Đački dinar

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mi placamo 2000, i nama je receno da ne mozem oda upisemo 4 godinu ako ne platimo..
ja nisam platio, i bas da vidim da me razredna nije upisala u cetvrtu, bice picvajz..
i kolko ja znam to "ne mora da se plati " ali evo sta rade...

Ja sledece sedmice upisujem trecu godinu srednje i razredni nam je rekao da se tad nece nista placati za razliku od prosle godine kad nije mogao da se upise niko ko nije doneo priznanicu da su 2000 uplacene na racun skole, vec ce nam on reci koliko treba da se uplati u septembru.

Sinak, sad ćeš ti čuti kako srpski patriotski blok kažnjava maloletne provokatore koji u avatar stave zastavu mrskog nam neprijatelja:mrgreen:

Aha, dovesce ih klinac u red.

Pravi savet ako hoces da ti skola bude pakao - zavadi se sa svim profesorima i direktorom jos pre prvog dana.

pa ne mora da znaci , meni je recimo razredna jednom namestila da me u IV gimnazije murija ispituje u skoli za neku glupost , pa keva kada je cula nazvala je skolu sa zajedno sa advokatom i tadasnjom nacelnicom za prosvetu i posle su bili prema meni fini i ljubazni ko u da sam Volodja himself :cool:

nemam pojma iskreno doakle su izmileli ti tvoji "lichni prijatelj balashevica"od rodbine i ostali avtonomasjki probisveti
ako aludirash na mog dedu taj je bio djubre i izopshten od nashe familije tako da nismo ubirali blagodeti 8. ofanzive ko vi:(

јел има бре фискални колки је ПДВ....

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обвезник је дужан да сваком купцу изда фискални исечак за купљена добра/пружене услуге.

Ако обвезник купцу не изда фискални исечак, купац има право да купљена добра, односно примљене услуге не плати обвезнику, као и да о томе достави податак Министарству финансија - на инфо телефон 011/361-9900.

(Члан 18. став 3. Закона о фискалним касама - "Службени гласник РС", бр. 135 и члана 2. Уредбе о остваривању права физичког лица - купца добра, односно корисника услуга у спровођењу Закона о фискалним касама - "Службени гласник РС", број 15/05)

(М.П.)

УЗМИТЕ

РАЧУН!

Жалбе на телефон:

011/361-9900

Образац ОБМФ

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

МИНИСТАРСТВО ФИНАНСИЈА

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обвезник је дужан да сваком купцу изда фискални исечак за купљена добра/пружене услуге.

Ако обвезник купцу не изда фискални исечак, купац има право да купљена добра, односно примљене услуге не плати обвезнику, као и да о томе достави податак Министарству финансија.

Податак се доставља Министарству финансија . на инфо телефон 011/361-9900.

(Члан 18. став 3. Закона о фискалним касама . «Службени гласник РС», брoj 135/04 и члан 2. Уредбе о остваривању права физичког лица . купца добара, односно корисника услуга у спровођењу Закона о фискалним касама . «Службени гласник РС», брoj 15/05)

(М.П.)

У З М И Т Е

Р А Ч У Н !

Жалбе на телефон :

011/361-9900

Sledece nedelje idem da se upisem u cetvrti razred srednje skole...Razredni je rekao da ponesemo i 1000 dinara za djacki dinar, OBAVEZNO...Pa, zanima me da li je to zaista obavezno, da li to moram platiti...
Poseti prosvetnu inspekciju. Oni to vode kao dobrovoljne priloge, a vama prikazuju drugačije.
Ovo se ne odnosi na osiguranje i slične dažbine taksativno pobrojane.

izvinite molim vas sto sam Vas uvredio,ali ako vi imate nesto protiv amerike ja nemam cak sta vise i zelim da odem tamo posle faksa i da znam sto zivim a ne ovde da se patim kao moji cale i keva iako su oboje zavrsili fakultete..toliko od mene

Sledece nedelje idem da se upisem u cetvrti razred srednje skole...Razredni je rekao da ponesemo i 1000 dinara za djacki dinar, OBAVEZNO...Pa, zanima me da li je to zaista obavezno, da li to moram platiti...

Svojevremeno su to i nama tražili, pod izgovorom da je obavezno, ali skoro niko nije doneo, naravno, i nije bilo nikakvih sankcija

Back