Ajde neshto mojeee....od danas...
Aaaaa,Hejli {tako zovem moj dnevnik,ne znam zashto] danas je moj happy day!
Videla sam obojicu!!! [imena necu da pishem,ali inache malo mi se svidja jedan dechko,malo drugi...vishe ovaj prvi i tako...

]
Danas mi je dan pocheo bzvz...ustala sam i nisam uopshte mogla da pricham...otvaram usta ali nishta ne izlazi... pomislih: ''Shit,bash sad kad sam ceo dan shtrebala onu *****u hemiju i bio..eeee...''
Glas mi se nekim chudom povratio kad sam popila kafu....zanimljivo...
E onda u shkolu...majke mi,tamo je svaki dan sve nepodnoshljiviji...moto treba da mi postane ''Uchiti,uchiti i samo uchiti...'' E samo da izadjem iz ove osnovne...
A da,posle 3. chasa dolazi Marinche do mene i kaze : ''Natasha,smireno on je tu...''
Ko je tu...nastavim da hodam hodnikom kad ono _osoba 2_...pogledam ga ostavim stvari o odem do klupe...pogledam nazad kad ono Milosh pored njega...nabacim osmeh i mahnem mu...on mi vrati...
I sad Hejl,reci da nisam tukidida jer sam otishla sa onim loodachima i Nenom,Anjom i Sonjom na klupu gde stalno gluvarimo...bzvz...
Posle me je geografichar uhvatio ''u sendvich'' jer sam se opustila i mislio je ozbiljno da porazgovara sa mnom...whatever...a onda dodatna...
Eeee kako sam pametna...78 bodova...nema shta...

Kad sam se vracala sa dodatne Mum je vozila mene i Snezanu...i pogodi koga smo srele?! DA,njega!
Sada mu je kosa dosta tamnija...samo n znam kojim chudom...oshishao se pretpostavljam....i mama mu se javi a ja nabacim kiseli smeshak...moram li uvek biti takav bolid?!!