glise na panju sta da radi? Ko strip iz 3 poteza.
Vidi vako: ovde legnes, vidis kako glisa lezi. Vidim mouzu mouj.
Ovde rasiris noge ko krila.
Vidim muzu mouj.
Onda zazmuris i cekas, a i ja cu.
Ako nesto nije u redu, seti se onog cveca sto ti poklonih za 8mi mart.
A ja cu sad doci, samo da mi nadodje.
Ove... ne osudjuju nikog vec polemisu kao i ti sto iznosis svoj stav.
A za ostalo ne bi znala da ti kazem jer sam sa crtanje cika gliše zavrsila tako oko 23 godine ..
I mogu samo da ti kazem da nisu najbolji ebaci sa score od 3 sata i splovilo od 25 cm samo ovde 😀

Poslednja izmena od moderatora:
E kuku tebi gresnog

Ove... ne osudjuju nikog vec polemisu kao i ti sto iznosis svoj stav.
A za ostalo ne bi znala da ti kazem jer sam sa crtanje cika gliše zavrsila tako oko 23 godine ..
I mogu samo da ti kazem da nisu najbolji ebaci sa score od 3 sata i splovilo od 25 cm samo ovde 😀
Jedno je polemisanje, drugo je pokusavati nekome da zgadis nesto. A meni su takvi zabavni pa volim danih zayebavam.

Odakle ti 25 cm i 3 sata? Jel to neki novi popularni odbrambeni mehanizam smerne forumasice za svako skagljivo seks pitanje na forumu?
Sto to bagujes brate?

Jedno je polemisanje, drugo je pokusavati nekome da zgadis nesto. A meni su takvi zabavni pa volim danih zayebavam.

Odakle ti 25 cm i 3 sata? Jel to neki novi popularni odbrambeni mehanizam smerne forumasice za svako skagljivo seks pitanje na forumu?
Sto to bagujes brate?
Kako sad zgadio, ti voleš te krvavice i isnutrice 😃
Nisam znala da si osetljivog stomaka🙃
Ne bagujem kod mene sve regularno i cool:)
namestaj ti antenu

imaš cijelu kompilaciju na netu ''accidentally wrong hole''
To je drugo, to se neracuna.

Ja sam na videima video i ovo:
A i neke videe sto sam gledao sa orgazmina od analnog seksa... Koja su to "oduzimanja" od ekstaze, "napustanje" sopstvenog tela, grcenje, drhtanje...
I tako citav minut...
To je vec druga, prava, stvar...

Poslednja izmena od moderatora:
..al dobro, martica je tu otvorila jedno zanimljivo pitanje..
Stvarno, dal postoji razlika izmedju odnosa gej para i odnosa heteroseksualnog para?
Sta to radi gej par a ne radi heteroseksualni i obrnuto?
Нема , мушки однос је настао из мушко-женског.
Разлика је овде 2 рупе тамо једна.Физички.
Метафизички је већ огромна разлика у прихватању и избора између једног и другог.
До сличног закључка би дошли која је разлика између мушкарца и жене физички.

Back