Mastrangello
Aktivan član
- Poruka
- 1.996
...ili neki drugi razlog...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad se zapusila.Ne u kanalizaciju!
.... jer je "k" upao u analni...
igrali se zmurke, ona normalna a on kepec i trazila ga po celoj kuci a njega nigde nema i onda iznervirana sela da piski tj kaki, a on sakriveno skupljen u wc solji izbacajno se isprsi na najizrazeniji ekstrem....ili neki drugi razlog...
velika rupa , sa zenama koje imaju djecu je analni sex cesto pozeljan....ili neki drugi razlog...
ili je vama mala pisavelika rupa , sa zenama koje imaju djecu je analni sex cesto pozeljan.
Bitno je..da je "tehničar"ili je vama mala pisa
Jao što ja ne volim kad to neko kaže ali nema veze mislim ne ljutim se ja na tebe nego samo kažem... Sve petBitno je..da je "tehničar"
ej,ovde smo jednom vec ustanovili da to ne postojiBitno je..da je "tehničar"
a ljutili ste se na temi vezivanje za radijator!A dajte ljudi jeste li vi pri sebi.. analni ili bilo koji drugi seks je normalan.. sve zavisi kako se partneri dogovore, ako nekome paše da visi s plafona ili da radi neke druge egzibicije to je stvar ličnog izbora.. ne treba osuđivati ljude koji praktikuju te neke druge vrste seksualnih zanimacija..
Vidis da je ovo 13-i vek. Svaka druga tema je tragicna ljubav Pelegrine Karenjine i moralnog nabacivanja Milutinu Dastajevskom. Pravdaj se Milutine! Pomislio si na gnusni seks a kazes ljubav, djeca, brak, razvod!A dajte ljudi jeste li vi pri sebi.. analni ili bilo koji drugi seks je normalan.. sve zavisi kako se partneri dogovore, ako nekome paše da visi s plafona ili da radi neke druge egzibicije to je stvar ličnog izbora.. ne treba osuđivati ljude koji praktikuju te neke druge vrste seksualnih zanimacija..
Ja se nisam ljutio ja sam molio za pomoć..a ljutili ste se na temi vezivanje za radijator!
Slažem se prijatelju s tobom 100%.. preguraćemo mi nekako i ovaj dan..Vidis da je ovo 13-i vek. Svaka druga tema je tragicna ljubav Pelegrine Karenjine i moralnog nabacivanja Milutinu Dastajevskom. Pravdaj se Milutine! Pomislio si na gnusni seks a kazes ljubav, djeca, brak, razvod!
vjerovatno je to problem ali tjesim se, ovako bolje zvuci .ili je vama mala pisa
Nego sta. Pricaj slobodno o gnusnom analnom, a moralisti nek se poture ispod i mirisnu da vide da li je higijensko/eticki/tehnicki ispravno.Slažem se prijatelju s tobom 100%.. preguraćemo mi nekako i ovaj dan..