Đilas i saradnici se sukobili sa mladićima koji su lepili plakate "Ðilas lopov": Izbila tuča, policija izašla na lice mesta

Čuj ovog naprednog debila, kaže ''To su deca od 18, 19 godina koja su samo došla da rade svoj stranački posao'' (lepljenje uvredljivih plakata po stambenim zgradama).

Čovek je funkcioner gradske uprave.
Na kraju će biti ono, SNS-ovac će imati pravo prve bračne noći.

Aj vi beogradjani da malo odmorite. videsmo vase proteste do sada...
pratite petak, izlazite redovno u 11.52 h
ako ne budu priveli odgovorne pravdi i konacno prekinuli sa lazima oko nadstresnice onda ce doziveti NAROD

NA ROBIJU ZA UBISTVO
Мени комшија добио 15 Месеци паДИНСКЕ сКЕЛЕ(ТИ ЈЕ КАО Затвор..али прекршајни Затвор где си сваког викенда кући), јер је убио Деду аутом неког на пешачком Прелазу..значи за Убиство 15 Месеци.
И то му пресуђоно пре 5 Година..док је дошао на Ред поред свих тих силних Убица..
мало му фалило да предмет застари :lol:

to nije dete.

To je kreten.

Gradski sekretar za investicije.
Probrano društvo pohvalilo tu vašu privatizovanu ekskluzivnu demokratiju u komentarisanju.
Da vidiš kako me pojedini sa spiska uče kako se lepo.piše...kad ne odgovara demokratija po vašoj piĉci... tada ste gori.od Roma kad zagalame za seču neplaćene struje... Šta ćeš takvi ste a da ste drugačiji ne bi valjalo, mislim valjalo bi, ali bi onda bili kao mi pa bi mi imali problem...

Mnogo ste utripovali da ste nekom bitni

Koliko vas bude na izborima?
Kako to?

Ово је најача слика! Доминирао сам са њом на тњитеру док сам био на службеном путу са форума . :D;)
Ahahahahaha!!!

Znači Putkea si nosio?
Prvo sam pomislio da si ovu izbezumljenu facu Leutara stavio.

Imao sam priliku tog drugog lika davno upoznati uživo, teška budaletina, a još što je umišljen.
Prvo čime se pred nama klincima počeo hvaliti je koga je sve istukao.

🤣

Što se tiče Putina i to "bitango", izvorna verzija je s "pederu", dok je autor original slike Deda s pokojnog index foruma, samo što je u njegovoj verziji pisalo jedno drugo prezime, koje ti i ja nikada ne bi blatili.

Poslednja izmena:
Ahahahahaha!!!

Znači Putkea si nosio?
Prvo sam pomislio da si ovu izbezumljenu facu Leutara stavio.

Imao sam priliku tog drugog lika davno upoznati uživo, teška budaletina, a još što je umišljen.
Prvo čime se pred nama klincima počeo hvaliti je koga je sve istukao.

🤣

Što se tiče Putina i to "bitango", izvorna verzija je s "pederu", dok je autor original slike Deda s pokojnog index foruma, samo što je u njegovoj verziji pisalo jedno drugo prezime, koje ti i ja nikada ne bi blatili.
Путка, не овог другог.

Путка, не овог другог.
IMG_20241223_113920.jpg

Back