B
Bliss
Gost
............................................................................................................................................................
...
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Ono"je neshto shto svaka zena prepozna po sebi...Gryphon:Mislis na filing za osecaj, jel.![]()
gigule:aaa uvatila sam te...dakle tako devojko a meni si obećala brak i put u široke stepe mongolije ...
šalim se nije sindi ništa obećavala i nije me ni pipnula ona je poštena žena nije tamo neka lezbo
samo mi je dosadno a sindi je ok i neće mi zameriti na majmunisanju.
Oh, pa ovo kao da slusham Rushku Jakic lichno.Bliss:UKUPAN UTISAK - smatram da lepota jedne zenske osobe ide iznutra a ne spolja...
HeBePoBaTaH_:Hahhaahahaha sve je nahvalila osim očiju, a i redosled pohvala..
Prvo ide kosa, onda telo, tek onda lice + šminka. Ružna je, ja da vam kažem..
Bliss:pa ja tvoju sliku u profilu nisam imala prilike da pogledam ...a ti moju mozes slobodno...naravno ukusi su razliciti...pozz![]()
I ne samo to, nego se preporuchuje i svakodnevno nanoshenje maske od bureka.divlja u srcu:A jel' znate, zene, da je za kozu ubistvo da se zimi stavlja hidrantna krema i da ona treba da bude masnija?![]()
LePiaf:I ne samo to, nego se preporuchuje i svakodnevno nanoshenje maske od bureka.
LePiaf:I ne samo to, nego se preporuchuje i svakodnevno nanoshenje maske od bureka.