Mala sanjalica
Domaćin
- Poruka
- 4.979
Apsolutne indikacije za operaciju su pad stopala,problemi sa mokrenjem,seksualna disfunkcija i konstantan i uporan bol koji traje duzi vremenski period.
Ukoliko se odlucite za operaciju najbolje,svetski priznate rezultate imaju Klinicki centar Srbije i Klinicki centar Vojvodine (prof dr Cigic i prof dr Jajic).
VMA pogotovo pomenuti dr imaju najveci procenat lose uradjenih operacija i nemaju bog zna kakvu reputaciju.
Kakav tip operacije ce se raditi ako se odlucite za istu odlucuje neurohirurg ,a ljudi o kojima govorim su svetski strucnjaci i uzasno dobro i odgovorno rade svoj posao.
Nemojte mnogo mistifikovati cak su i neurohirurski instrumenti istog oblika kao oni koji su se koristili u starom Rimu ,samo su od malo jaceg materijala.,sve je ostalo neispitano pomodarstvo.Pozdrav
Nema tu mistifikovanja.Onaj tko nema taj problem ne zna šta je to.Bol je ubitačna,ja nemam te simptome koje ste naveli.Kod mene je bol ,strašna bol skroz prisutna.
Usljed nekog fizičkog posla,ona se pojačava.Za ovog doktora sam čula sve najbolje i bila sam kod nj na pregledu.
Prijatelj je operisan i jako je zaovoljan,preporodio se.
Ako se odlučim ići ću kod njega.,pa kako bude.
Hvala za odgovor na temu i poozzzzz!!