Firmi sa dva zaposlena prihodi od nekoliko miliona dinara

Stvarno kad se pogleda celo vreme trube za zucanovih 600 miliona, a Vucic stalno opominje svoje ministre da su maznuli ovaj 200 onaj 180, onaj 300, a ovi sto maznu po 600 miliona evra, njih i ne opominje..

Tako da zucanovih 600, mada ne znam da li ih pripisuje zucanu ili celoj grupi....ali ispadaju sitno i poucno gradivo na kome su SNS naucili da maznjavaju u paketima po 200 mil evra..

Za razliku od njih demokrate pre zucana, npr labus i Dinkic su to radili u paketima od 700 900 mil evra...

Beograd u pokretu: Firma sa dva zaposlena za manje od godinu dana ostvarila rast prihoda od 1.000 odsto kroz poslove sa Gradom Beogradom

Inicijativa „Beograd u pokretu“ upozorila je danas da je firma sa samo dva zaposlena „Begman Production“ d.o.o, osnovana krajem 2023. godine, za manje od godinu dana ostvarila rast prihoda od više od 1.000 odsto, i to gotovo isključivo kroz poslove sa Gradom Beogradom.

Prema javno dostupnim podacima, firma „Begman Production“ je 2023. godine imala prihod od 21,9 miliona dinara, a 2024. godine 231,2 miliona, saopštio je „Beograd u pokretu“.

Inicijativa je ukazala da se taj „neverovatan skok“ poklapa sa ugovorom za manifestaciju „Beogradska zima“, vrednim 271,8 miliona dinara bez PDV.

Ta firma bila je nosilac grupe ponuđača i uzela više od 149 miliona dinara iz gradskog budžeta.

Firma je ove godine dobila i posao od Istorijskog arhiva Beograda za organizaciju manifestacije „Beogradsko leto 2025“, vredan više od 100.000 evra.

„Posebno zabrinjava što tender za ovogodišnju ‘Beogradsku zimu’ tek sledi, a u javnosti već postoji osnovana sumnja da će ista firma ponovo dobiti posao“, navela je Inicijativa.

https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...1-000-odsto-kroz-poslove-sa-gradom-beogradom/
zanimljiv naziv firme koji se zavrsava na man :hahaha:

sad bi neko ovde iz sns-a rekao da su mozda mesanci ko sto ima cesto obicaj.

u gardu je najveca mafija. tu se takve stvari rade decenijama da bi se ljudi krstili samo kad bi znali razmere.

oprezno kolega, mene banovali i kaze onaj iz bosne da pozivam na nasilje :lol: samo sto sam reko povodom paljenja satora izmedju dva cacija, dabogda svi u satorima izgoreli :lol:

jos se smejem kolicini gluposti, a jos vise onim botinama koji su potrcali da lajkuju ban :hahaha:
Kakav poziv na nasilje kada nekoga KUNEM?

Zna se dobro sta je kunjenje i koliko znam nema ga u Zakonu.

DAKLE, DABOGDA POCRKALI.

Back