DISKUSIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Bliss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i kao sto ste mogle do sada primetiti nijedan moj post do sada nije bio posvecen bilo cemu sto se tice zenske kozmetike i slicnih stvari....
...neznam ni zastosam ovoliko vremena provela raspravljajuci se o necemu o cemu ne zelim ni da slusam u rl....pozz

trebalo je onda drugacije da koncipiras temu...sama si pocela o tome kako ne koristis kozmetiku u toj meri koliko je koriste zene oko tebe...na to tesko moze da se nadoveze post o Discovery-ju :)

mozda da postavis temu koja interesovanja ovde imaju zene osim kozmetike, sopinga i dijeta (tacno je da su ovde teme uglavnom takve)?
to bi bila zanimljiva tema, ako bi opstala...

Bliss:
i kao sto ste mogle do sada primetiti nijedan moj post do sada nije bio posvecen bilo cemu sto se tice zenske kozmetike i slicnih stvari....
...neznam ni zastosam ovoliko vremena provela raspravljajuci se o necemu o cemu ne zelim ni da slusam u rl....pozz
kako ne kapiras bre?? ,ma one tebi zavide,sto si prirodno lepa,i prirodno pametna,bez tih vestaka...:D..

jurodivi:
kako ne kapiras bre?? ,ma one tebi zavide,sto si prirodno lepa,i prirodno pametna,bez tih vestaka...:D..
a jel vazi analogija tu..kao prirodno lepa, a nikad se nije mazala kremama..prirodno pametna, a nikad nije knjigu procitala:rolleyes:

sala, sala..sto bi rekla giga:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SINDI:
a jel vazi analogija tu..kao prirodno lepa, a nikad se nije mazala kremama..prirodno pametna, a nikad nije knjigu procitala:rolleyes:

sala, sala..sto bi rekla giga:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sidni duso..ovo prvo moze da bude,ovo drugo je malo diskutabilno..,mozda prirodna inteligencija,nije najbolje sredstvo da se dokuci istina,mozda nam treba nesto drugo???:D

kada bi npr. poslodavac od mene zatražio da dolazim na posao bez šminke -. ja bih taj posao odbila/dala otkaz
smatram da nije poseban kavlitet ići kao idijot među svet, tj. sa ružom ili maskarom a bez PUDERA
i dalje mislim da je umeće lepo se i diskretno našminkati, kao i da je to jedna posebna VEŠTINA (skill). Nije me blam - šminkam se, radim to dobro, i uživam u tome :) I mislim da je zameranje na tome ("nisi dovoljno lepa pošto se šminkaš") vrlo priprosto i gluPavo :) Osim ako nisi foto model - ne igra nikakvu ulogu da li imaš malo ili nimalo pudera na nosu! :lol:

Nikad bila kod kozmeticara, krema obavezno - trenutno koristim Lorealov Visible Results - malo sminke (bez maskare se osecam kao gola), moda me ne zanima i ne kupujem zenske casopise. Mada, kad sam bila tinejdžerka citala sam zagrebacki Svijet, to mi je bila fascinacija...ne znam da li jos uvek postoji...
Sreca te imam dobar metabolizam i lepo telo (fali mi 5 cm visine, ******, ali sta je tu je), vezbam kod kuce, kod frizera odem jednom u dva meseca...A NAJVISE MI NEDOSTAJU KNJIGE KOJE NE MOGU DA KUPIM, jer radim za 300 evra.
I da... propadose mi ruke i nokti od jebene krede i table...mazem ih al ne vredi.
Jos samo da batalim cigarete...ako to uspem, nema brige....

Nico:
1. Nikad bila kod kozmeticara
2. Krema obavezno (trenutno Lorealov Visible Results)
3. Malo sminke (bez maskare - kao gola)
4. Moda me ne zanima
5. Ne kupujem zenske casopise.
a) kad sam bila tinejdžerka citala sam zagrebacki Svijet
b) to mi je bila fascinacija... (ne znam da li jos uvek postoji...)
6. Sreca te imam dobar metabolizam i lepo telo
7. Fali mi 5 cm visine (******, ali sta je tu je)
8. Vezbam kod kuce
9. Kod frizera odem jednom u dva meseca...
10. NAJVISE MI NEDOSTAJU KNJIGE KOJE NE MOGU DA KUPIM
11. Radim za 300 evra.
12. Propadose mi ruke i nokti od jebene krede i table...
a) mazem ih al ne vredi.
13. Jos samo da batalim cigarete...(ako to uspem, nema brige....)
Eto, zar nije ovako lepshe?

Betty:
kada bi npr. poslodavac od mene zatražio da dolazim na posao bez šminke -. ja bih taj posao odbila/dala otkaz
smatram da nije poseban kavlitet ići kao idijot među svet, tj. sa ružom ili maskarom a bez PUDERA
i dalje mislim da je umeće lepo se i diskretno našminkati, kao i da je to jedna posebna VEŠTINA (skill). Nije me blam - šminkam se, radim to dobro, i uživam u tome :) I mislim da je zameranje na tome ("nisi dovoljno lepa pošto se šminkaš") vrlo priprosto i gluPavo :) Osim ako nisi foto model - ne igra nikakvu ulogu da li imaš malo ili nimalo pudera na nosu! :lol:

:shock: :shock:

jastuk:
obavezno antirid bez alkohola oko ociju...shminku skoro nikad,izuzev malo tecnog pudera oko nosa,poshto se crveni inace....krema za lice,mleko za telo....noktima i kosi ne pomazem mnogo...sve u svemu ovo shto je autorka teme navela u stilu "ja samo ovo..." je meni previshe "udeshavanja"....

...Draga Ivana...teme vise nema...takodje nema potrebe da pokusavas da se meris sa mnom...
...vidim da si pazljivo procitala sve moje teme i postove...hvala...laska mi nema sta...
...zanimljivo nisi stavila nikad sliku u profil...
...nase licne rasprave si zavrsila bombardujuci mene i mog decka porukama...zanimljivo iskustvo...i dobra provera jacine nase veze...
...vidis to me podstaklo da ja zavrsim sa postovanjem na ovom mestu...
...pretpostavljam da postoji jos mnogo zanimljivih osoba i tema o kojima se moze pricati...hvala unapred na razumevanju...Maja

ma tema je bila intonirana tako....al ja volem svoje ksills i ponosim se :D

odgovor 2 Nico:P
1. planiram kozmetičara al sam neodlučna
2. ostavila sam cigarete
3. čitam novine patološki maltene - sve sem tabloda, i novine na netu čitam, i oglasne letke u sandučetu...ma sve živo!
4. zbog dobrog frizera putujem 70 km :lol:
5. bogami, sama se ošišam tu i tamo 8)
6. za aleksandru - više ti znači puder na licu od maskare, veruj mi. Potpuno je nepraktično šminkati se a da nisi akcentovala samu kožu lica i učinila je besprekoronom, za početak! Onda tek detaljisanje...
7. moram ovo da podelim s vama: videla sam devojku (ženu, misim koleginicu ) koja je izašla među svet sa trepavicama koje su na vrhovima bile silikonski bele :shock: Ja joj prišla, rekoh "zaboravila si da finiširaš maskaru" :shock: :lol: A ona kaže - neeee, to sam ja tako htela! Vidim da daje lep efekat pa namerno nisam stavila i maskaru! Dakle, ko idijot :P

:lol: Šta reći na to, ali iskreno? Ja ostala bez teksta 8)

a bre, smorili ste ceo forum ovim glupostima...ok, popicili se i vazi..aj sad razlaz..resavajte to privatno..nikog bre ne interesuje vase prepucavanje..

lep dan napolju:D

apache:
E, to ja pricam ceo zivot... nista bez dobrog tena

Ako neko ima lep ten steta je maskirati ga puderom.
Nista lepse od svezeg, blistavog, prirodnog tena... to ni jedan puder ne moze da zameni.
Naravno, pricam o cistoj kozi. Ako koza ima neke nedostake onda sam i ja za puder.
Ali bas idiot.... to je teska rec.

Sto Bliss obrisa temu?
Ajde ovako, ceo zivot trazim dobrog frizera ne mogu da ga nadjem. Svaki me pita sta sa svakom dlakom da radi.
Bila jednom kod dermatologa izbusila me imam sada neke oziljke, cedim se sama.
Sminku bas volim, tj. volim da se igram ali mi ne stoji jaka, pa ja se nasminkam ali da izgleda kao da nisam...
Daj recite mi za nekog normalnog frizera u Bg-u...
Bez korekcije podocnjaka ne izlazim i sjaja...

alexandrra:
Ako neko ima lep ten steta je maskirati ga puderom.
Nista lepse od svezeg, blistavog, prirodnog tena... to ni jedan puder ne moze da zameni.
Naravno, pricam o cistoj kozi. Ako koza ima neke nedostake onda sam i ja za puder.
Ali bas idiot.... to je teska rec.
Pa naravno, ko ima super ten podrazumeva se da mu ne treba, ali je malo takvih...
Nisam bas upucena sta je to sa idiotom, nisam citala prethodne strane...

ja bas cesto ne koristim puder...mada izgledam bolje sa njim, razlika nije nesto drasticna...
ne smatram da je mnogim osobama uopste i potreban ...sem u nekim posebnim prilikama, kako bi napravio neki specijalan efekat, tipa porculansko lice, a ne radi prekrivanja nedostataka...

Meni je lice nije savrseno, ali retko stavljam puder, upravo zato sto me mrzi da se stalno sminkma, odnosno vise me mrzi da skidam sminku, i to sto ne mogu da pocesem lepo oko ako me zasvrbi jer imam maskaru i slicno...
Inace, kao i svi, bolje izgledam nasminkana...

ne znam zasto bi nekoga ko nosi maskaru a ne nosi puder nazvala idiotom, to je preteska rec... to je potpuno bezveze, koliko god vi tripovali da se puder ne vidi, svaki puder se preko dana preterano dobro vidi na kilometre... meni to nije nesto posebno lepo... pogotovu zato sto vecina zena koristi tamnije pudere nego sto treba a ni ja sad ne mogu da se ubijem zato sto ne postoji puder koji bi meni odgovarao a da ne bude bolno ocigledno da imam puder... a i da postoji ne bih ga nikad preko dana nosila, apsolutno nigde... ajoj, ima tezih idijota na ovom svetu od onih koji ne nose pudere.

e sad, meni je jako zao sto je cela tema otisla u pogresnom smeru jer mi se dopada ideja, jako je tesko naci se u zenskom drustvu a ne pricati o kozmetici ili frizurama ili garderobi i ja se uvek pitam zasto je to tako...

Back