Još malo jeftinog i treš reality programa za one sa jeftinijim ulaznicama, mislim stvarno ne znam koliki kreten i koliko glup i neinteligentan mora da bude neko da bi se primao na ovakve gluposti.
Inače to da je Djilas Vučićev čovek i da čim Vučiću malo zagusti evo Djilasa da mu pritrči u pomoć to je valjda svima već odavno jasno, mislim niko ne ume tako da razbije proteste i da razvodnji tu energiju kao što to radi Djilas, ono nema većeg protest breaker-a od njega (ono dokazano već bezbroj puta) i nadam se da su ovi studenti i protestanti toga svesni, bez ikakve dileme Vučićev omiljeni opozicionar (a i na kraju krajeva to su dva gotovo identična lika), uostalom samo ta matrica i može tako da funkcioniše, mislim da bi Vučić tu kao ispao neki superheroj (kao Klark Kent, ono kao fin i odmeren nerdy lik sa razdeljak frizurom i cvikerima a zapravo je Supermen) mora da postoji i neki dežurni negativac da bi priča uopšte funkcionisala i imala nekog smisla (jer nema Betmena bez Džokera i ostalih negativaca) jer sve funkcioniše na principu nekog polariteta i dualnosti, a Djilasu ta uloga očigledno savršeno odgovara, uostalom njih dvojica su ovako privatno (a i poslovno) u mnogo boljim odnosima nego što to pokazuju u javnosti i zapravo samo zamlaćuju i zajebavaju ovaj narod a ljudi se primaju na ta njihova sranja kao što se primaju i zauzimaju stranu nakon što su se neke dve kurveštije počupale u zadruzi, to je taj nivo.