DNEVNIK

ja se bas oko toga nerviram....a znas sta je najgore npr muvate se itd,prodjes porednjega on ti se posle 2 meseca ne javi pa mislim stvarno i ja mu tako poslala poruku on kao izvini nisam te video a sto si takva prema meni aj se vidimo..................i naravno odjebala sam ga iko mi se puuuuuuuuuno svidja

18.02.08
Danas je Sinisi 18.rodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sinoc sam se tako svadjala sa(necu da psie ime tj nadimak),posle katastrofa...Znaci uzas...Stvarno smo se bas-bas.Njega kao bole *****,svaka druga rc mu je bila boli ga k i to cimanje neko ne bitno,on hoce da bude skot itd.I ja mu kazem "epa nasao si pgresno vreme i pogrsnu osobu da budes skot'i on posalje samo "mart?'sto bi znacilo kao dogovr za amrt ostaje.I ja tu kao reko jel si ozbiljan,on akze mrtav ozbiljan,i danas kao mislio sam ozbiljno.I ja ga lepo pitam pa onda da zaboravljam ono od sinoc,kad on 'boli me *****-radi sta hoces,samo nemoj d mi saljes poruke-nisam raspolozen'Mislim ok frajeru necu ni da ti saljem,samo nek posalje ensto ima savrseno da ga iskuliram,ili cu da mu posaljem nesto bas abs da ga spsutim.
A on kao..U sro si slatka kad si ervozna...ne ne mogu-0moram da ucim bios

nidje veze

Od sveg ovog ovo je najjache...:lol:

Inache tu osobu...da sam na tvom mestu samo bih rekla ''Ma vazi...'' i otishla...a kad mi pridje kulirala ga i pravila se kao da ne postoji,ako mi se obraca ne bih ga slushala...jednostavno ne postoji...na crnoj je listi! :evil:

Ajde neshto mojeee....od danas...

Aaaaa,Hejli {tako zovem moj dnevnik,ne znam zashto] danas je moj happy day!
Videla sam obojicu!!! [imena necu da pishem,ali inache malo mi se svidja jedan dechko,malo drugi...vishe ovaj prvi i tako...:lol:]

Danas mi je dan pocheo bzvz...ustala sam i nisam uopshte mogla da pricham...otvaram usta ali nishta ne izlazi... pomislih: ''Shit,bash sad kad sam ceo dan shtrebala onu *****u hemiju i bio..eeee...''
Glas mi se nekim chudom povratio kad sam popila kafu....zanimljivo...
E onda u shkolu...majke mi,tamo je svaki dan sve nepodnoshljiviji...moto treba da mi postane ''Uchiti,uchiti i samo uchiti...'' E samo da izadjem iz ove osnovne...
A da,posle 3. chasa dolazi Marinche do mene i kaze : ''Natasha,smireno on je tu...''
Ko je tu...nastavim da hodam hodnikom kad ono _osoba 2_...pogledam ga ostavim stvari o odem do klupe...pogledam nazad kad ono Milosh pored njega...nabacim osmeh i mahnem mu...on mi vrati...
I sad Hejl,reci da nisam tukidida jer sam otishla sa onim loodachima i Nenom,Anjom i Sonjom na klupu gde stalno gluvarimo...bzvz...
Posle me je geografichar uhvatio ''u sendvich'' jer sam se opustila i mislio je ozbiljno da porazgovara sa mnom...whatever...a onda dodatna...
Eeee kako sam pametna...78 bodova...nema shta... :)
Kad sam se vracala sa dodatne Mum je vozila mene i Snezanu...i pogodi koga smo srele?! DA,njega!
Sada mu je kosa dosta tamnija...samo n znam kojim chudom...oshishao se pretpostavljam....i mama mu se javi a ja nabacim kiseli smeshak...moram li uvek biti takav bolid?!!

Evo ja da napisem: Morala sam da ustenem jako rano da bih otisla do lekara. Pa mislim koja jos budala ide kod lekara u 8 ujutru? :confused: Olaksavajuca cinjenica je bila da ja nisam bila jedina budala, bio je tamo i drug iz suprotne smene. Receno mi je da sto vise lezim i odmaram se. Par puta sam pozvala druaricu da je pitam sta smo radili u skoli ali me je ona uljudno otkacila oba puta. Ne znam koji joj je djavo. Posto sam saznala sta smo radili prepisivala sam citava dva ili tri sata. A sto je najlepse slkedece nedelje imamo kon iz fizike i geosa. I evo sad sam malo zasela za komp. Sto mi zanimljiv dan? Za medalju! :lol: :lol:

ujutru sam ustala i provalila dA MI SE UMASTILA KOSA i oprala sam sam je ,i jedva cekala da mi keva ode na posao,i kad je otisla odvrnula sam muziku do daske i djuskala ispre ogledala,tj ugasenog televizora...haha
i naravno posle par pesama bacila sam oko na fon i videla da imam 1 poruku,procitala sam poruku BIO JE TO ON,IZJAVLJUJE MI LJUBAV! prvo sam proveravala 100 puta broj da li je njegov posto sam mislila da sanjam..*** nisam imala kredita a i bolje bi bilo da mi n ista nije poslao,nista malo sam sredila kucu spakovala knjige ,,upicanila se,, i krenula u pakao(skolu)........u skoli smor,ali imali smo 4 casa,sa likovnog nas pustio a na 1 nisam skoro ni bila,tj dosla sam ali sam otisla 10 metara dalje tj kod vrtica!!!!!!!i tako blejka posle skole izasla sa drugaricom i smrzle se ko *****,dosla kuci i pozvala svoju naj drugaricu da dodje kod mene da mi isprica detalje posto g aje videla!SVE U SVEMU SMOR ALI JE BIO EXTRA DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne seri keve ti,

evo jedna pesma za tebe!!!!!!

ti uzalud nosis lance oko vrata,narukvice i prstenje od suvoga zlata,ti uzalud nosis lance oko vrata,narukvice i prstenje od suvoga zlata
sve ,sve,sve,mozes da mi das,al ja necu stobom jer si MAFIJAS!!!!!!!!1:mrgreen:

Mala si ti jos da znas sta je mafijas :shock:

Back