Đilas i saradnici se sukobili sa mladićima koji su lepili plakate "Ðilas lopov": Izbila tuča, policija izašla na lice mesta

Обилић

Elita
Poruka
15.642
Реакција на Ђиласово кабадахијско понашање и изазивање туче. Молим надлежне да реагују, јер понашање таквог кабадахије и насилника мора да се заустави. Први је напао људе, први је ударио, желео је по сваку цену инцидент и тучу, јер је политички очајан и потребно му је подизање

1734672225890.png

brate mili, onoliko miliona, covek bi pomislio da nema potrebe lecno da brani svoju cast. ali voli

jos jedan dokaz da je djilas vucicev covek
Kad padne ova vlast, Djilasa cemo jahati od Slavije do Terazija i nazad.

Još malo jeftinog i treš reality programa za one sa jeftinijim ulaznicama, mislim stvarno ne znam koliki kreten i koliko glup i neinteligentan mora da bude neko da bi se primao na ovakve gluposti.

Inače to da je Djilas Vučićev čovek i da čim Vučiću malo zagusti evo Djilasa da mu pritrči u pomoć to je valjda svima već odavno jasno, mislim niko ne ume tako da razbije proteste i da razvodnji tu energiju kao što to radi Djilas, ono nema većeg protest breaker-a od njega (ono dokazano već bezbroj puta) i nadam se da su ovi studenti i protestanti toga svesni, bez ikakve dileme Vučićev omiljeni opozicionar (a i na kraju krajeva to su dva gotovo identična lika), uostalom samo ta matrica i može tako da funkcioniše, mislim da bi Vučić tu kao ispao neki superheroj (kao Klark Kent, ono kao fin i odmeren nerdy lik sa razdeljak frizurom i cvikerima a zapravo je Supermen) mora da postoji i neki dežurni negativac da bi priča uopšte funkcionisala i imala nekog smisla (jer nema Betmena bez Džokera i ostalih negativaca) jer sve funkcioniše na principu nekog polariteta i dualnosti, a Djilasu ta uloga očigledno savršeno odgovara, uostalom njih dvojica su ovako privatno (a i poslovno) u mnogo boljim odnosima nego što to pokazuju u javnosti i zapravo samo zamlaćuju i zajebavaju ovaj narod a ljudi se primaju na ta njihova sranja kao što se primaju i zauzimaju stranu nakon što su se neke dve kurveštije počupale u zadruzi, to je taj nivo.

Реакција на Ђиласово кабадахијско понашање и изазивање туче. Молим надлежне да реагују, јер понашање таквог кабадахије и насилника мора да се заустави. Први је напао људе, први је ударио, желео је по сваку цену инцидент и тучу, јер је политички очајан и потребно му је подизање

Бизон уме да буде у праву. :(

Ђилас само глуми.

Јово Бакић ће бити стрептомицин за вас,

између Божића и Светог Саве.
И Ђилас и Јово желе да малтретирају Србски Род! Али неће им успети, јер Србством сада влада један човек који ће све дати за Србију!

Back