B
Bliss
Gost
Larra:u principu se slazem, ali ne mogu da zamislim lice bez kreme - sto zimi, na -10, sto leti na jako sunce. Zar ne izgoris? Mozda si blessed sa dobrom kozom... Cula sam od dermatologa - koza je organ koji sve pamti, pa ono sto nam je mozda ok u mladosti, ( i da izgorimo, i da se isusi od vetra isl) kasnije se naplati.
Inace, ni ja nisam pristalica trosenja brda para kod frizera isl.
Obozavam nadogradnju noktiju, pogotovo zimi, ali sad bi mi smetala oko posla.
Isto sam dobro gradjena, al mi nije zao da dam pare na recimo fitness. Niko nije mlad vecno.
Garderoba... pa svako prema svojim mogucnostima. Ne bih bacala pare, ali kad bih imala malo vise, verovatno bih i malo vise trosila na istu.
I nije mi zao para za kvalitetne (ne obavezno i firmirane) preparate koji mi idu na lice.
I moje obrazovanje prilicno kosta... Al to mislim da bas vredi.
...hvala u svakom slucaju jer si odgovorila na temu...
...imam tu srecu da mi je ten takav da jako retko crvenim na suncu...mada koristim kreme za suncanje i imam prilican problem leti sa tim jer mi izlaze bubuljice...
...kada sam pricala o kremama za lice nisam mislila na kreme za sunce...vec na svakodnevne (dnevne,nocne,popodnevne i ostale)...
...na fittnes nisam nikada isla...trenirala sam jogu pre 4 godine...i cim mi se zavrsi frka sa faxom planiram da pocnem ponovo...
...cela tema je postavljena kao ideja za diskusiju o tome sta zene koriste od preparata, kakvo im je misljenje o finansijskom delu te price...kakvo im je misljenje o stilovima...modi...i sl...
...nisam ovo otvorila da bih se reklamirala...ionako ne planiram da se upoznajem ni sa kim ovde pa ne vidim svrhu istog...
...ocekivala sam od devojaka da odgovore na slican nacin i iznesu svoje misljenje...o datoj temi...
...vidim ovde dosta promasenih komentara...jer tema nije bila komentarisanje mene...