DNEVNA DOZA ZENA

ISPOVIJEST: žena sam i prije neki dan sam shvatila da sam bila gruba prema mom muškarcu
Ujela sam se za jezik
U tišini razmislila i rekla sebi da neću da budem kučka
tako već par dana brojim do 10-20 dok nešto ne kažem
Možda je klimaks
Je l da da sam dobra kad se tako primirim?

Imajte u vidu da se politicke nekorektne poruke ne mogu ni ovde provuci...
Bez obzira da li su stvarno politicke ili nepoliticko pojedinacno misljenje...
A zeljni komunikacije sa suprotnim polom ce svuda naci razlog za piskaranje...tu tema ne znaci nista...

Imajte u vidu da se politicke nekorektne poruke ne mogu ni ovde provuci...
Bez obzira da li su stvarno politicke ili nepoliticko pojedinacno misljenje...
A zeljni komunikacije sa suprotnim polom ce svuda naci razlog za piskaranje...tu tema ne znaci nista...

Imas pravo da kao ikonicu teme stavis uzvicnik "exclamation" i da prijavljujes svaku spam poruku na temi i mod po pravilu je duzan to da brise.

Ma nebitno....izgledam depresivno kad se povucem iz borbe i igre, ali ove sitne pozicije jesu bitne ali ne toliko da ja glumim policajca...bitka je tu unapred izgubljena a mala je...

- - - - - - - - - -

A i tvoja tema o muskarcima koji su odustali od zena je prosla i gore od ove...

Mada ja takvu temu uvek mogu da postavim, samo malo obrnem sablon. Nije to problem uopste...
Mnoge moje teme su na slican kalup.:lol:
Onom temom sam u sustini hteo da izvedem neku projekciju, da ljudi malo pokazu svoja zivotna iskustva, jer su na osnovu mojih oni koji su zaista digli ruke od zena zapravo digli ruke jos od mnogo cega.
Pomenuo sam bio kladionicu ne bez razloga i ako gledamo javni moral ako ga nesto unistava onda je to ta institucija.
Tema za kritikovanje zena uvek moze biti otvorena.

ISPOVIJEST: žena sam i prije neki dan sam shvatila da sam bila gruba prema mom muškarcu
Ujela sam se za jezik
U tišini razmislila i rekla sebi da neću da budem kučka
tako već par dana brojim do 10-20 dok nešto ne kažem
Možda je klimaks
Je l da da sam dobra kad se tako primirim?

Bice od tebe zena, ali kasno ako si potrosila kredite dobices nogu kad popustis, bolje se drzi recepta. :)

Back