Đilas i saradnici se sukobili sa mladićima koji su lepili plakate "Ðilas lopov": Izbila tuča, policija izašla na lice mesta

Први Ударац је пао од стране батинаша у капуљачама.
Пусти ти сад неку Прошлост и нагађања.
Приасталице ******ог смрада не презају од физичког Насиља над неистомишљеницима.

Чему убеђивање ?
Па види се на снимку ко је коме пришао ...

Види се ту пуно тога
и невини дечији погледи,

а оног што снима повео Ћилас и рекао му
"Сад ћу да их испровоцирам, ти снимај не прекидај и да ме јако туку !"

Све се види бре пијани !!! :woho:

iz ugla roditelja (ne znam dal imas decu) kako gledas na ove srednjoskolce?

Деца су докле год раде дечије ствари.
Рушење државе није дечија игра.

Као ни Кецмановићево стрељање деце по школи ...
Какво родитељско гледање, какви бакрачи ?

Морамо се заштитити од такве деце !!!

Да ли мислите да неко ко има 619 милиона (јел толико?) излази из кола да се бије са момцима који лепе плакате...без увреде за часно занимање лепиоца плаката за СНС...:mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Kada te udari klinac koji pritom lepi plakate protiv tebe, šta bi ti radio
Ko je Luka Petrović, gradski sekretar za investicije i član Predsedništva SNS

https://nova.rs/vesti/politika/evo-...etar-za-investicije-i-clan-predsednistva-sns/

"EVO GA SEDI PORED MENE, NIJE MU NIŠTA" Đilas noćas prebijao po Beogradu, jutros uz kapućino od sebe pravi žrtvu u svojim medijima​

Dragan Đilas, nakon što je sinoć brutalno napao mlade aktiviste SNS koji su lepili plakate, viđen je jutros u jednom beogradskom kafiću na Vračaru.
Sinoć je Đilas napao aktiviste SNS u Ulici vojvode Stepe, nakon čega je otišao u Urgentni centar odakle je davao izjave za svoje medije, tvrdeći da je pretučen.

Međutim, na snimku koji je objavila njegova stranka, vidi se da je upravo Đilas napao aktiviste SNS, najpre verbalno i uz uvrede, a onda i fizički.
Već noćas krenula je kampanja preko njegovih medija, u kojoj pokušavaju da okrenu priču, dok tvrde da je Đilas napadnut.

Međutim, njihov spin pokvarili su Beograđani koji su jutros zatekli Đilasa u kafani na Vračaru.

https://www.alo.rs/data/images/2024-12-20/986556_capture_iff.JPG?t=1734688026

- Javlja mi drugarica da je sedela u "Priči" na Vračaru, pored nje Dragan Đilas koji je izašao pre pola sata. Gledala ga je. Mislila da ima neke modrice, nešto. On je gledau u nju. Kaže mi "ništa". Ako mi je verujete neka potvrdi Điki gde je bio ili neka ga (Vladimir) Terzić pita gde je sedeo do pre pola sata. On je sinoć bio na Urgentnom koliko znam - navela je korisnica mreže X.

Alo.rs

Poslednja izmena od moderatora:

Dragan Đilas i Đorđe Aleksić završili u Urgentnom: Tukla ih grupa ljudi koja je lepila plakate

Dragan Đilas i Đorđe Aleksić povređeni su nakon što ih je napala grupa ljudi koja je lepila plakate na kojima su opozicionionari predstavljeni kao lopovi, a koji se ovih dana pojavljuju širom Beograda.

„Došli smo da ih pitamo zašto to rade, zašto lepe plakate koje ljudi gledaju a koji nekoga vređaju, za koje godinama tvrde da nisu njihovi, a kao što vidite – jesu njihovi i iza njih stoji Vučić. Lepljeni su pre nekoliko godina i na školu u koju idu moja deca“, rekao je nakon pregleda u Urgentnom centru predsednik SSP Dragan Đilas, prenosi N1.

Đilas tvrdi da mu je Luka Petrović, gradski sekretar za investicije i član SNS, rekao da je „lopov“ i da zbog toga lepe plakate, i da ga je posle toga udario prvi put.

„To nije bila tuča – sigurno nismo nas dvojica došla da se bijemo sa njih deset“, rekao je Đilas.

„Udarili su me više puta. Branili smo se koliko smo mogli, na kraju su me oborili. Đorđe je pokušao da me zaštiti, njega su više udarali nego mene. Kad se stvar završila oni su otrčali niz ulicu, bez ikakvih problema“, navodi Đilas.

Banditi koji lepe plakate tuku Dragana Đilasa… pic.twitter.com/CFFIOY9naZ
— Stranka slobode i pravde (@SlobodaIPravda) December 19, 2024

Đilas kaže da je jedan od komšija sišao i rekao da je video kroz prozor šta se desilo i naveo da su tu njihovi automobili – jedan mercedes i dva automobila koja su bila tu parkirana.

„Ovo je nešto što se dešava u celoj Srbiji. Večeras se desilo meni. Toliko je prebijenih ljudi svih ovih godina, u situaciji koja je gora nego moja. Mislio sam do večeras da me štiti to što sam narodni poslanik i lider opozicione stranke – očigledno oni ne prezaju ni od čega. Mogu samo da posavetujem ljudima da sačuvaju mir i život jer je ljudska glava vrednija od bilo čega“, naveo je lider SSP.

Đorđe Aleksić je ispričao da kada su oborili Dragana Đilasa na pod, „počeli su doslovno krvnički da ga šutiraju“.

Ajde da lupim, možda ostanem živa z:mrgreen: Pratim vesti na ''nebeskoj tv ružičaste boje''. Sve vreme glavna vest, Điki. Malo dublje analiziram, pa pomislim : protesti, prosveta u štrajku, bliži se pad, koga umesto vrhovnog a da bude podoban? Pa Điki, logično. I onda kreću manipulacije, napadi da bi se u protivničkom, neopredeljenom taboru stvorio utisak da je Điki pravi čovek opozicije, čim ga ovoliko napadaju. Ajde onda da ovog smenimo i postavimo Đikija, kad ono, Điki odavno u dilu sa njima.

Zašto se ti mladi ljudi tučeni od strane Đilasa i Marinike ne navode kao članovi SNS i gradski funkcioneri, nego kao ''mladi''?
Jer naša deca i ''naša deca'' nije isto z:mrgreen: naši mladi i ''naši mladi'' takođe nije isto u ovoj državi.

"EVO GA SEDI PORED MENE, NIJE MU NIŠTA" Đilas noćas prebijao po Beogradu, jutros uz kapućino od sebe pravi žrtvu u svojim medijima​

Dragan Đilas, nakon što je sinoć brutalno napao mlade aktiviste SNS koji su lepili plakate, viđen je jutros u jednom beogradskom kafiću na Vračaru.
Sinoć je Đilas napao aktiviste SNS u Ulici vojvode Stepe, nakon čega je otišao u Urgentni centar odakle je davao izjave za svoje medije, tvrdeći da je pretučen.

Međutim, na snimku koji je objavila njegova stranka, vidi se da je upravo Đilas napao aktiviste SNS, najpre verbalno i uz uvrede, a onda i fizički.
Već noćas krenula je kampanja preko njegovih medija, u kojoj pokušavaju da okrenu priču, dok tvrde da je Đilas napadnut.

Međutim, njihov spin pokvarili su Beograđani koji su jutros zatekli Đilasa u kafani na Vračaru.

https://www.alo.rs/data/images/2024-12-20/986556_capture_iff.JPG?t=1734688026

- Javlja mi drugarica da je sedela u "Priči" na Vračaru, pored nje Dragan Đilas koji je izašao pre pola sata. Gledala ga je. Mislila da ima neke modrice, nešto. On je gledau u nju. Kaže mi "ništa". Ako mi je verujete neka potvrdi Điki gde je bio ili neka ga (Vladimir) Terzić pita gde je sedeo do pre pola sata. On je sinoć bio na Urgentnom koliko znam - navela je korisnica mreže X.

Alo.rs
Nisi razumeo moje pitanje?

Ajde da lupim, možda ostanem živa z:mrgreen: Pratim vesti na ''nebeskoj tv ružičaste boje''. Sve vreme glavna vest, Điki. Malo dublje analiziram, pa pomislim : protesti, prosveta u štrajku, bliži se pad, koga umesto vrhovnog a da bude podoban? Pa Điki, logično. I onda kreću manipulacije, napadi da bi se u protivničkom, neopredeljenom taboru stvorio utisak da je Điki pravi čovek opozicije, čim ga ovoliko napadaju. Ajde onda da ovog smenimo i postavimo Đikija, kad ono, Điki odavno u dilu sa njima.
Стари намазанко...ђиђави...увек мора све да поквари...

Poslednja izmena:

Back