Đilas i saradnici se sukobili sa mladićima koji su lepili plakate "Ðilas lopov": Izbila tuča, policija izašla na lice mesta

У читавој фрци, а како то и бива обично, страдао је овај младић у мајици (наводно му је име Ђорђе) који је покушавао смирити страсти и спречити тучу. На крају је сам изгрђен. Не знам у каквом је односу тај младић са Ђиласом, пријатељ или страначки сарадник. који је дефинитивно најкривљи у читавој причи јер је кападахијски започео фрку, мада је утисак да је и овим на супротној страни дошао као "зицер".
Наравоучење из овог догађаја. Бирај друштво, јербо, док се олош разрачунава, често невини страдају.

Još malo jeftinog i treš reality programa za one sa jeftinijim ulaznicama, mislim stvarno ne znam koliki kreten i koliko glup i neinteligentan mora da bude neko da bi se primao na ovakve gluposti.

Inače to da je Djilas Vučićev čovek i da čim Vučiću malo zagusti evo Djilasa da mu pritrči u pomoć to je valjda svima već odavno jasno, mislim niko ne ume tako da razbije proteste i da razvodnji tu energiju kao što to radi Djilas, ono nema većeg protest breaker-a od njega (ono dokazano već bezbroj puta) i nadam se da su ovi studenti i protestanti toga svesni, bez ikakve dileme Vučićev omiljeni opozicionar (a i na kraju krajeva to su dva gotovo identična lika), uostalom samo ta matrica i može tako da funkcioniše, mislim da bi Vučić tu kao ispao neki superheroj (kao Klark Kent, ono kao fin i odmeren nerdy lik sa razdeljak frizurom i cvikerima a zapravo je Supermen) mora da postoji i neki dežurni negativac da bi priča uopšte funkcionisala i imala nekog smisla (jer nema Betmena bez Džokera i ostalih negativaca) jer sve funkcioniše na principu nekog polariteta i dualnosti, a Djilasu ta uloga očigledno savršeno odgovara, uostalom njih dvojica su ovako privatno (a i poslovno) u mnogo boljim odnosima nego što to pokazuju u javnosti i zapravo samo zamlaćuju i zajebavaju ovaj narod a ljudi se primaju na ta njihova sranja kao što se primaju i zauzimaju stranu nakon što su se neke dve kurveštije počupale u zadruzi, to je taj nivo.

Кавана “Код две *ураве” :rotf::hahaha1::rotf:

https://www.blic.rs/vesti/politika/...g-plakata-izbila-tuca-policija-izasla/48kpnyr
Ово је да не поверујеш
још су и објавили снимак
на коме се апсолутно види ко кога напада ...

Еј, али децу која лепе плакате нападати ...
Плаче ми се !
Djilas nema telohranitelje a "dete" je gradski sekretar za investicije koji nocu lepi uvredljuve plakate i zvrlja zidove

https://www.blic.rs/vesti/politika/...g-plakata-izbila-tuca-policija-izasla/48kpnyr
Ово је да не поверујеш
још су и објавили снимак
на коме се апсолутно види ко кога напада ...

Еј, али децу која лепе плакате нападати ...
Плаче ми се !
divnu decu koja lepe " djilas lopov"? :zcepanje: ne simpatisem ni jednu stranu stvarno ali.. cu da precutim sad sta mislim o tebi kao i o nasem narodu generalno. Kakvi smo,i dobro nam je.

Back