јанпи
Elita
- Poruka
- 21.226
Први Ударац је пао од стране батинаша у капуљачама.Tema je godpodin Djilas.
Пусти ти сад неку Прошлост и нагађања.
Приасталице ******ог смрада не презају од физичког Насиља над неистомишљеницима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Први Ударац је пао од стране батинаша у капуљачама.Tema je godpodin Djilas.
Ok, dao sam ti potvrdni smajlić.. imaš pravo na svoje mišljenje.Ovo su pretpostavljam,skolske aktivnosti?
Da ga nije imao i ranije sada ne bi bio na ulici sa uvredljivim plakatima.Jel ovo CV za drzavni posao?
Jbg,nisu im nista nasli-nisu prijatelji klanova.
bla,bla
sa onim "duso" me nisi omeksao da znasOk, dao sam ti potvrdni smajlić.. imaš pravo na svoje mišljenje.
poenta je sam cin provokacije,a oni su znali kako ce da reaguje.. kao kod zena,znamo sta vas izludjuje i bodemo vas tu dok ne popizditeПрви Ударац је пао од стране батинаша у капуљачама.
Пусти ти сад неку Прошлост и нагађања.
Приасталице ******ог смрада не презају од физичког Насиља над неистомишљеницима.
Ali jesam zato osmjeh, (valjda nije ironičansa onim "duso" me nisi omeksao da znasnaravno,i ono je - svi su ista g
![]()
iz ugla roditelja (ne znam dal imas decu) kako gledas na ove srednjoskolce?Ali jesam zato osmjeh, (valjda nije ironičan).. da, žalosno je sve to što nam se dogadja.
Djeca izmanipulisana za nečije tudje (stranačke) interese.iz ugla roditelja (ne znam dal imas decu) kako gledas na ove srednjoskolce?
Ko ti je kriv kad nisi napredovao u sns-uDjeca izmanipulisana za nečije tudje (stranačke) interese.
Ćao Andjela.. idem, neko i radi![]()
Покушавам да разумем:Реакција на Ђиласово кабадахијско понашање и изазивање туче. Молим надлежне да реагују, јер понашање таквог кабадахије и насилника мора да се заустави. Први је напао људе, први је ударио, желео је по сваку цену инцидент и тучу, јер је политички очајан и потребно му је подизање
Srećom, ne zavisim ni od koga.. a ti su daleko od mene.-Ko ti je kriv kad nisi napredovao u sns-u![]()
to nije dete.
To je kreten.
Gradski sekretar za investicije.
od 18 godina?Срам те било, студенте тако називати ...
a nije kreten? umesto da juri devojcice on se edukuje za Babica.A ovo ne brisete jel...lijecite komplekse svakodnevno jel![]()
ne,svi su oni kreteni!Ne kreten je djiki al to smo rijesili ne treba ti valjda crtat.
Tema je godpodin Djilas.
Nemoj se sad izvlac'tne,svi su oni kreteni!
Kada te udari klinac koji pritom lepi plakate protiv tebe, šta bi ti radioTema je godpodin Djilas.
Opravdavaš nasilje nad ženama ?Moguce,nisam bila prisutna - ne znam,a novinama ne verujem.
Dobro je,ona je bar smela da ga optuzi,aj optuzi Vucica za nesto?