DISKUSIJA

Betty:
stop stop stop
ako sam preko dana negde napolju (znači, s puderom na licu) KAD da stavim kremu ako ne uveče kad dođem kući?
Pa dobro, u tom slucaju stavis, ako je suva koza. :D
Ja sam mislila na one "specijane za noc" kremice, jer koza treba da se malo i odmori tokom noci i sama regenerise, ne valja da je non-stop "pod necim" :D

aaaa.......te masnjikave, fuuuuj....to nikad ne bih stavila :D
(mislim, nemam suvu kožu)
mhm...iz istog razloga ne stavljam kremu PRE pudera...mislim, koji će mi moj. MF je idealan za zimu, ne treba mu krema, ne bih to nikad razmazala posle...ne bi ni upilo, probala sam, sva se caklim :P
E, a ova nova fora krema + puder, to sigurno nije za masnu kožu? :?

jel vas nekad pecka krema?

Postoje četiri osnovne formule pudera odnosno podloge: na bazi ulja, na bazi vode, bez ulja i bez vode.

Podloga na bazi ulja stvorena je za suvu kožu, a proizvodi na bazi vode namenjeni su svim tipovima kože.
Podloge bez ulja (oil free) upotrebljavaju osobe masne kože, a proizvodi bez vode izuzetno su dugotrajni na licu i koriste se najčešće za tešku pozorišnu šminku.
U zavisnosti od teksture, podloge se dele na tonirane kreme, tečne, kremaste i penaste podloge kao i na kompaktne podloge i one u stiku.

Eto o puderima. :) Elem, drugarica moje drugarice je profesionalni make up artist i kozmeticar te je bas pitah u vezi sa tim stavljanjem pudera direktno na suvo lice, rekla da je ipak bitnije staviti kremu na lice nego puder sto se odrzavanja kvaliteta koze tice pa ma koliko da je sam puder kvalitetan on ipak nije pravljen u cilju samog negovanja kozhe vec prekrivanju nepravilnosti i ne moze da bude adekvatna zamena za kremu. Videh dosta devojaka koje nabace onaj suvi puder i izgledaju kao da su sa brasnom izasle na licu :?, toliko je to suvo zaboga. Ali ovde uostalom nije to tema, u oko mi upala cinjenica da je Bliss kreme navela kao hemiju..sta je onda puder, dar majke prirode? Nebitno, samo vrlo nelogicno zvuci nista vise.

ma ja kapiram da je ovo tonirana KREMA
ne može moje lice da upije i kremu i puder (tj, toniranu kremu)
onda nemam efekat koji želim i zbog kojeg je i stvoren Seamless MF, a to je da mi se ne sija nositj :P
Mislim, ako je oil free a ja natrackam kremu, onda džaba mi oil free....

Nikad ne koristim prah i kameni, niti stik, više mi odgovaraju light teksture. To je masna koža, ne trpi ništa :)

i ja da kazem koju:
-imam prelepo telo pa mi sport nije potreban,jedem cokolade po ceo dan bole me ***** za sve
lice mi je prelepo ali nisam razbacivacica tako da onaj ko se upeca na moj mamac nece imati problema sa mojim troskovima
ne sminkam se to ne ide uz moju zutu kosu mislim koja boja se slaze uz zuto?
hehe cak ni sama ne verujem,a pokusala sam

@ BLISS

Moja supruga poseduje sve shto je potrebno za jednu zenu shto se tiche shminke i ostalih zenskih
sredstava za lichnu higijenu,Dva puta mesechno idemo u kupovinu stvari koje su joj potrebne bilo
da je u pitanju odetja ili neshto drugo.
Najbitnije je da nema potrebe za KRSTARICOM...

Psihologue:
@ BLISS

Moja supruga poseduje sve shto je potrebno za jednu zenu shto se tiche shminke i ostalih zenskih
sredstava za lichnu higijenu,Dva puta mesechno idemo u kupovinu stvari koje su joj potrebne bilo
da je u pitanju odetja ili neshto drugo.
Najbitnije je da nema potrebe za KRSTARICOM...
ali ti izgleda imas goleme potrebe... one boldovane :lol:
jaoooo... kako je ovaj smesan... kao neki jako plastican crtani film za odrasle u svetlim majicama na tufnice

hanibaI77:
i ja da kazem koju:
-imam prelepo telo pa mi sport nije potreban,jedem cokolade po ceo dan bole me ***** za sve
lice mi je prelepo ali nisam razbacivacica tako da onaj ko se upeca na moj mamac nece imati problema sa mojim troskovima
ne sminkam se to ne ide uz moju zutu kosu mislim koja boja se slaze uz zuto?
hehe cak ni sama ne verujem,a pokusala sam

ja ti verujem...jer sam i sama takva8-)

Bliss:
...

...i po mom misljenju kad se sve skupi ...mesecni rashodi na gomilu sitnica koje se mogu zameniti mnogo kvalitetnijim i lepsim stvarima su potpuno besmisleni....

OK, za tebe su besmisleni za drugoga nisu. Recimo, jedna od tih "besmislica" na koje ja trošim pare je teretana. Ne zbog toga da bih bila super riba, da bih bila privlačnija suprotnom polu (na čemu insistiraš u svom postu) već zbog toga što se lepo osećam dok vežbam. Naravno, tu je još brdo sitnica - "besmislica" na koje trošim pare jer mi to, pre svega, pričinjava zadovoljstvo. Neko uživa u čokoladi, neko u pivu, neko u kopovini cipela, neko u vežbanju, neko u svemu tome zajedno... i dok uživa u tome što radi, dok mu kupovina toga pričinjava zadovoljstvo, to ne može biti besmisleno...

I da ... sad se setih, zaboravila sam da citiram... ali spomenula si pamet, kao ako ste pametnije bićete i privlačnije muškarcima... mislim, ti čitaš, studiraš, ... da bi bila privlačnija muškarcima???

joj pa naravno ebala ih potreba da diskutuju... nekad je bilo bolje -znalo se da prava žena treba da zna da skuva dobar paprikaš razvije lepo kore za pitu i uvije sarmice...

ali sve je drugačije kako su našli ove atome

pitam se da li naslov propsuje i ton teme? :lol:
šta ako napišem u naslovu topica
FAJT U PONOĆ :lol:
Oće li ga tsvarno biti? :P :P :P

ma giiiiiigoooooooooo.........da pere, puši, pegla, i ćuti - pametnome dosta :P

lady me:
OK, za tebe su besmisleni za drugoga nisu. Recimo, jedna od tih "besmislica" na koje ja trošim pare je teretana. Ne zbog toga da bih bila super riba, da bih bila privlačnija suprotnom polu (na čemu insistiraš u svom postu) već zbog toga što se lepo osećam dok vežbam. Naravno, tu je još brdo sitnica - "besmislica" na koje trošim pare jer mi to, pre svega, pričinjava zadovoljstvo. Neko uživa u čokoladi, neko u pivu, neko u kopovini cipela, neko u vežbanju, neko u svemu tome zajedno... i dok uživa u tome što radi, dok mu kupovina toga pričinjava zadovoljstvo, to ne može biti besmisleno...

I da ... sad se setih, zaboravila sam da citiram... ali spomenula si pamet, kao ako ste pametnije bićete i privlačnije muškarcima... mislim, ti čitaš, studiraš, ... da bi bila privlačnija muškarcima???

...taman prcitam tvoj post i pomislim...ok...evo ga neko ko je odgovorio na temu...i eto PUF
...moja iluzija se razbila....
...da...znas ja sam plavusa...a mi plavuse smo u biti glupe i nijedna knjiga ili diploma nas ne moze spasti...narocito ne od ljudi kao sto si ti...
...a u svom zivotu...uopste nemam muskaraca...nisam videla musko godinama...da mi je neko prisao?...to tek nije....strasno lose stojim i sa pamecu i sa izgledom....to da sam jezicara i prgava to je samo zabluda....
iza svega togase krije jedna mala sitna osobica koja je u sado mazo fazonu....samim tim da sam na forumu...nije mi potrebna nikakva druga vrsta torture...

Bliss PAMET - jedna stavka koja je po meni jako bitna...na koju se takodje treba mnogo ulagati dabi se postigao odredjeni rezultat...zanimljivo je da vecinom zene zanemaruju ovaj aspekt...a cini mi se da igra prilicno veliku ulogu u osvajenju muskarca... ...[/QUOTE:
Yeeeebote šta si se uzfrkisala?

Na ovaj deo posta sam mislila. Ako umeš da objasniš šta si htela reći, objasni.
Nemoj se nervirati, nije dobro za ten ;)

...sve sto sasam uglavnom iz svog iskustva...slusajuci svoje drugarice..i slicno...
...morala sam primetiti da se konkretno meni desava da se jako cesto zateknem u drustvu svojih drugarica kojima je neiscrpna tema ovo o cemu sam sad pisala...ja jednostavno nisam takav tip...mene price o takvim stvarima stvarno smaraju....
...tema je napravljena jer me zanimalo jos zenskih misljenja...(iz razloga koje sam navela(
...knjige sam spomenula zato sto takodje ne mogu da sastavim vise od eventualno 1,2 drugarice sa kojima stvarno mogu kvalitetno da provedem vreme...a da to ne bude prica o kremicama...novim trendovima...aloji,avonu i slicnim sranjima....
...jako malo mojih drugarica je zainteresovano za teme koje mene interesuju...ma cak ne moraju ni da citaju...samo neko interesovanje tipa - gledala je discovery i videla je nesto zanimljivo pa je htela to da podeli sa ostalima...
...pozadina i istina u ovoj prici je ta da se 1001 put sedeci sa njima u sobi i slusajuci te price osecam usamljenije nego kad sam za kompom...i to naravno nije njihova greska...nije ni moja...ja ih volim jako ...one vole mene...ali jednostavno imam drugacija interesovanja...i verovatno ocekujem od njih da mi pruze nesto sto njih nikada nije zanimalo...
...eto to je pozadina cele ove teme...i nije imala ama bas nikakve veze sa mojim reklamiranjem...sad posle ove izjave tema moze da se zatvori posto na ovaj post nemam nameru da dajem odgovore...that it!

Back