DNEVNIK

Oduvek sam volela da pisem dnevnik.Mislim da posedujem zavidnu kolekciju:-)
Sa tom praksom sam pocela jos u cetvrtom razredu osnovne i evo nisam prestala ni danas.Ponekad,prelistam stranice unazad ili citam stare dnevnike,nekada se smejem,nekada se rastuzim...

Da.. mnogo je lakse izbaciti osecanja na papir..pogotovu ona mracna i teska..ja kad sam srecna nekako nemam potrebu za pisanjem..obozavam da pisem, to mi je posle muzike najveca strast..

ewo kako izgleda moj dnevnik
DSC00859-1.jpg

ewo kako izgleda moj dnevnik
DSC00859-1.jpg

super ti je dnevnik,ali uvek patim od toga da ga neko ne procita jer bih se u suprotnom ubila ................................joj da samo npr mama procita ili moje drugarice ma uzas!!!!!!imam 6 dnevnika koje sam popunila ne bas skroz ali eto i stavila sam ih u kutiju i kutiju zalepila....ne znam sta cu kasnije raditi snjima sta ako se polse nekoliko godina prronadju i neko procita.......nisam dnevnik pisala 10 dana ne znam ni ja zasto neko vreme pisem svaki dan ,a skoro svaki put je kad m se nista ne desava kad je sve isto u suprotnom primetila sam da me mrzi!!!!!!!!

ma to je jedno 3-4 sveske zalepljene jedna za drugu,ima i papira pisanih na casu...Dnevnik mi stoji u ormanu,ispod farmerki,xe xe...Kewa kad bi ga procitala,odma bih ja sa Savskog mosta,ako se ne bi ona pre toga bacila,zbog onoga sto moze da procita

ma to je jedno 3-4 sveske zalepljene jedna za drugu,ima i papira pisanih na casu...Dnevnik mi stoji u ormanu,ispod farmerki,xe xe...Kewa kad bi ga procitala,odma bih ja sa Savskog mosta,ako se ne bi ona pre toga bacila,zbog onoga sto moze da procita

ja iz sigurnosnih razloga ne smem da kazem gde ga drzim,,,,,,zbog mame naravno...a moj dnevnik nema nista veselo bar ne ovaj poslednji sve ljubav,ljubav,pozvao me nije me pozvao reko mi je ovo a ja njumu ono itd:cool:

ovako izgleda svaka moja stranica dnevnika,,opet sam se smorila,evo vec 10 dana ni traga ni glasa opet sam isla tamo 100 puta da ga sretnem i nitsa nema ga,ubicu se ,,
ili ,,ne mogu da verujem pozvao me da i reko mi je to i to ,aja sva happy,onda sam mu ja rekla to i to a on je reko da me voli i pitao me da se vidimo,a ja sam rekla da treba da razmslim,,
,,o ne opet me pitao da se vidimo ponestalo mi je izgovora,o Boze volim ga vise nego sebe a nesmem da se vidim snjim,sta da radim,i ja se njemu svidjam itd.
,,smor evo vec mesec dana,juce sam ga srela jj kako me je pogledao a ja patos,bas je swadak,,

e nemojte da mi se sad cepate!!!!!!iskrenost je vrlina

Ja imam 5 dnevnika ali to nisu pravi dnevnici,nego zapisi sa casa!Pisem sa mojom drugaricom u taj tzv "dnevnik " a onda ga svake veceri nosimo kuci pa pisemo u njega!To je zato sto imamo bracu koja obavezno moraju da "ture nos u nas privatni zivot.:o:D"

Ja imam 5 dnevnika ali to nisu pravi dnevnici,nego zapisi sa casa!Pisem sa mojom drugaricom u taj tzv "dnevnik " a onda ga svake veceri nosimo kuci pa pisemo u njega!To je zato sto imamo bracu koja obavezno moraju da "ture nos u nas privatni zivot.:o:D"

pa dobro to je vise zezancija ja svoj pravi dnevnik ne bi pokazala ni drugarici koja sve zna o meni ipak mi je glupo,to je stroga intima!!!!

ewno...bilo je na 'majka,dnevnik,sta kako'

10.12.2007

Jos 4 dana gledam ove kretene iz moje skole.Kako su me danas samo nanervirali ovi decaci(Baja,Djurka,Marko,I Mika)oni ce da idu na ratiste za Kosoco.O Bpze mrzim kad deca mlate o politici,kao nesto s erazumeju,a ne znaju ni sline da brisu,a oce da ratuju.Al bi ima nalupala samare a vide.I u tom besu izvredjam Vesnu na sred casa iz matisa-i naljuti se na mene,ali se odljutila.

(ime necu da napisem)ne odustaje od doga da se kresnemo,pa da se kresnmo.
Nista nisam jela ceo dan,evo sad jedem grisine.E a sad sam se setila kad smo se mazili i on kao sve je nesto enzan "polako,opusteno,ok u redu je,opustise"a ovamo...
***,a takvog sam decka uvek trazila,al **** ga kres.
JOJ,a ja sam njemu rekla da cu za srpsku ng,kod njega,al tu ima jedna problem on oce da je slavimo kod njega,i da je proslavimo ranije(kao ne valjda da se prenosi u 200
****** stvarno cu ispasti curka ako to uradim,al ne znam lepo mi s anjim...
Ma da je bre nece ni da bude nista tu,idem da spavam,al kako da mu kazem...

JOJ BRE

bas sam glupa

srpski:4,

e eto jedna str

ja u mom dnevniku skoro nikad ne pisem tako to drugarice skola itd,samo pisem o njemu,svaka stranica samo on i on i ja!!!!!!!!!!!!!mogu ti reci da ti je dnevnik zanimljiv kao neka knjiga znas ono pisano u obliku dnevnika za tinejdzere!!!!!!!!

18.02.08
Danas je Sinisi 18.rodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sinoc sam se tako svadjala sa(necu da psie ime tj nadimak),posle katastrofa...Znaci uzas...Stvarno smo se bas-bas.Njega kao bole *****,svaka druga rc mu je bila boli ga k i to cimanje neko ne bitno,on hoce da bude skot itd.I ja mu kazem "epa nasao si pgresno vreme i pogrsnu osobu da budes skot'i on posalje samo "mart?'sto bi znacilo kao dogovr za amrt ostaje.I ja tu kao reko jel si ozbiljan,on akze mrtav ozbiljan,i danas kao mislio sam ozbiljno.I ja ga lepo pitam pa onda da zaboravljam ono od sinoc,kad on 'boli me *****-radi sta hoces,samo nemoj d mi saljes poruke-nisam raspolozen'Mislim ok frajeru necu ni da ti saljem,samo nek posalje ensto ima savrseno da ga iskuliram,ili cu da mu posaljem nesto bas abs da ga spsutim.
A on kao..U sro si slatka kad si ervozna...ne ne mogu-0moram da ucim bios

nidje veze

Back