Đilas i saradnici se sukobili sa mladićima koji su lepili plakate "Ðilas lopov": Izbila tuča, policija izašla na lice mesta

@Paula , nastavak

Secas se da si se jednom izennadila kada sam rekao da su djindjica ubile udbine snage i piuni, po nalogu cie. jer zapadu niej odgovarao djindjicev plan za kosovo i insistiranje na pocetku sprovidjenja tacaka rezolucije 12 44 koje je najavio u dva velika intervju zapadnim medijima posle kojih je za mesec dana likvidiran...

znam ja sta govorim paula. a ti se mani te patetike ''maldost ej ustala'' i zaviri ko se krije iza te mile pajic i ''mladosti''.

Mi novosadjani ne podrzavamo grupu STAV, dinka anu lalic i zato su ti sve njihove blokade propale pa su krenuli na studente i srednjoskolce...
u pamet se beogradjani dok ne bude kasno. ako ste prijatelji Srbiji i srpskom narodu.
pre desetak dana je mila pajic uvece kasno ispred fakultetskog kampusa samarala svoje podredjene , koj ise pobunise jer im dala manju kintu od ocekivane jel...
https://www.instagram.com/vojvodinauzivo.rs/reel/DDNHuhfBv9E/

Неки..хендикеп,физички?

Не,
добио сам отказ јер нисам хтео студентима да титрам јајца.

Кад бих са својом причом отишао код Вучићевића
направио бих тотални слом свих протеста.

Али нећу ...

Kada se setim kako su pre mesec dana panduri istresli Savu Manojlovica, onda je jasno da je ovo sinoc bilo samo golicanje.. gili, gili.. Trebalo je skinuti studente i srednjoskolce sa naslovnih stranica, bas kao sto se i desilo.. Sto rece Milo Lompar pre neki dan, i Vucic i Djilas imaju istog gospodara..A gospodar kaze, smirite ovu rulju dok ne zavrsimo sve sto treba da zavrsimo..
Pazi, danas na RTS-u celo popodne ide u krug Đilas - Brnaba - onaj lik što se zatekao spontano Luka Petrović - Đilas - Brnaba - Luka - pa u krug do iznemoglosti.

Naravno, studente niko ne pominje.

1734720910049.png

Реакција на Ђиласово кабадахијско понашање и изазивање туче. Молим надлежне да реагују, јер понашање таквог кабадахије и насилника мора да се заустави. Први је напао људе, први је ударио, желео је по сваку цену инцидент и тучу, јер је политички очајан и потребно му је подизање

A ko je jedini i pozvan da ovo kaže, nego mirni i staloženi Djuka Bizon:
https://www.google.com/url?sa=t&sou...8QFnoECCIQAQ&usg=AOvVaw3dYDrFRG6jUSPADE37bt3c

Pa evo i ovde na forumu ćemo sad o tome ;)

To je prosto nešto što hvata sve slojeve.. šta se desilo. Tačno znaju psihologiju ljudi.

Проблем је што ту твоју "психологију" сви знају и сви употребљавају.
Зато ја тренутну ситуацију зовем "Ударио тук на лук".

И једни и други кажу нема одустајања.
Коначно решење ?

Зна се, ВИ.

naravno. sve je tu bas zbog toga jasno.

Ja cu ti reci kako stoje stvari u novom sadu oko studenata i uopšte.
Dinko Gruhonjic (rodjena tetka mu je udata za azema vlasija, slucajnost jel) je sa nedimom sejdinovicem ,muslimanom iz tuzle dosao u srbiju tokom rata u bejha da tu rovare kao novinari. Glupo je i da ti postavim pitanje kako bi prosla dva srpska novinara da su posla u sarajevo ili zenicu tokom rata u bejha... Pa i danas da podju us arajevo da rovare prtovi muslimana pojeo bi ih mrak vrlo brzo.
Ali kad si cedo udbe titoisticke. Tako su ti njih dvojica osnovali u novom sadu sredinom devedesetih NDNV (nezavisno drustvo vojvodine) i na njegovom se celu kao predsednici smenjivali dve decenije maltene da bi pre par godina na to mesto postavili Anu Lalic (hrvaticu koja je devedesetih dosla u novi sad) i koja je u februaru , martu ove godine na anti srpskom festivalu REBEDU urlala :vojvodina nije srbija. Izjavila je i da se zalaze za pravljenje vojvodjanske nacije, sto znacic epanje srpske nacije što moraš priznati predstavlja veliku i veoma opasnu stvar i svakako spada u separatizam.
citat:
Mi u Vojvodini gotovo svakodnevno doživljavamo izvesno dosrbljavanje. Crkve nam niču u svakom kvartu, i to ne u stilu pravoslavnog baroka koji je karakterističan za Vojvodinu, nego u vizantijskom stilu. Vojvodina jeste još uvek multietnička, ali vrši se demografski inžinjering, Republika Srpska ima svoju Republiku Srpsku u Vojvodini“, kazala je Ana Lalić na tribini „U raljama nacionalizma“ u Dubrovniku.

Predsednica Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Ana Lalić izjavila je večeras da je u Vojvodini neprestano na delu „dosrbljavanje“ i „galop srpskog nacionalizma“.

„Mi u Vojvodini gotovo svakodnevno doživljavamo izvesno dosrbljavanje. Crkve nam niču u svakom kvartu, i to ne u stilu pravoslavnog baroka koji je karakterističan za Vojvodinu, nego u vizantijskom stilu. Vojvodina jeste još uvek multietnička, ali vrši se demografski inžinjering, Republika Srpska ima svoju Republiku Srpsku u Vojvodini“, kazala je Ana Lalić na tribini „U raljama nacionalizma“ u Dubrovniku.

Prema njenim rečima, u Vojvodini se građani pokušavaju izboriti „za naciju u nastajanju, za Vojvođane“, jer je to „jedini način da se odbranimo od galopa srpskog nacionalizma, koji poništava istorijski identitet Vojvodine i njenu antifašističku tradiciju“.

АНА ЛАЛИЋ СА ГОРАНОМ ЈЕШИЋЕМ ПРЕДВОДИ ПРОТЕСТЕ: Отишла у Босну да напада Србе​

Paula ti ne znas da je Medijski pokrovitelj tog festivala u dubrovniku bio PORTAL AUTONOMIJA ciji je urednik Nedim Sejdinović. oni se poslednjih deceniju izvode toboz ''antifašisticke akcije'' po novom sadu , pa su uz muslimane bosnjake Dinka ,Nedima Anu Lalić hrvaticu, sa njima tobož i ''antifašisti'' Brajan Brković,unuk proustase jevremea brkovića koji je umro kod tudjmana u zagrebu krajem devedesetih jer je bio utekao zbog optuzbe države za antidrzavnu delatnost i sin srbofoba iz podgorice balše brkovića.
Pogledajte prilog 1660206
Brajan je osnivač tobož ekološkog pokreta BRAVO a javnosti poznat kao skrnavitelj srpskih zastava po novom sadu. Njegov zamenik je hrvat MIRAN POGAČAR, još jedan srbomorzac i tobož ''antifašista. poznati su po tome kako njemu, ani lalic i maji mrsnutik (hrvatica iz ns) smeta paljenej badnjaka sirom novog sada za vreme badnje veceri jer su to po njima lomace...

Posle tog antisrpskog festivala u dubrovniku kada je Dinko rekao da će srušiti srpsku crkvu koja se planira praviti kao hram žrtvama fašistike racije 1942 i na njenom mestu sagradice ''oni'' neki pab za zabavu i šegu, novosadski studenti su reagovali pa je ustao STUDENTSKI PARLAMENT filozofskog fakulteta protiv Dnika gruhonjica koji je na tom fakultetu vanredni profesor novinarstva.
Pogledajte prilog 1660207
prva mu je potrčala u pomoć i protest pred filozofskim fakultetom Marinika , Borko Stefanović, Bojan Pajtić, Čanak a podršku preko tvitera je uputio lično Drašković (zadnjih 10 godina na listi SNS) rekavši da suti studenti LEGIJINI ČETNICI! :per:
Pogledajte prilog 1660209

Ko bi reko ? draskovic koji je glumatao cetnika krajem osamdesetih sada pljuej cetnike ? pa naravno. on je do kraja osamdesetih bio sef kabineta proustaskog mike spijka i sa seseljom je imao zadatak od udbe glumiti cetnika. cak je imao i cetnicku gardu kojom je komandovao ubijeni giška a koji je dokazani kriminalac i ubica udbe osamdesetih.
draskovic podrska dinku gruhonjicu

E vidis nase dobre studente su u maju i junu nazivali ovi opozicionari i draskovic pozicionar, da su neonacisti fasisti...
tada su Novosadjani i oni najsleplji kod ociju progledali. Inace podseticu te da je na izborima lokalnim 2023 u decembru opozicija imala izuzetan rezultat i islo se u drugi krug u junu ove godine. Posto su im mesec dana pred izbore ubaceni Brajan Brkovic i Miran Pogacar, Ana Lalic, drugi krug je bio nocna mora za opoziciju u novom sadu koja je doživela nevidjenu samarcinu te nisu imali ni 23 %... Pa nece novosadjani proustase i sbromrsce pobogu!

Dakle znala je udba kako da upropasti opoziciju tj one medju njima koji nisu ceda udbe i psotnei su ljudi.

Posto je dinko doživeo da studenti ustanu protiv njegha on je odmah u junu pokusao na izborima za studentski arplament ubaciti NEFORMALNU GRUPU STAV koju predvodi MILA PAJIC tada studentica PRVE GODINE (brucos) fakulteta za novinarstvo ciji je profesor bas Dinko gruhonjic. Nisu uspeli uci u parlament jedino sto su uspeli da odloze par puta, lomom, lupanjem klupa, stolica, incidentima. Pokusao je Dinko da kontrolise studentski parlament.

Mi , Novosadjani smo 05.11.2024 u utorak uvece u 18 h se okupili u ogromnom broju , preko 22 000 ljudi. velicanstven protest i osuda ubistva nasih 15 sugradjana. Tada su nas mila pajic miran pogacar sa brajanom brkovicem (ubacili se na celo kolone) vodili ka gradskoj kuci u protestnu setnju a na bulevaru oslobodjenja (onaj bulevar na koji izadjes kada izadjes iz voza tj zeleznicke stanice) posle nekih 300 metara brajan brkovic se izdvoji sa grupom studenata iz grupe STAV i lepio plakate na prostorije SNS i narvano kao i uvek pokidao srpsku zastavu - tipican performans da bise odmah na tv pojavio vucic i vucevic kako sline o toboz slavnoj trobojci...

kad smo stigli do gradske kuce poceli su lupanjem prozora, batinasi, navijaci vojvodine narko gurpe firma, koji su dobili zadatak da to cine. Svih 22 000 ljudi se ko jedan odmah povuklu i vikali su ''ovo je vucic,ovo nismo mi!''

za tri dana 08.11.2024 grupa STAV POZIVA NA BLOKADU MOSTA DUGE U PETAK U 18 H DO 00.00 h. glupa blokada jednog od tri mosta kojom se nista ne postize, ali bi se razvodnjavali protesti. Novosadjani nisu vise želeli bilo sta imati sa milom pajic dinkovom pionirkom, i miranom pogacarem hrvatom srbomrscem. na blokadu im je doslo bednih 200 aktivista.
potom je mariniak sa pogacarem i jos 50 ak aktivista blokirala nedeljama sud , i niko od novosadjana i ako su pozivali niej dosao!

sta ti to govori?

Potom su tri nedelje uzastopno grupa STAV predvodili setnje protestne sa 200 aktivista sa njima je podrsku licno bio i dinko.

nisu novosadjani htel ida izadju. nikad vise nsiu imali ni 300 izaslih a kamoli 22 000 kao 05.11.2024!

Videvsi to Dinko salje milu pajic da sa nekoliko njih iz grupe stav blokira filozofski fakultet i onda uz pompu mediji krecu patetiku ''mladost'' je ustala. neki broj studenata naseda na to, a pogotovo fakluteti izand novog sada i beograd koji pojma nema ni ko je dinko ni ko je ana lalic a ni koje Mila pajic...

Kada ni to ne bi dovoljno, onda su posli po srednjim skolama da dizu maturante (jer su ostali amloletni) i polak oti krece skola po skola sa recima koje ti govore bas sve!

- na PLENUMU smo izglasali... cuj plenumu?! pa te titoisticke reci su dinkova mantra, i ono sto su ucinili mila pajic i ostali kada su blokirali fakutlet pravni i filozifski.
-imamo svoj STAV , i naravno rec mi smo NEFORMALNA GRUPA gimnazije....

neformalna grupa, plenum u recima balavaca srednjoskolaca ? na sta te to asocira ? pa vec vidjeno pre dve nedelje na fakultetima... i sa NEFORMALNOM GRUPOM STAV...

Vidis, mi novosadjani sve to znamo, i zanmo da vecina studenata ne podrzava ove blokada u ns. Mi ne želimo nista sa srbomrscima poput dinka, ane lalic i ostalih separatista.

A nas je 05.11.2024 bilo 22 000 i tu smo, svakog petka! na 15 minuta. I bicemo. i cekacem oda uhapse odgovorne sve do jednog za ubistvo nasih sugradjana. ako en uhapse mi cemo ustati i hapsiti sve njih. ali ne sa dinkom, upamti to.

Ako zelis imalo dobro ovoj državi uputi malo te tvoje akademike u beogradu u sustinu stavri u novom sadu. Objasni im oko ovih udbinih čeda. Pojasni im da ne nasedaju na patetiku, i upitaj ih u cmeu je razlika izmedju studentske blokade proletos letos, i sada ? nece znati naravno, obajsni im da su ono bili cestiti studenti ustali protiv govora mrznje srbomrsca dinak gruhonjica a ovo su njegovi stuendit koji su poveli.

paula sustina naseg gneva u svakog novosadjanina cestitog a koji nije fukara botovska i olos sa dna kace, je da istrajemo sve dok se KORUPCIJA APSOLUTNO NE RASTURI I DOK SE odgovorni za to ne privedu pravdi na dugogisnju robiju. 65 mil evra su utukli u sminkanje železnicke stanice koje niej kostalo realno ni 5 % tog novca! a ostalo su podelili , nestrucnjaci i lopovi! najveci dunsteri i ale pohlepne.
Novi sad je pod rukovodstvenom palicom vucevica doživeo najgore vreme ikada u svojoj sitoriji, pa je direktor vojvodina voda recimo srednju skolu zavrsio sa 23 godinedok si ti u tim godinama vec zavrsila akademske studije.... a on je tada tek kupio diplomu srednje skole i gle cuda direktor ....
direktor gradskog saobracajnog je uhapsen po medjuanrodnoj akciji (jer nasa bia ne bi to ucinila nikada na zalost) evropola , kao jedan od vodja NARKO KARTELA!
e vidis tako su ti stradali ansi sugradjani. ogromna lova, 6 mil je spucana u njihvoe dzešove, zato su UGVORI TAJNI . onaj ko ne izadje petkom na 15 minuta je neprijatelj ovog naroda i ove drzave! jer mi sa tim izlaskom ustajemo PROTIV KORUPCIJE ,NEVIDJENE KORUPCIJE , protiv nestrucnosti i protiv lopova!
Korupcija i nestruka je ubila nase ljude! Moramo to da zavrsimo i obezbedimo buducnost potomcima.

Ako ne bude doveo vesica i vucevica pred odgovornost, i na robiju vucic ce poci sa njima i tu je kraj price.

Ako vi u beogradu nasednete na ove studentske patke iz novog sada mozete opet dovesti do pogibelnjog ishoda a to je da nas obojena revolucija opet oodvede u cia stranu....
TItoisticka udba je slugeranja cie.
Zamisli da se resimo konacno i sns i opozicije ? pitaces a koga cemo da izaberemo ? pa izabracemo recimo za pocetak prvog sa MASTEROM i prosecnom ocenom 9 za pocetak...

i takve sve oko nejga, uz kodekse, i stroga pravila. uz totalnu reinkarnaciju naseg korumpiranog drustva, gde ce se vrednovati trud znanje diploma, rad...

a ne politikanstvo partokratija i guzerantsvo podguznih muva...
Ti misliš da neko ovde ovo čita?

Ti misliš da neko ovde ovo čita?
Ja sam pročitao, jer se radi o konkretnim podacima, koje ne mogu znati - iako mi je okvirna priča delovanja ustaške UDBE u Srbiji poznata.
Pod ustaškom Udbom podrazumevam ove Ustaško-Balijsko-Sekuline porodice sa Dedinja, koje preko UDBE razaraju Srbiju već 80 godina.

Nisi razumeo moje pitanje?
nije pitanje, nego konstatacija
Uzgred, naravno da Đilas iz nekog razloga uvek razbuca proteste, ili ima lošu karmu ili je nešto drugo u pitanju :mrgreen:
Vjerovatno ovo drugo.. :think:
"Oko 21 sat, kad je vratio ćerkicu kući, ja sam rekla Draganu da mi više ne preti kako će mi oduzeti decu. Dragan je nasrnuo na moju majku, mene je zgrabio za ruke i pribio uza zid, a mog oca oborio i pesnicom mu zadao udarac u predelu glave, i to sve pred našom ćerkom Anom. Psihički me je maltretirao, to jest vršio torturu nada mnom dok sam bila trudna, dete je rođeno prevremeno i sa srčanom manom, ima ozbiljnu aritmiju. Pre mesec dana mi je pretio tako što mi je rekao: "Odrubiću ti glavu".", navela je, između ostalog tada u policijskoj prijavi njegova bivša supruga.

Nije baš ni smiješno..

Ja sam pročitao, jer se radi o konkretnim podacima, koje ne mogu znati - iako mi je okvirna priča delovanja ustaške UDBE u Srbiji poznata.
Pod ustaškom Udbom podrazumevam ove Ustaško-Balijsko-Sekuline porodice sa Dedinja, koje preko UDBE razaraju Srbiju već 80 godina.
Predugačko, to sam mislio, mora kraće, kao što ti napišeš, tako treba.

"Oko 21 sat, kad je vratio ćerkicu kući, ja sam rekla Draganu da mi više ne preti kako će mi oduzeti decu. Dragan je nasrnuo na moju majku, mene je zgrabio za ruke i pribio uza zid, a mog oca oborio i pesnicom mu zadao udarac u predelu glave, i to sve pred našom ćerkom Anom. Psihički me je maltretirao, to jest vršio torturu nada mnom dok sam bila trudna, dete je rođeno prevremeno i sa srčanom manom, ima ozbiljnu aritmiju. Pre mesec dana mi je pretio tako što mi je rekao: "Odrubiću ti glavu".", navela je, između ostalog tada u policijskoj prijavi njegova bivša supruga.

Nije baš ni smiješno..
Pitam te šta bi ti radio da vidiš par klipana kako u tvom gradu pišu grafite u kojima te ponižavaju i pišu da si lopov?

Nestao u vidu lastinog repa, verovatno?

Ili nešto drugo?

Nije baš ni smiješno..
јел би могао да се сконцетришеш на синоћни Догађај?
Хвала унапред.

Pitam te šta bi ti radio da vidiš par klipana kako u tvom gradu pišu grafite u kojima te ponižavaju i pišu da si lopov?

Ili nešto drugo?
Ako te 15 godina prozivaju da si lopov, a uz to je si i osvjedočeni nasilnik prema ženama, šta drugo očekivati?
Zašto "klipana"?

Ili nešto drugo?
"Probaj da mi odgovoriš na pitanje. Znam da je teško, ali možeš ti to."

Pokušaj br 2.
Hipotetički ja (inače nemoguće) ;)
Ako sam na neobjašnjiv način zaradio xxx miliona evra u vrijeme teške krize, gdje je većina naroda jedva sastavljala kraj sa krajem, hipotetičkl (opet) bi nestao, promjenio lični opis, ime, adresu..
https://video.novosti.rs/vesti/vide...ione-evra-dok-su-ljudi-radili-za-15000-dinara

Sad bi bio potreban jedan novi protest koji nema veze sa svim ovim
Aj vi beogradjani da malo odmorite. videsmo vase proteste do sada...
pratite petak, izlazite redovno u 11.52 h
ako ne budu priveli odgovorne pravdi i konacno prekinuli sa lazima oko nadstresnice onda ce doziveti NAROD

NA ROBIJU ZA UBISTVO

Back