DISKUSIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Bliss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kao i svi, takođe bolje izgledam našminkana, wow :D
dobro, možda je idiot preteška reč, ako govorimo o osobi koja ne nanosi puder zbog toga što ima porculanski ten (lično, znam samo JEDNU osobu koja ima SAVRŠEN ten; malo li je reći da ona njime nije zadovoljna :roll: ljudski usud... ).
Svako ima neke nesavršenosti, kapiram da je prvo bolje zagladiti to, pa tek onda isticati ono što je eXtra....
btw. milice, puder ne treba da se vidi :? Ozbiljno. On daje sjaj licu i jedan lep ton, ujednačen.Korišćenje pudera tamnijeg od tena je...hahahaha...opet ćete da me prozivate za teške reči....:lol: Ajd kažimo to "kozmetički analfabetizam" :mrgreen: :lol:
ma šalim se. Ja volEm šminku. I volim da se igram i otkrivam. I ne mislim da bi bila u prednosti kad je ne bih koristila /umela da koristim.
Ali nisam ovisnik tipa da se šminkam da bih odnela i bacila smeće :lol:

I ja kad budem nasla puder koji ce mi odgovarati, nosicu ga i preko dana, mozda tada budem pocela cesce da se sminkam :)
Do sada sve koje sam imala nisu bili od onih koji se ne primecuju previse.... ali sam vidjala na drugim ljudima. Naravno vidi se da imaju na licu puder, kao sto se vidi da imaju maskaru ili senku(zbog kojih oko lepse izgleda), ali ne izgledaju zakreceno nego im ten izgleda bolje.

probaj MF seamless, on je baš light skroooz, ili Rimelov - on je još bolji, ali ne znam zašto ga je ove godine teško naći? :shock:
Znači nema kontura, nema suvišnog sjaja, ne vidi se- transparent potpuno a ima efekat blistavog lica :P
ma ne...ja sam imala sliku u glavi: kad se ne daj Boži vraćam iz centra u tzv. školskom špicu....pa kad puberteltlije idu iz škole...katastrofa znači :x taj fazon, nečista koža, akne, očigledna nehigijena (!!!) ali uredno debeo sloj tirkizne senke, maskare i ruža....sve sa visećim minđušama i izvučenim pramenovima....ma fuy, al stvarno fuy! :D
Bolje da je sav taj novac koji je utrošlila na, verujem, ne baš jeftinu dekorativnu kozmetiku, dala za izlečenje tog nightmare lica :?

jao ja bih volela da mogu bez pudera (u stavri taj MF je tonirana podloga), ali mislim da i kad bih mogla - ne bih htela :P Mislim, mogu, do prodavnice i tako to....al ne na posao, ne.

pa nije, ja ima masnu kožu i koristim ga, vrlo je vbrlo je light
Naravno, taj neki Rimel (zaboravih koji, prošlog leta sam ga koristila) je baš bio namenjen masnoj koži i bio je ODLIČAN:
Raspitaj se, uzmi testere, ne odustaj bez borbe, bwe! :P

Uh, sto je onaj najnoviji odvratan, ima neke sljokice u sebi... bljak.
Inace, probala sam u jednioj parfimeriji true match lorealov i uopste niej mastna kako onaj moj, mora da su meni uvalili neki fals.
Cini se bas ok.

Meni se cini da je tester uvek bolji od originala.Moguce da sam se zesce tripnula, ali nekoliko puta za redom se ispostavilo da tester po kvaliteti nije bio ni priblizan originalu i to sam bas primetila kod pudera i parfema.

hehe...
kakav paradoks...
tema o kritici zenskih prica iskljucivo o kozmetici pretvorila se upravo u jednu takvu...
ako se ovako nastavi imala bih i ja nesto da pitam u vezi jedne maskare.. :D

Ne vidim nista lose u tome da se zena kojoj to prija sminka, bitno je samo da ne bude "nafrakana". Sminka moze da bude diskretna, tako da se moze nositi i u 12h popodne - nisam pristalica onih koji kritikuju devojke sto su sredjene u "sred bela dana" :shock: , ne mislim da je sminka samo za vece ili specilalne prilike. Lepo je i kad se zena neguje, samo da ne pretera pa da stavlja 150 proizvoda za negu istovremeno :lol: Zasto ne bi izmedju ostalog pricale medjusobno i o kozmetici? :confused: Dok god nam krpice i kozmetika nisu jedino o cemu imamo sta da kazemo, ne vidim problem ;-)

je li apache?
imas li sta da izjavis povodom mf masterpeace - svaka gejsa zna da zavede samo jednim pogledom, maskari? :D
oce da me nagovore da kupim...a ja sam labilna licnost...

Uh... ne znam, nisam probala ali kazu da nije nesto. Meni ne izgleda simpaticno, cetkica je relativno retka, i posto su one "bodlje" gumene ne zadrzava se mnogo boje na njima, a i kratke su.
Ja sam upravo kupila sam deborah volume sprint maskaru, odoh da probam pa cu da javim kakva je.
Probala...
Ovako, nije teska kao mf maskare, bas produzi trepavice, sto se meni ne dopada, donje trepavice mi izgledaju mnogo dugacke, cetkica je od onih sto uvijaju trepavice,
ali ne daje bas ekstra volumen.
Sve u svemu, dobra je, ali to niej ono sto ja zelim... :(

jao SKVO daj kupi tu MF maskaru! :lol:
nego....2000 kcal i nije nešto posebno :roll: Lepi se, pregusta je...bolje Maybelin XXL :D
A deborah je najbolja šminka koju možeš naći danas kod nas! Profi je i za nijansicu se teže njome rukuje u odnosu na komercijalne četkice i ostalo) ali daje wonderful balans koži :P

Tema je, ako se ja dobro sećam (a mrzi me da listam od 1. strane) počela tako što je INTONIRANO da žene koje se šminkaju su manje lepe odnosno manje vredne. To naravno nije tačno.
Mene ne grize savest, štaviše, suvereno vladam šminkom koju koristim, a koristim je delom i zbog prirode posla (srećem mnogo ljudi). Smatram da onaj ko bi na mom mestu pokušao da neguje Hajdi look brzo propao ako ne bi radio kompletni dtox tu i tamo :lol: I zaštiti, puderu i sotalom i da ne govorim :P (sad ispadne ko da radim u Pančevačkoj azotari, a ne u ofisu sa klimom i pušačima :mrgreen: ) .Dakle na strani sam šminke, ali ne videh da sam nekoga uvredila? :confused:
E, sad, u međuvremenu je nešto obrisano a neko se naljutio...oće neko da mi dostavi rezime tog fajta, pošto ja očigledno propustih šta bi? :lol:

jesu, vrlo su dostupne (mislim da je XXL oko 500 din!), i nemam pojma zašto je tako :?
a vrlo su zadovoljavajuće (meni XXL mnogo bolja od 2000kcal, jer se ne grudva!).

e? a ja se bas razocarala u deborah skoro
i one njihove svetlucave senke 3u1 i svetlucavi ruz...te senke su bile moja tiha patnja mesecima, i kad sam ih na kraju kupila ono sranye...sta cu kad verujem reklami...
a mf bas ne volim...ali su me neki ljudi ubedjivali da je maskara bukvalno cudesna, a od juce bi trebalo da je na popustu u liliju...a treba mi maskara...
maybeline xxl probala vec. nesto me mrzi da pola sata stavljam te duple maskare...
sad sam pregledala temu o maskarama i i dalje mi nista nije jasno...

p.s. kad nam uleti bliss ima kataklizmu da napravi... :D

Back